Niet de klant tegemoet willen komen

Had een verkeerde grill besteld omdat ik zelf niet wist dat de grill voor een audi s3 anders is dan voor een a3, maar stond ook niet duidelijk in de beschrijving. En na mail contact zou ik de terugzend kosten zelf moeten betalen en komen ze niks tegemoet.. vind ik jammer gaf namelijk aan dat ik het zelf persoonlijk niet wist dat het anders was. Had het klantvriendelijk gevonden als ze met iets tegemoet waren gekomen..

Prima prijs kwaliteit. Levering erg traag.

Autolampen besteld goede prijs. Helaas moest ik er 3 dagen op wachten.

Ik ben gelukkig. zeer snelle levering en goed contact.

Zeer Tevreden

Keurig bedrijf niets mis mee leverd alles mooi op tijd.

Zeer gauw geleverd

Ik ben er zeer blij mee

Betrouwbare webshop die correct en snel levert en reageert

Betrouwbare webshop die correct en snel levert en reageert

Superfijn en goed geholpen

Het product is snel en correct toegekomen

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze op de website, gemakkelijke betaal mogelijkheden en snelle levering

Snelle en correcte levering en prijs

Bestelling snel geleverd en correcte prijs. Zeer tevreden van!!!

Goede ervice . En met contact dezelfde dag contact terug

top

mooie koplampen . passen perfect en niet duur. raad het zeker aan bij iedereen die onderdelen zoekt

Snel en goede service

Super service, word snel geholpen en vriendelijk.

Ze kunnen het product niet leveren.

Ze kunnen het product niet leveren. Daar kom je pas achter als je mailt. Plaatsen producten online die ze niet kunnen leveren. Je moet er zelf achter aan waar het blijft gaan want ze nemen te tijd. Geven niet echt antwoord op de vraag waar blijft mijn bestelling. Ja kan even duren, daar kun je dus niks mee. We zijn er mee bezig maar hoezo het had hier moeten zijn. Uiteindelijk krijg je te horen niet meer leverbaar. Sorry dat kon je dag 1 ook vertellen. Terug betaling loopt troef als je daarover mailt zeggen we hebben 2 weken de tijd. Omdat ik het geld nog niet terug heb kan ik dus wachten om elders te bestellen. Ze hebben totaal geen begrip.

Servicegerichte webshop

Bestelling kwam incompleet aan, 1 telefoontje was voldoende om een vervangende bestelling te regelen. Incomplete set hoefde niet teruggestuurd te worden. Vervangende set liet even op zich wachten omdat de leverancier niet kon leveren. Zonder bijbetaling werd vervolgens na weer een plezierig verlopen telefoongesprek een iets duurder set verstuurd.

Snelle reactie

Als je vragen hebt over een bestelling hoef ik maar te mailen en heb dezelfde dag nog mijn antwoord!

goede service

ik had koplampen en achterlichten besteld. De achterlichten waren in backorder, ik kon kiezen of ik wilde wachten of mijn geld terug wilde. Gekozen voor dat laatste, het geld stond snel weer op mijn rekening. Ik zou zeker weer hier bestellen!

1e ervaring - snelle levering, grill is top

Levertijden niet correct

Spoorverbreders besteld waarbij stond binnen 1-3 werkdagen geleverd. Kreeg dus niet binnen deze werkdagen binnen en gemaild wat de status was en was dus een week vertraagd zonder daarvan op de hoogte te worden gehouden.

goed tot je met de klantendienst te maken hebt!

bestelling geplaatst netje 4 dagen later ontvangen blijkt een productiefout bij een onderdeel. toen begon alles geen antwoord op mails of heel laat, retour dit retour dat klantenservice is heeeel slecht. Dus jongens bestellen op hoop van zege

Correct, snelle levering van mijn order!

Snelle levering waar niks op aan te merken valt. Uitstekend!

Snel geleverd en artikel komt overeen met de beschrijving en voldoet aan mijn verwachtingen

Levering is snel. Artikel komt overeen met de beschrijving en voldoet aan mijn verwachtingen.

Top service en snelle verzending

In 1 korte zin: super service. Geen vraag is ze te gek. Ze helpen je altijd, en kijken waar nodig zelfs mee bij je auto. Kom er al langer en ben altijd zeer tevreden over de goede service. Ook garantie is hier geen enkel probleem zelfs niet op de simpelste kleinste dingetjes

Disappointing the postage has ruined the experience

no problem with the price but when you advertise DHL shipment and then send via NL post thats now killed my good feelings . DHL take 3 days to Australia i have been waiting over 3 weeks and no sign of the parts arriving maybe they will arrive in a few months who knows?

• Would you recommend us? No

Snelle levering en goede productomschrijving.

Prima.

8 Archimedesweg

Elst 6662 PS

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire