Zeer slechte service

heb 2x onderdelen besteld op carfantasy. De eerste keer ging het om een set velgen, deze kwamen aan per post, kwamen we erachter dat er 1 velg niet bij was. 2 velgen van de 3 waren erg beschadigd... 2 maanden moeten wachten , na veel telefoontjes en mails toch een nieuwe set mogen gaan afhalen in de winkel. De tweede bestelling was een carbon lip van rieger voor mijn e82 coupé... bij ontvangst bleek deze zwart te zijn ipv carbon, had al heel veel krassen (alsof de lip al reeds werd gebruikt) Na enkele telefoons nog steeds geen antwoord

snelle levering en product voldoet helemaal aan mijn verwachting

Over het algemeen in orde

Ik zie niet in welke staat het pakketje word afgeleverd aan de pakjesdienst maar de doos was gescheurd en ingedeukt en er zaten stukken van de schroefset door de doos maar denk niet dat dat door jullie komt over het algemeen wel heel tevreden over de stukken die ik in het verleden al heb besteld bij jullie

Top kwaliteit en goeie service

Super vlugge en vriendelijke klantenservice. Zeer correct met het omgaan van klanten. De levering is ook snel aangezien ik in België woon. Kortom doe zo verder!!!! Groeten Lennert Van Aelst

Goed advies, juiste product

Top, ik had twijfels of de stangen voor mijn auto geschikt zouden zijn. Dit is via de mail netjes voor mij uitgezocht en alles klopte. Erg gelukkig mee!

Zeer ontevreden

De door mij bestelde kunststof motorbeschermplaat blijkt niet te passen ondanks het feit dat ik hier van tevoren expliciet naar gevraagd heb. Nu maar afwachten hoe dit opgelost wordt door Car Fantasy...

Superlevering en heel tevreden met het product

Zeer tevreden met mijn aankoop! Topservice, enkel het beantwoorden van mails mocht iets vlotter, maar, het zijn rare tijden en druk voor iedereen, desondanks, toch een 5 sterren

Snel, goed

Besteld, en binnen no time in huis. Product ( grill ) was boven verwachting. Past perfect.

Zeer behulpzaam, en snelle levering

Vriendelijk en behulpzaam geholpen met vragen over mijn bestelling via de telefoon. Na bestelling snel geleverd.

Bestelde goederen NIET ontvangen wel betaald

Mail gekregen van B post dat het geleverd is bij me thuis niemand gezien en niemand niets geleverd , heb camera beelden van heel de dag geen postbode aan onze deur geweest, zonde , niet de fout van Car fantasy wel een rede dat ze met een andere bestel dienst moeten werken. Mvg René Van den Brande

Toppers die doen wat ze uitdragen

2e bestelling wederom op tijd uitgeleverd en van uitstekende kwaliteit. Deze webshop geeft duidelijk de voorraad weer op de site en komt goed zijn afspraken na. Aanrader!

Prima aankoop. Scherpe prijs.

Vlotte afhandeling van de bestelling. Een prima aankoop voor betere verlichting van de auto. Dus daardoor ook veiliger.

Super geleverd en werkt top

Super gedaan, kwam zaterdag binnen en werkte super, ook zat het goed verpakt

Product goed omschreven, en montage is makkelijk zelf te doen

Product besteld en volgende dag binnen. Montage is ook makkelijk zelf te doen. Kom hier definitief nog een keer een bestelling doen

Great!

Fast shipping,product as described!just Perfect

Prima zaak.

Prima zaak. Snelle levering.

Verliep vlot

Zowel het bestelling op de site als de snelle levering en bevestiging gingen vlot.

Vreselijk slechte communicatie, niet te bereiken, lange levertijd

Telefoon wordt niet opgenomen, bestellen al 1,5 weken geleden gedaan en nog niks binnen.

Nog niks binnen na 2 weken

Ik heb lampen besteld maar nooit iets binnen gekregen na meer malig contact via mail en telefoon kreeg ik steeds het antwoord even wachten terwijl ik al had aangegeven dat ik niks te horen krijg en nogsteeds geen levering heb gehad. Tot ophedeb nogsteeds geen levering en heb ook al mn spullen ergens anders gehaald en die zijn wel aangekomen. Ik hoop dat mijn spullen nogsteeds geleverd worden dan heb ik in ieder geval reserve lampen, maar hier ga ik geen spullen meer bestellen hellaas

• Would you recommend us? No

Uitstekend vandaar 5 sterren

Het neemt ff tijd in beslag met de kabels trekken van de lampen maar zeer te vreden met deze set. Het is zeker aan te bevelen.

Quick delivery for an affordable price.

Easy to order website with a wide choice of products.

Volgens afspraak, goed en snel

prima lampjes, fijn licht.

Clear and fast delivery

Nothing keep on going!

Zeer snel

Goede kwaliteit en snelle verzendin eg een suuper bedrijf bedankt voor me onder delen

8 Archimedesweg

Elst 6662 PS

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire