De koplampen zijn precies custom gemaakt voor mijn auto.

Zeer goed ontvangen en heel goed verpakt en beschermd. Ik heb de lampen perfect kunnen plaatsen zonder enige aanpassing te moeten uitvoeren. Het zijn zeer mooie koplampen en zou deze zeker aanraden. Heeft aan de buitenkant van de lichtreflectie een kleine blauw/groene schijn en past perfect bij mijn voertuig.

goed geregeld keurig

Goede service zelf incl nazending!

Er zat iets niet bij mijn bestelling, tekstueel foutje op de website of een ander ding. Maar 1 mailtje en ik kreeg een nazending. Top

snelle levering en goede kwaliteit

universele racefilter met intake besteld. snelle levering.. precies zoals aangegeven en ook degelijk. makkelijk aan te passen en in te bouwen. car fantasy levert snel en goed service zo ook telefonisch als je een vraag hebt.top

Gewoon goed.

Ik was op zoek naar een nieuwe set achterlichten voor mijn auto. Eenmaal gevonden meteen besteld en na 1 dag bezorgd. Ik had nog wat vragen over de lampen en ben daarmee ook snel via e-mail geholpen. Al met al een goede ervaring.

Het bestelde was precies wat ik bedoelde. Goed prijs/ kwaliteit verhouding.

Goede levering. Overige info minder

Ik had 2 led achterlichten gekocht voor mij golf 4 uit 2000. Past perfect en doet het goed. Maar omdat het led is. Knippert me rechter kant snel. Ik vind jammer geen opmerking tussen staat zoiets van. Kan toevoeging tot u stroom verdeler hebben in u stroom circuit. Nu moet ik een oplossing verzinnen om snel knipperen te stoppen. Mvg danny.

Goede custommersservice

Ik heb 3 vershillende onderdelen gekocht voor mijn auto ik heb 2 van de 3 onderdelen binnen tot nu toe ik heb 2 dagen na de verwachte aankomst gebeld waneer dat het binnen zou komen ik heb toen tehoren gekregen dezelde dag nog uiteindelijk ben ik het 3 dagen later op wezen halen in de winkel de service is goed aleen het verzenden van bestellingen zat er niet helemaal goed in

Zeer snelle service!

Momo sportstuurtje gekocht, 2 dagen later was alles al thuis en aan een zeer correcte prijs!

Verdaderos profesionales

Un verdadero acierto comprar en la tienda CAR FANTASY! La ficha del producto, las imágenes detalladas, la facilidad de compra, poder pagar con Paypal, la factura te la mandan al día siguiente, con la confirmación del envío y el seguimiento del envío.... Es difícil enumerar todos los buenos detalles El envío ha sido increíble, todo perfectamente embalado, imposible tener problemas y en 3 dias estaba en casa, en España, simplemente no lo podía creer Pero por encima de todo la calidad del producto, el coche ha rejuvenecido 10 años! La gente se para a mirar los pilotos y hace comentarios SIN DUDA VOLVERE A COMPRAR EN CAR FANTASY!! Gracias por todo

• ¿Nos recomendarías?

Prima service!

Geleverd volgens verwachtingen. Lastig te vinden onderdeel kon geleverd worden door CarFantasy!

Niet volgens verwachtingen!

R400 body kit bestelt… Achterbumper is goed. Voorbumper is heel slechte kwaliteit! En ververmingen in waardoor deze nog helemaal geplamuurd moest worden. De zilvere opbouw voor op de voorbumper is helemaal geplooid.. Ga ik nog bestellen? Ik betwijfel het, zal afhangen van eind resultaat!

Goede service en snelle levering

Ik ben netjes behandeld en de service en het materiaal is goed netjes en degelijk. Ben er zeer blij mee.

Tevreden klant

Product is netjes volgens de levertijd geleverd.

Goed product voor een lage prijs

Zelf verkeerd besteld, top opgelost

Had koplampen besteld voor mijn G500, compleet niet naar het jaar gekeken, veels te groot, gebeld en retour en niks geen gezeur en de juiste besteld, top opgelost Gr Raymond

Goed en snel geholpen

Bij bestelling wat vragen gesteld die onmiddellijk beantwoorden werden. Pakje goed en wel ontvangen.

Snel verzonden. Goed van kwaliteit.

Snel verzonden. Goed van kwaliteit. Alleen jammer dat je verzendkosten betaald bij een bestelling van €400+

Kennis en extra aandacht voor details.

Audi TT koplampen bestelt. Eerst telefonisch geïnformeerd en super geholpen. Op de website stond levertijd 1-3 werkdagen maar ik wist dat de koplampen moelijk te leveren waren. Ik had 10 polige stekker besteld maar met een extra telefoontje van CarFantasy met een vraag of echt wel een 10 polige stekker wilde kwam er 1 werkdag bij. De trace code was netjes na 3 dagen aangemeld maar de verzending ging pas op dag 4. Met deze 2 vertragingen kon ik verder wel leven want de prijs was heel netjes. De kwaliteit van de alternatieve lampen was wat je kan verwachten ... geen perfecte fit maar met wat knippen, passen, meten en spuiten is het eindresultaat zeer mooi!

Diversen keren besteld via dit bedrijf, snel en probleemloos geleverd.

Slecht

Slecht. Intake buizen besteld met als levertijd 1 tot 3 werk dagen. Geen probleem als het dan iets langer duurt maar laat het dan even weten. Mailtje is zo gestuurd. Uit eindelijk bijna een maand gewacht En ook nog eens 2 verschillende buizen gekregen 1 gepolijst 1 onbewerkt Alu Elke keer zelf achter aan moeten bellen

Snel en correct

Past mooi goeie kwaliteit

Gewoon perfect mooi op tijd en netjes geleverd

Zeer goed in afspraken en levering .

Ik heb side bars voor mijn Rang Rover besteld en gekregen, alles ging uitstekend naar mijn volle tevredenheid, klein opmerking: had voor mij wat makkelijker geweest als een montage beschrijving bij was….klein min punt

Goed product

Goed orgineel product. Levering duurde alleen iets langer dan verwacht

8 Archimedesweg

Elst 6662 PS

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire