je krijgt wat je besteld voor een goede prijs

ik zocht een universele demper, deze bij Car Fantasy gevonden. Helaas bleek hij niet op voorraad, even telefonisch contact gehad en vervolgens keurig op de hoogte gehouden via de mail en hij werd toch nog binnen een week geleverd. prima geregeld

ordenend

jullie prijzen zijn wel wat redelijk hoger

Zorg dat de site up to date is

Verlagingsveren RENAU Artikelnummer: 99968166 besteld omdat ik die met spoed nog had omdat er een vogel dacht daar kan ik in , vervolgens staat er op de site op voorraad levering 1 a 2 dagen was elders ook te koop zelfs goedkoper maar iets langere levertijd 3 a 4 dagen , ik heb 28 -07-2023 besteld tot nu toe niets gehoord. ik heb vandaag gebeld .hoor ik dat word beginnen volgende week geleverde. dat is echt jammer. want ik heb verwacht deze week. want bij jullie site staat 1 a 2 dagen. ik ben niet blij mee.

Zeldzamer product besteld en erg snel geleverd!

Ik had Macguiers set besteld speciaal voor carwrap, die online moeilijk verkrijgbaar is. Deze toppers leverden zeer snel. Direct klaar voor gebruik!

Snel thuis geleverd !

Had mijn voorlip al binnen 3 dagen in huis, echter was die anders dan me oude. Het artikel nummer kwam wel overeen dus zou het zelfde moeten zijn. Klanten service gebeld en ben goed geholpen naar een passende oplossing !

Snelle levering en goede artikelen!

Nieuw lucht paneelfilter besteld van K&N. Snel geleverd en netjes verpakt. Makkelijk is ook dat je je auto model kan opzoeken en zal aan de hand daarvan artikelen filteren op de website! Helemaal top!

Het was zo simpel uitpakken bijlage even doornemen en monteren ongeveer 10 minuutjes.

Perfect en snel geregeld

Goed contact en snelle levering

Goede producten en goede site!

Zorg dat de site up to date is

Grill besteld omdat ik die met spoed nog had omdat er een vogel dacht daar kan ik in , vervolgens staat er op de site op voorraad levering 1 a 2 dagen grill was elders ook te koop zelfs goedkoper maar iets langere levertijd 3 a 4 dagen , vervolgens duurde het dus ruim 1,5 week ik iets binnen had . Had na 2 dagen na bestelling berichtje gestuurd van joh is hij al onderweg omdat hij op voorraad was , krijg je terug het product wordt nu naar ons gestuurd dit kan 4 dagen duren en dan gaat hij u kant op erg jammer dus als je besteld vraag eerst of ze het überhaupt wel op voorraad hebben als het er bij staat want denk nu zelf 9 van de 10 producten ze dat niet hebben ik bestel er nooit meer wat

top!

van a tot z tevreden.

Niet kopen!

Minimale communicatie over bestelling bij kopen, niets over verzenden, verzenden duurt lang, geen bizar lage prijs maar wel dunne goedkope plastic troep. Zonde, niet op je auto zetten.

Ik ben zeer tevreden met het kwaliteit van de product

Ik had twee spoilers voor mijn audi etron besteld. Een voorbumper lip was op voorraad en de levering was al de volgende dag. Voor achter spoiler was de leveringstijd 20a 30 dagen toch besteld geen probleem.Ik was verrast toen ik het na enkele dagen hebt ontvangen. Super bedankt past precies zonder aanpassingen.

Prima service, snelle reactie op e-mails, product zoals beschreven. Zou er weer bestellen.

Mooie rode leds

Keurig geleverd 36 mm buis led in kleur rood.

Groot aanbod aan vriendelijke prijzen.

Groot aanbod aan vriendelijke prijzen. De verzending is wel niet van het snelste en ook redelijk duur. Maar voor de rest alles prima.

Top materiaal en zeer snelle levering

Ik koop terug bij Carfantasie!!

Snelle levering en goeie kwaliteit

Ik bestelde een schroefsets voor men polo 6n .. Ze leveren heel snel en de kwaliteit is top .. Mijn wagen heeft uitstekende baan ligging en staat mooi verlaagd ... Car fantasy is een shop waar ik nog onderdelen zal bestellen Mvg diego

Snabb leverans, god kvalité

LED Headlights till Porsche 996 -99. Mycket bra passform och enkelt att montera, En liten synpunkt är att ljusjusteringen måste göras med lös strålkastare och sedan sättas tillbaka och prova.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Verkeerd product gekregen..

Ik heb een set adapters besteld art nr: HS5024571B Speciaal voor de zwarte variant gekozen. Zo staat dat omschreven met de B aan het eind van het artikelnummer. Helaas worden er normale zilveren geleverd. Art nr: HS5024571 Erg jammer dat er dus niet goed wordt gekeken in het magazijn met het uitleveren. wegens enige tijd gebrek heb ik niet de tijd voor het hele retour process dus neem ik maar genoegen met de zilveren.

goede service, en afwikkeling order.

Betrouwbare zaak. Goede service.

Top bedrijf! Alles keurig oprijd geleverd.

Mijn bestelling kwam keurig op tijd zoals afgesproken. Kortom ik ben zeer tevreden en raad mensen om hier te bestellen.

past perfect, product beschrijft de verwachtingen

na de bestelling geplaatst te hebben vlugger ontvangen dan aangegeven. na het passen van de raamspoiler ging deze vlot. enkel jammer dat de mee geleverde lijm al was gedroogd en onbruikbaar was . ik heb contact met jullie, mijn probleem voorgelegd en jullie hebben me de lijm 2 maals na gestuurd en was er na 1 dag . ik heb dus de raamspoiler meteen gelijmd en staat nu stevig vast ! voor verkoop en dienst na verkoop is deze winkel wel een topper !! ik ben nog aan het uitkijken voor een koffer spoiler en zal deze alsook bij jullie bestellen . tot gauw !!

Echt goed service,prijs!!!!

8 Archimedesweg

Elst 6662 PS

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire