Ik ga je aanklagen

Bij het bestellen van het product stond er dat het binnen 1 week geleverd zou worden Ik bestelde er 2 toen zei je dat er 8 weken later geen product voor mij is dus ik annuleerde mijn bestelling ik vroeg om een terugbetaling Je zei dat je binnen 3 dagen zou betalen, maar er was geen terugbetaling voor 1 week Ik klaagde bij het parket je hebt me bedrogen en me gedupeerd

Remblokken gekocht

Via de chat gevraagd of de remblokken zouden passen en daar snel geholpen. Ze stonden wel op als direct leverbaar maar na te emailen waren ze op backorder. Ze zouden iets meer up to date mogen zijn maar voor de rest altijd content van Car Fantasy.

Top product en snel geleverd

Snelle levering en als extra een paar leuke en interessante folder bij gevoegd

Prima webwinkel

Makkelijk bestellen en snel geleverd, producten zoals omschreven voor een nette prijs.

Goed, maar het duurde wat lang.

Alles is uiteindelijk goed gegaan. En de levering is goed aan gekomen. Echter heeft het ongeveer 17 dagen geduurd voor de levering er was. Verder alles prima. Ook heb ik gebeld met de klantenservice en elke keer goed te woord gestaan.

Bestelling geplaast super snel binnen en goede kwaliteit aanrader!!!

Vlot en goede service

Top!!!

mooie spoorverbreders

goed materiaal

Producten prima geleverd, maar voordat er werd verzonden duurde het wel 5 werkdagen

Bestelling ontvangen, alles super netjes verpakt (zou het knap vinden als de postdienst het kapot zou kunnen krijgen), prima producten (auto was spullen), maar voordat mijn bestelling werd verzonden moest ik wel ~5 werkdagen wachten, werd zenuwachtig maar toch nog goed gekomen.

Topie

Lichtblokken besteld voor mijn t5 busje ... De site is handig en makkelijk men houd u op hoogte van de levering en de levering vindt plaats op de dag en tijdstip dat wordt vermeld en zijn goed verpakt. De producten voldoen aan wat men verteld op de site... Ondertussen staan men nieuwe lichtjes al op de bus en zijn schitterend . Kortom Een dikke 10 Mvg

Car Fantasy becomes real!

Zowel de afhandeling van de bestelling, als ook de totale behandeling is gewoon uitmuntend te noemen.

Gewoon goed

Prettige website, soepele bestelling en keurige levering. Kortom, gewoon een goede keuze om bij Car Fantasy te winkelen

Kapotte onderdelen

Aanvankelijk was ik tevreden, mede dankzij het ruime aanbod en de levering, totdat ik de onderdelen wou monteren. Het viel mij op dat het ene achterlicht in een andere zak verpakt zat, waarschijnlijk omdat dit al eens retour is verzonden. In die "vreemde" zak lag een afgebroken clip en ik dacht het wel te doen passen met 1 afgebroken clip. Totdat ik zag dat een 2de clip deels afgebroken was. Uiteindelijk toch kunnen fixeren middels bricolage omdat ik geen zin had om de procedure te ondergaan en ondertussen achterstand zou oplopen in afwachting van het vervangproduct. Komt er dus op neer dat ik teleurgesteld ben in de gebrekkige controle van retouronderdelen en dat deze gewoon opnieuw in roulatie worden gebracht, let alle gevolgen van dien.

Goed product , makkelijk te monteren

Levering iets later als aangegeven maar nog binnen een redelijke termijn, werd netjes op de hoogte gehouden.

Duidelijk, goed en betaalbaar

Spoorverbreders gemakkelijk uitzoeken, duidelijke webpagina, bestellen, betalen en klaar! Perfecte passing, precies zoals verwacht.

Top ervaring

Snelle levering, top kwaliteit, doet wat het moet doen

Mooie zaak

Top levering

Goede producten met een goede prijs

Goede producten met een goede prijs

Goeie service nette prijs

Pakketje goed aangekomen snel verzonden duidelijke mail Prijs kwaliteit is ook goed

Super . Snelle levering

Mooi materiaal en snelle levering

Past niet op auto

Stond op de site duidelijk aangegeven dat het zou passen op mijn auto maar helaas

Gewoon een top bedrijf

Zaterdag mijn koplampen en knipperlichten besteld en maandag al in huis Top bedrijf en snelle levering

Zeer correcte ,snelle en juiste service !

Zeer snelle opvolging van bestelling, correcte info inzake levertijd en correct aan huis afgeleverd. Top !

Goede communicatie.

Netjes geholpen door medewerkers, snel reageren op mailtjes en goede alternatieven.

Goede levering, snel en overzichtelijk

Ik heb inmiddels een aantal bestellingen gedaan bij Car Fantasy. Eibach veren en spoorverbreders en ook een achterklep spoiler. Ben zeer tevreden over de kwaliteit en de levering. Er zat een boekje bij iedere levering en een ansichtkaart. Ook voor vragen kan ik altijd bij ze terecht. Vriendelijk en behulpzaam. Bedankt en tot een volgende keer.

Archimedesweg 8

6662 PS Elst

Over Car Fantasy

Car Fantasy is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in auto-accessoires, styling, en tuning. Het biedt een breed assortiment producten om voertuigen te personaliseren en verbeteren, van verlichting en velgen tot interieuraccessoires. Car Fantasy richt zich op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid, met zowel online als fysieke winkels voor een optimale winkelervaring.