Steeds snel geleverd en mooie producten

Wat ik ook bestel alles is altijd volgens opgegeven informatie geleverd. Kwaliteit van de producten is top.

goed, snel en duidelijk

duidelijke website, snelle levering en duidelijke emails.

Afspraak is afspraak tegen een nette prijs

Goed en snel

Snel geleverd en van mooie kwaliteit!

Paket was ik te vrede van alleen de bezorging van dhl niet

Alleen de levering met dhl was zeer slecht heb mijn paket zelf kunnen gaan af halen in een dhl vestigingen in Antwerpen

Een grote teleurstelling

3 buizen besteld van 1 meter met diameter van 51 mm en 1,5 mm dikte. Blijkt dat de buizen 1 diameter hebben van 50 mm tot 51 mm Conclusie, deze zijn niet rond en te klein, krijg ze niet over een kleinere buis geschoven van 47,7 mm waarvoor ze bedoeld waren. Resultaat € 80,- kwijt. Wim Vos

Bevestiging Bestelling geleverd op 11 april is nu 19 april nog niks

Bestellingen nooit aangekomen

Verzending

Ik heb vat hekoht en verzending betaald, het onderdel past niet dus moet ik reteuren en wel moest verzending betaalen 10€ totaal 16€ kwijt. Ik ga niet mier van het winkel bestelen!!

Goede snelle levering

Product netjes verpakt en snel volgens de afgesproken levertijd geleverd. Product zoals beschreven.

Product is prima, verpakking en bezorging is zeer matig

De verpakking en bezorging vind ik zeer onder de maat. Het product heeft een afmeting van 3x3x1,5 cm, wat zonder probleem door een brievenbus past. Het wordt echter bezorgd in een doos van 15x15x30 cm. Tevens duurde de bezorging bijna een week.

Prima service!

Ulter sport demper besteld voor mijn Fiat Panda. Alles keurig geleverd en tussentijds nog contact gehad met de klant service over de levertijd. Alles prima naar wens.

Top service en top producten!

Ik ben lang opzoek geweest naar een front lip voor mijn type auto. Na lang zoeken naar de juiste front lip zag ik de advertentie van Car Fantasy met exact de juiste product waar ik naar opzoek was en de website is nauwkeurig en duidelijk. Bij elk product staat ook duidelijk aangegeven voor welk type deze producten zijn bestemd. Ik zal hier vast en zeker nogmaals bestellen indien ik wat voor mijn voertuig zoek. Ook de service is top en zeer klantvriendelijk!

Prima ervaring met deskundige hulp

Ik ben heel goed geholpen via de chat en zeer snel

Snelle levering kwaliteit

Altijd een nette levering en goede service

Goede en nette levering, netjes verpakt. Ook als er wel iets verkeerd is, regelen ze t netjes. Fijn bedrijf!

Snelle en goeie levering!

De levering van mijn spoiler was snel! Had hem besteld en binnen een paar dagen had ik hem thuis. Ook heb ik hulpstukken erbij gekregen om hem te monteren. En ik had nog een vraag over de spoiler dus had ik gebeld en ik kreeg gelijk goed en duidelijk antwoord! Top service. Mvg Ruben.

Exact geleverd wat beloofd was

Hoewel de doos iets anders deed vermoeden qua inhoud was de zending exact datgene wat ik verwachtte. Snel geleverd, en volledig naar tevredenheid.

Goed geholpen en snel in huis

Prima toko, gebeld voor spoor verbreders, direct het goede nummer voor mij opgezocht, besteld en snel geleverd, TOP BEDRIJF

Top kwaliteit en super service

Echt top snel besteld snel gehandeld goede kwaliteit snel bezorgt top logistiek aanrader!!

Alles goed verzonden en degelijk ingepakt

Alles top

Niks op aan te merken

Prima ervaring tot nu toe, goed verpakt en mits op voorraad snel geleverd!

Top nettjes optijd

Nettjes mooie lampen

Positieve ervaring

Set koplampen gekocht voor een Mercedes SLK R170. Had ze zeer snel in huis, pasvorm was iets minder goed dan originele maar buiten dat om, een wereld van verschil met de oude, auto ziet er weer fris en nieuw uit.

Klantvriendelijk

zeer snel en klantvriendelijke winkel

Ik ben er tevreden over de levering en producten

Super onderdelen, ben er erg tevreden mee

Archimedesweg 8

6662 PS Elst

Over Car Fantasy

Car Fantasy is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in auto-accessoires, styling, en tuning. Het biedt een breed assortiment producten om voertuigen te personaliseren en verbeteren, van verlichting en velgen tot interieuraccessoires. Car Fantasy richt zich op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid, met zowel online als fysieke winkels voor een optimale winkelervaring.