Zeer nette koplampen voor mijn golf 2 besteld en onbeschadigd en snel binnengekregen!

Zie review in 1 zin

Netjes bezorgt en een duidelijk overzicht van hoe het loopt

Heerlijk snel, goed gehandelt en duideijke informatie

Super blij

Ik heb nieuwe koplampen besteld voor mijn polo 6r, ze zijn echt heel mooie.Ben hier erg blij mee

Snelle service, snelle levering, goed product. Kortom Hulde

Producten bestelt, waren snel en netjes binnen. ook snel mijn geld terug gekregen na een product retour gezonden te hebben.

Totaal top

Blits snelle levering.

geweldig

werd goed op de hoogte gehouden en het product was super goed verpakt

Snel geholpen en vlug geleverd, levering in delen

Had voor twee verschillende auto's spullen nodig, wat voorradig was is meteen geleverd en de rest wordt nagestuurd.

Goede kwaliteit, geen namaakproducten

Ik heb een sportfilter van 15 euro gekocht voor mijn auto, en ik verwachtte een lagere kwaliteit. Toch is het zéér degelijk spul. Goede kwaliteit fus, geen rommel.

Bestelde product snel verstuurd en afgeleverd. Kwaliteit prima in orde en bevestigingsmaterialen bijgevoegd. Het enige wat mist is wellicht een kort instructie of handleiding. Voor de gemiddelde klusser geen probleem maar dit kan minder ervaren klussers helpen! Bij een tweede bestelling bleek bestelde product niet op voorraad, binnen 10 minuten een mail waarin een prima alternatief werd voorgesteld tegen dezelfde kosten als het origineel bestelde product. Uitstekende service!

Snelle levering en goed verpakt.

Heb de gril voor Astra GTC inmiddels geplaatst op een zwarte auto maakt het een strak geheel.

Supersnel en makkelijk

Veel keuze en snel in huis!

Voldoende

Op de site staat dat de pasvorm helemaal klopt en staat er niet bij dat het een 2e hands product is. Zelf met een hamer en tang bezig geweest om bevestigingspunten van de lichten recht te buigen zodat ze enigszins zouden passen. Ook het afdichtingsrubber viel er vanaf en moest dit dus ook regelen. Ophangpunten waren opnieuw vastgelijmd en dit stond allemaal niet op de site beschreven. Voorderest wel mooi lampen en ze werken goed.

De mensen zijn vriendelijk en zeer behulpzaam als er problemen zijn word het altijd opgelost ik raad het zeker iedereen aan op hier te bestelen

Overzichtelijk en snelle levering

Hadden een tuning grille nodig wegens ongeval. Klant had wagen tweedehands gekocht en wist niet waar deze vandaan kwam. Vlotte opzoeking en levering van gewenste grille. Kortom een aanrader

Mag wel neer uitleg bij de koplampen die ik besteld had.

Prima prijs/ kwaliteit verhouding

Prima product, vlotte levering via de webshop voor een goede prijs. Echter de indruk wordt gewekt op de site dat de spullen op voorraad zijn en je ze kan ophalen in de fysieke shop. Nu was ik in de buurt, maar dit bleek dus niet het geval te zijn. Jammer.. Het is gewoon een dropshop. Wees transparant zou ik zeggen!

Snelle, transparante service

Antwoorden heel snel op vragen, helpen bij de zoektocht naar de juiste artikelen en geven voldoende info. Ik bestelde verlangingsveren van Eibach met bijhorend Goca attest. Veren passen perfect en attest bevond de juiste info, top!!

Ronduit slecht

Spoiler was van een zeer slechte kwaliteit en vol met krassen Daarna na telefonisch contact de spoiler terug gestuurd en de kosten zelf moeten betalen Naderhand zeiden dat ze hier labels voor hebben maar is mij niets van verteld Dus slechte communicatie en slechte materialen

Niet oke

Heb booskijkers gekocht voor mijn golf 7, een kant kwam al na een paar dagen al terug los. Dit terwijl ik de ondergrond goed heb school gemaakt met ontvetter. Ben er niet tevreden over.

Pakketje was mooi op tijd geleverd alles zat goed verpakt geen rare dingen en bestelling was precies zoals ik verwacht had

Zoals beloofd en goede communicatie

Kreeg goede informatie over mijn bezorging ook mijn vraag werd de dag erop direct netjes Beantwoord erg fijn!

Top snel bezorgd

Snel bezorgd goed ingepakt

Vlot en correct.

M'n eerste bestelling met een goed gevoel. Vlugge levering en goederen goed ingepakt.

Archimedesweg 8

6662 PS Elst

Over Car Fantasy

Car Fantasy is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in auto-accessoires, styling, en tuning. Het biedt een breed assortiment producten om voertuigen te personaliseren en verbeteren, van verlichting en velgen tot interieuraccessoires. Car Fantasy richt zich op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid, met zowel online als fysieke winkels voor een optimale winkelervaring.