Tevreden

Goedendag. Ik heb heel wat bestellingen bij u gedaan en ben zeer tevreden over het product en de manier waarop je op de hoogte word gehouden over de verzending ervan. Ik zie toekomstige bestellingen graag tegemoet. Mvg Tim

Moet veel geduld hebben

Bestelling pas na een week verstuurd. Na navragen werd duidelijk dat ze nog op een artikel aan het wachten waren. Handiger was als dit via een email gecommuniceerd was. Na levering blijken 2 artikelen al beschadigd te zijn. Direct contact opgenomen met de klantenservice maar ben tot op heden (1 week nalevering) nog steeds aan het wachten op een oplossing. Heb twee keer telefonisch contact opgenomen maar er wordt doodleuk gezegd dat ik maar moet wachten op de mail.

Geweldig service

Producten op tijd geleverd en netjes ingepakt.

perfect!

Snelle levering en een top product.

Waardeloos

Telefonisch gebeld,en moest de onderlip voor mijn Volkswagen Golf maar bestellen om te zien of deze zou passen. Dus besteld,niet goed en nu zelf €19,95 verzendkosten moeten betalen om product te ontvangen en vervolgens weer terug te sturen

Zeer tevreden van snel verstuurd toffe mensen

Verkeerde product 2x ontvangen

Eerste bestelling 4x centreerring verkeerde maat ontvangen, hebben opnieuw verzonden blijkt dat ze er maar 1 hebben verstuurd en die is niet eens rond

Een supersnel en kwalitatieven levering

Snel in huis en top kwaliteit een echte aanrader

Duurde vrij lang. Pasvorm waardeloos

Ik had een diffuser besteld voor de Audi S6. Het duurde vrij lang tot hij binnen was. Ik moest de bevestiging zelf nog bewerken door stukken kunststof weg te knippen en zagen voor hij er op kon. Echt passen was voor de aanpassing niet mogelijk omdat hij er gewoon niet in paste. Nadat ik m had aangepast sloten de zijkanten niet mooi aan omdat hij eigenlijk wat aan de smalle kant was. 319€ voor iets wat zelfs na aanpassen niet lekker aansluit is ronduit slecht. Eerdere bestellingen warme een stuk aangenamer.

Gewoon hoe de foto's zijn en laten zien en de verzending ging vlot.

Stapje extra service

Bestelling geplaatst en gekozen voor ophalen. Later bleek mijn bestelling verzonden te zijn! Scheelt mij weer een ritje. Helaas was DHL niet heel duidelijk in afspraken, dus bestelling was een dag later dan verwacht.

Leuke grill voor mijn bmw f30

Mooie grill van outlet voor een leuke meeneem prijsje

Super snelle service

Op zaterdagmiddag bestelt en op woensdag al in huis,en het product precies zo als ik het bestelt had.

Eenvoudig geweldig en snel

Wat een verademing alles overzichtelijk online te vinden. Eenvoudig te bestellen. Geweldige afhandeling en betaling. Snelle reactie in de mail, order in de mail, en snelle levering aan het gekozen adres. Zeker een aanrader en de leverancier van mijn volgende bestellingen. Bedankt!

Uitstekend verzorgd snelle service.

Mooi optijd geleverd en snelle service

Snelle levering en product is zoals in de omschrijving staat en is netjes verzonden.

Bestelling niet compleet en nalevering duurt te lang

Na levering van de bestelling bleek deze niet compleet te zijn. Gebeld en gemaild. Geen excuses maar wel beloofd dat artikel alsnog geleverd wordt. Nu weer een week verder en nog niets in huis.

top

top

pakket was er zeer snel

alles is gelopen gelijk het moet. pakket is zeer snel aangekomen en het is het juiste onderdeel zoals beschreven op de website. doe zo verder zou ik zeggen!

Perfect , goede communicatie en verzending

Zeer goede service

Erg gemakkelijk en goed verzorgd

Heel gemakkelijk te bestellen, ook is het product van goed kwaliteit! Dit betreft achterlichten voor Golf 7.

Mindig pontos szállitás és jo minöség!

Minden megrendelt termék idöben megérkezett és a minösége kifogástalan!

• Ajánlnál minket? Yes

Kon het artikel snel vinden, faire prijs, snelle verzending en zoals omschreven!! Er zullen nog veel meer bestellingen gaan volgen op carfantasy! Top top top. :)

Prima zaak!

Na wat nare recensies over levertijden gelezen te hebben toch de gok genomen, ben op de hoogte gehouden over de status van bestelling en de volgende dag al in huis! Goed verpakt en niets aan de hand.

Archimedesweg 8

6662 PS Elst

Over Car Fantasy

Car Fantasy is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in auto-accessoires, styling, en tuning. Het biedt een breed assortiment producten om voertuigen te personaliseren en verbeteren, van verlichting en velgen tot interieuraccessoires. Car Fantasy richt zich op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid, met zowel online als fysieke winkels voor een optimale winkelervaring.