Snelle verzending

Goederen zoals beschreven werken in golf7 zonder jabs

Het proces van het bestellen was super simpel en het product is ook goede kwaliteit. Ik heb het opgehaald in hun winkel en ze hadden totaal geen probleem of moeite met het beantwoorden van extra vragen die ik nog had. Goede winkel

Alles is goed verlopen, bestelling liep vlot, levertijd was ook in orde en lampen waren mooi ingepakt aangekomen. Hier en daar wat moeite. Mijn bestelling waren voor en achterlichtten. Voorlichten: linksvoor de pinkerkabel was wat los, even doe het zelf en het was wel opgelost. Achterlichtten: massakabel los, ook weer even doe het zelf en het is opgelost. Qua aansluiting was het wel plug en play, de angel eyes aansluiten en even checken voor alle lampoelen (achterlichtten zaten bij beide maar 2/4). Voor de rest werk alles ook gewoon. Voorlichtten hebben wel geen automatische hoogte regeling maar dat is nog geen ramp. Wagen geeft wel aan dat er een lamp kapot is maar is niet zo, maar dat kan zijn omdat het geen originele lampen zijn. Hoogte regeling(handmatig) lukt ook maar na 3 dagen staan ze weer onafgesteld. Dat is wel jammer maar ze geven voldoende licht en schijnen mooi. Zal alleen een vraag voor de keuring zijn. Voor de rest was alles wel perfect in orde, oog zeet mooi en passen mooi. Zeker tevreden en ook aan te raden.

Snel en goed

Snelle levering. Eén keertje ontbrak er iets wat wel op de pakbon stond maar na één mailtje werd het snel en zonder gezeur nagestuurd, goeie service!

Super snel geleverd

Niet moeilijk snel geleverd geen troep

Uitstekende service en betaalbaar.

Uistekende service op vragen over het product. De onderdelen pasten perfect en was simpel te installeren. Snel geleverd.

Mooie producten

Onlang spoiler gekocht pas perfect en veranderd de wagen volledig Super blij

Super assortiment, snel verzonden en ontvangen

Fijn site om te bestellen en je hebt de spullen snel in huis, super fijn!

Goed, snel en goedkoop

Desbetreffende onderdeel paste perfect op mijn auto. Dag na bestelling het onderdeel geleverd. Top bestelling als je het aan mij vraagt.

Snelle levering. Product zoals ik wilde.

Goed contact, doen dan af ze beloven

Niet de klant tegemoet willen komen

Had een verkeerde grill besteld omdat ik zelf niet wist dat de grill voor een audi s3 anders is dan voor een a3, maar stond ook niet duidelijk in de beschrijving. En na mail contact zou ik de terugzend kosten zelf moeten betalen en komen ze niks tegemoet.. vind ik jammer gaf namelijk aan dat ik het zelf persoonlijk niet wist dat het anders was. Had het klantvriendelijk gevonden als ze met iets tegemoet waren gekomen..

Prima prijs kwaliteit. Levering erg traag.

Autolampen besteld goede prijs. Helaas moest ik er 3 dagen op wachten.

Ik ben gelukkig. zeer snelle levering en goed contact.

Zeer Tevreden

Keurig bedrijf niets mis mee leverd alles mooi op tijd.

Zeer gauw geleverd

Ik ben er zeer blij mee

Betrouwbare webshop die correct en snel levert en reageert

Betrouwbare webshop die correct en snel levert en reageert

Superfijn en goed geholpen

Het product is snel en correct toegekomen

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze op de website, gemakkelijke betaal mogelijkheden en snelle levering

Snelle en correcte levering en prijs

Bestelling snel geleverd en correcte prijs. Zeer tevreden van!!!

Goede ervice . En met contact dezelfde dag contact terug

top

mooie koplampen . passen perfect en niet duur. raad het zeker aan bij iedereen die onderdelen zoekt

Snel en goede service

Super service, word snel geholpen en vriendelijk.

Ze kunnen het product niet leveren.

Ze kunnen het product niet leveren. Daar kom je pas achter als je mailt. Plaatsen producten online die ze niet kunnen leveren. Je moet er zelf achter aan waar het blijft gaan want ze nemen te tijd. Geven niet echt antwoord op de vraag waar blijft mijn bestelling. Ja kan even duren, daar kun je dus niks mee. We zijn er mee bezig maar hoezo het had hier moeten zijn. Uiteindelijk krijg je te horen niet meer leverbaar. Sorry dat kon je dag 1 ook vertellen. Terug betaling loopt troef als je daarover mailt zeggen we hebben 2 weken de tijd. Omdat ik het geld nog niet terug heb kan ik dus wachten om elders te bestellen. Ze hebben totaal geen begrip.

Archimedesweg 8

6662 PS Elst

Over Car Fantasy

Car Fantasy is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in auto-accessoires, styling, en tuning. Het biedt een breed assortiment producten om voertuigen te personaliseren en verbeteren, van verlichting en velgen tot interieuraccessoires. Car Fantasy richt zich op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid, met zowel online als fysieke winkels voor een optimale winkelervaring.