Goed product , makkelijk te monteren

Levering iets later als aangegeven maar nog binnen een redelijke termijn, werd netjes op de hoogte gehouden.

Duidelijk, goed en betaalbaar

Spoorverbreders gemakkelijk uitzoeken, duidelijke webpagina, bestellen, betalen en klaar! Perfecte passing, precies zoals verwacht.

Top ervaring

Snelle levering, top kwaliteit, doet wat het moet doen

Mooie zaak

Top levering

Goede producten met een goede prijs

Goede producten met een goede prijs

Goeie service nette prijs

Pakketje goed aangekomen snel verzonden duidelijke mail Prijs kwaliteit is ook goed

Super . Snelle levering

Mooi materiaal en snelle levering

Past niet op auto

Stond op de site duidelijk aangegeven dat het zou passen op mijn auto maar helaas

Gewoon een top bedrijf

Zaterdag mijn koplampen en knipperlichten besteld en maandag al in huis Top bedrijf en snelle levering

Zeer correcte ,snelle en juiste service !

Zeer snelle opvolging van bestelling, correcte info inzake levertijd en correct aan huis afgeleverd. Top !

Goede communicatie.

Netjes geholpen door medewerkers, snel reageren op mailtjes en goede alternatieven.

Goede levering, snel en overzichtelijk

Ik heb inmiddels een aantal bestellingen gedaan bij Car Fantasy. Eibach veren en spoorverbreders en ook een achterklep spoiler. Ben zeer tevreden over de kwaliteit en de levering. Er zat een boekje bij iedere levering en een ansichtkaart. Ook voor vragen kan ik altijd bij ze terecht. Vriendelijk en behulpzaam. Bedankt en tot een volgende keer.

Kreeg Chinese namaak

Bestelde spacers en bouten van het gerenommeerde Duitse merk SCC bij Car Fantasy. Toen ik het pakketje openmaakte bleken er spacers in te zitten van het onbekende merk Rap. Op de dozen was een sticker van Car Fantasy over het merk geplakt. Heb de hele zaak retour gestuurd want heb geen zin in trillingen of losrakende wielen en heb de spacers en bouten voor dezelfde prijs bij SCC in Duitsland besteld. Heb m'n geld terug gehad exclusief de verzendkosten van het retour sturen. Car Fantasy, het bleek ook een fantasie.

Goede kwaliteit juiste omschrijving

Spullen die ik besteld heb zijn van goede kwaliteit. Beschrijving op de site klopt en is duidelijk waarvoor ie artikel is. Snelle levering ook

In een woord, SUPER

Bij vragen over het product na aflevering meteen antwoorden terug en klopte allemaal..

Verschrikkelijke onbeleefde incompetente mensen.en

Ben zonet afgescheept door de werknemer bij Car fantasy. Mijn bestelling is verloren door DHL en ze willen mij niet helpen aan de telefoon . Echte afrader die car fantasy.

Top kwaliteit

Zeer snelle levering en top kwaliteit en is ook tevens ook zeer eenvoudig te monteren

Snel geleverd top product.

Snel geleverd, kreeg eerst melding dat het pas over 2 weken geleverd zou worden. Was beetje verwarrend. Wel top geleverd, goed ingepakt en top product!

Goede service. Denken goed met je mee.

Erg fijne en vriendelijke service. Ik ga er vaker naar toe. Laatste bezoek ging ik langs voor nieuwe lampen. In de winkel had ik om advies gevraagd; ze denken erg goed met je mee. Productkwaliteit is uitstekend. Mocht er iets mis zijn gegaan of zit er een defect in het product, regelen ze het ter plekke voor je!

Gewoon top!

Vanaf de bestelling tot levering is alles top verlopen. Wilde even de status weten van mijn levering, dus gebeld, en werd netjes voorzien van de info. Totaal geen slechte ervaringen. Enkel een vraag als optie: zou er bij een levering van een uitlaat de bouten en een pakking als standaard meegeleverd kunnen worden.

I'm not even sure if the product will come

I ordered the product on March 16, it would be sent via postNL. The delivery date seemed to be March 22-29. Today is March 29. The product has not arrived. Since the day I bought it, your order seems to be preparing to be sent to the country. I participate in this survey from the Thrace region of Turkey.

• Bize tavsiye eder misiniz? No

levertijd?

Helaas nog steeds niets ontvangen. Mijn bestelling is nog steeds niet aangemeld bij een vervoerder. Ik ga er vanuit dat het nog goed komt maar ik hoop wel wat te horen.

Goede service en een top product

Kon alles makkelijk vinden wat ik nodig had, Was zeer overzichtelijk. Voor de rest top service kreeg email als bevestiging en ook toen het paket was afgeleverd. Al met al gewoon top en kwaliteit van product ook.

Goedkoop en op tijd

Produkt goed en goedkoop maar duur verzendkosten.

goede kwaliteit en snel geleverd

mooi product voor een scherpe prijs met snelle verzending

8 Archimedesweg

Elst 6662 PS