Dacht wat is dit....

Race gaas besteld .. Geleverd in een gigantische groot doos. Mijn dikke schoonmoeder paste zelfs erin. Mocht wel een kleinere verpakking... Verders oke...

Voldoende, maar niet top!

De Cayenne uitlaat eindstukken waren snel binnen, echter na montage bleek dat ze te kort zijn en dus binnen de bumpergaten blijven zitten. Dat, terwijl ze bestemd zijn voor een Cayenne van het juiste bouwjaar! Jammer!!!

Great product

Fast delivery

Zoals beschreven , niets op aan te merken . Snel geleverd !

eenvoudig bestellen snel geleverd , makkelijk contact te maken via chat.

prima geregeld.

Zeer slecht

Ik vond op marktplaats een advertentie van Car fantasy. Het ging hier over een klepspoiler, ik helemaal blij. De zelfde avond een vraag gesteld over het product. Waar Car fantasy meteen de volgende morgen al op reageerde. Netjes de vragen beantwoord, dus ik dacht bestellen dat product. Ik had tensloten ook nog 14 dagen kijk recht. Dus ik het product afgewacht, en ja na 2dagen was het inhuis. Ik maakte het pakket open, en zag meteen dat het een retour product was. Het product zat vol krassen, en was zo allemaal in de doos terug gefrot. Ik heb meteen telefonisch contact gehad. Het verhaal uit gelegd, en dat kon niet het geval zijn want retour producten werden helemaal nagekeken. Vertelde Glenn de medewerker, hij kon me wel tegemoet komen met korting dat ik zelf de krassen er uit zal poetsen. Dat wilde ik niet, dus moest ik foto's maken van het beschadigd product. En moest ik mailen naar Car fantasy, ik meteen gedaan. Na enkele dagen geen reactie en geen retourlabel. Dus ik maar weer eens bellen, kreeg een medewerker aan de telefoon. Die zei dat de medewerker die hier over ging ziek was. Ik gevraagd of ze me dan terug konde bellen of mailen. Waarop ik zelf weer moest bellen, voor een reactie. Ze zei eerst dat ze de schade foto's niet erbij zaten in de mail. Maar deze zaten erwel zeker bij. Toen kon ze, ze niet geopend krijgen. Maar wist wel te vertellen dat er geen foto's bij zaten, waar de schade op te zien was. Best vreemd allemaal. Maar ik dus maar weer nieuwe foto's gestuurd, en gezegd dat ze binnen 1 uur moest reageren. Was er helemaal klaar mee. Dus na 1 uur reageerde ze, en kreeg eindelijk een retourlabel gemaild. Ik de volgende dag retour gestuurd. Moest toen het bij Car fantasy aangekomen was, weer bijna 1 week wachten op reactie. Maar ik kreeg toch gelijk en kreeg mijn geld terug gestort. Mijn reactie hierop, mailen voor iets te verkopen kunnen ze prima. Verder reactie zeer moeilijk tot slecht behandeld. Niks kopen hier!!!!!

Slecht

Voorlampjes gekocht voor mijn auto met wel 150% meer licht. Werd telefonische aangeraden ,deed het heel goed “de 1ste maand .. “ Dus terug gegaan naar de winkel en verteld dat ze kapot waren. En dat ik het raar vond dat het zo snel kon gebeuren Gevraagd of er garantie op zat, meneer keek even naar het lampje ja ziet er uit alsof die op gebrand is. gelukkig dat hij het zag want ik wist nog niet dat die kapot was …. Geen garantie en geen tegemoetkoming! Voor mijn in ieder geval geen volgende aankoop daar !!

Perfecte boute en zeer mooi

Falsche Ware geliefert, Fehler auf Webseite

Es wird einfach falsche Ware geliefert, da sich ein Fehler auf der Webseite befindet. Dieser wird vom Betreiber nicht behoben und die Ware wurde nicht rückerstattet oder zurückgenommen. Kundendienst beantwortet die Anfragen nicht. Zum weniger schlimmen Teil: Die Liegerzeit war 3 Wochen länger als Angegeben und die Trackingnummer wurde nicht aktualisiert. Das Paket war irgendwo jedoch niemand wusste genau wo. Niewieder diese Amateurhändler!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Car Fantasy is een betrouwbare firma

De gevraagde bestelling is goed aangekomen. De onderdelen waren in perfecte staat en verpakt. Minpuntje: de levering duurde iets langer dan voorzien maar, op mij kunnen jullie rekenen voor meerdere aankopen. Met vriendelijke groeten

Car Fantasy is een betrouwbare firma

Waardeloos

Uitlaat paste voor geen meter helemaal aan gepast te duur voor wat je krijgt

Bij twijfel eerst Car Fantasy contacten

Had retrofit LED lampen gekocht voor mijn klassieke sportwagen. Helaas is het brandpunt van de LED lampen anders dan de originele gloeilamp waardoor er een donkere vlek in de lens van het achterlicht ontstond. Doordat ik mijn lampen al had uitgepakt kon ik ze niet meer terugsturen. Het gaat maar om een relatief klein bedrag maar ja... Daarna CF gecontact en hebben ze me de juiste lampen geadviseerd. Moraal van het verhaal.... Bij twijfel eerst even contact opnemen wat de beste keus is voor je klassieker....

Goede service en afhandeling

Vlotte afhandeling bestelling en verzending. Binnen de gestelde termijn zending ontvangen

snel en goede kwaliteit

Ik was op zoek naar Xenin lampen van goede kwaliteit toen kwam ik bij Car fantasy terecht origineel product Osram snelle levering

Snelle verzending en goede prijs/kwaliteit

Fijne webshop

Ik had vooraf nog een mailtje gestuurd om wat te vragen en die werd snel beantwoord. Daarna mijn bestelling geplaatst en alles in een klein praktisch doosje ontvangen. Goede kwaliteit wielbouten, bedankt :)

Correcte en goede prijs -kwaliteit firma

Zou deze firma zeker aanbevelen. Snelle en correcte service. Bedankt hiervoor.

Goed product erg tevreden

Snelle verzending Goede prijs

goede pasvorm

De grill die ik besteld had, paste goed bij mijn bestelde bumper, dit was niet het geval bij een grill besteld bij andere handelaar. Enigste minpunt was dat een van de bevestigingshaakjes vrij snel en zonder duidelijke reden afbrak.

Completely satisfied

Quality service and parts. Delivered in a short time.

Goeie service ,communicatie ,en prijs kwaliteits verhouding.

Goeie service Prettige communicatie , Reële prijs kwaliteits verhouding.

Verzending duurde net iets langer dan aangeven maar de producten zelf zijn van top kwaliteit. Je krijgt wat je besteld en betaald dus niet voor onzin. Verder is er een grote diversiteit aan automodellen om spullen voor te kopen, je kan hier voor bijna elk model terecht. Helemaal top!

Ik heb mijn product nooit ontvangen

Product nooit ontvangen, zeer teleurgesteld

Het geleverde product voldeed aan de verwachting

8 Archimedesweg

Elst 6662 PS