Ondanks de drukte van pakket bezorgers in de corona tijd
Mijn product kapot binnen gekregen nu wilt bedrijf eerst met de post oplossen en ik zit nog met een kapot product, komt niet met oplossing.
Beste Jelle, Bedankt voor je review. Je hebt inderdaad een product met schade ontvangen. Echter hebben wij na jou melding meteen een nieuwe set opgestuurd. Het vervelende is dat deze tweede set weer kapot is aangekomen. Dit komt echt nooit voor en vinden we ook echt heel vervelend. Je hebt aangegeven niet opnieuw een set te willen ontvangen. Je hebt van ons een retour label ontvangen en zodra we beide sets weer terug hebben zullen we een credit maken. Graag tot ziens bij Car Fantasy
Waarom uniek? Hun waren de enige die exact die product verkochten. Moeilijk te vinden, laat staan in NL. Redelijk snel bezorgd. Product werkt goed.
Zelfs tijdens Black Friday optijd binnen en top service
carbon spiegelkappen besteld voor mijn bmw 530d met M pakket 2015 1ste waren slecht ivm pasvorm , opgestuurd en kreeg nieuwe ... deze zagen op het eerste zicht goed uit ,,, ik monteerde eerst de rechter maar moest het lipje vast zetten of klikte aan de deurkant er weer uit ! Dan naar de linker kant , lukte niet want 1 lipje stond iets krom en daarom ging hij niet in het sleufgat , ik wilde het met alle voorzichtigheid beetje recht zetten maar vanwege geen beweging in te krijgen brak het tot mijn ergernis ! Ik een mail gestuurd en kreeg als antwoord , nemen we niet terug vanwege het lipje brak , wat bij de eerste wel het geval , nu niet dus . Daarop beweerden ze dat mijn spiegels niet origineel waren wat wel degelijk origineel is want gaf voor alle zekerheid bij de 2de keer mijn chassis nr door zodat ze zeker de goede zouden sturen , binnenkant klever china ,,, kwaliteit alles behalve , en geld ook nog eens kwijt !!! Aanrader , NEEN
Beste Patrick, Bedankt voor je review. We hebben tot 2x toe nieuwe spiegelkappen geleverd. Deze kappen passen altijd perfect. We verkopen deze zeer regelmatig. Wanneer er tot 2x toe een clipje afbreekt lijkt het toch echt op een foutieve manier van montage. Dat er een sticker van China in zat dat kan best. Heel veel auto onderdelen worden in die landen gemaakt zelfs ook originele delen. Dit betekend niet dat per definitie slecht is. Ik zou zeggen, loop eens een rondje door je huis en ik weet zeker dat je iets uit het oosten tegenkomt. Graag tot ziens bij Car Fantasy
Ik heb zelf een verkeerd onderdeel besteld, vervolgens heb ik naar de winkel gebeld of ik ‘m kon omruilen voor het onderdeel wat ik wel nodig had. Dat was zeker mogelijk en toen ik daar aan kwam hadden zij mijn onderdeel al klaargelegd voor mij. Het onderdeel wat ik besteld had was een 10tje goedkoper dan het onderdeel wat ik nodig had, maar de heren hebben mij vervolgens gematst door die niet af te laten rekenen. De rest van mijn auto onderdelen ga ik dus ook hier bestellen! :-p
Goede service snel en duidelijk. Alleen een minpunt dat was de verpakking van mijn aankoop. Deze was in een veel te grote doos gedaan met te weinig vulling zo kon hij verschuiving in de doos met gevolg dat de buitenkant was beschadigd....maar mijn bestelling gelukkig niet... Heb er eventueel foto's van voor jullie... Dat is wel een verbeteringsvoorstellen puntje voor jullie. Maar voor de rest zeer tevreden met mijn aankoop
Hi, I used the chat to ask some questions and I have to say that I experienced the worst customer care I've ever dealt with. Dennis, the person at the other side, even said good morning despite the fact that I was using a very friendly messages with good wishes and even emojis. The answers were very short and direct, without any explanation or reason. I was thinking about placing an order for more than 600€ but after this experience, I don't think I'm going to buy anything. Hope it helps some customers!
Dear Oliver, We rember your chat conversation. You asked us if you can have discount when you order a product from around 600,- euro. We told you by chat that we have fixed prices. Than you said we are not friendly and you left the chat. Now you try to force us to give you a discount with this 1 star review, but we are not going to do that this way. We think this is not a fair way to handle with us. I hope for you that you can find your discount somewere else. Regards, Car Fantasy
Geen enkel negatief punt.
Aantal keren all besteld en alle keren alles binnen 1 week binnengekregen en artikelen op voorraad binnen 2 dagen binnen gekregen. Heb bij carfantasy voor meer dan 1000 euro aan spullen besteld en alles altijd netjes binnen gekregen. Zeer aan te bevelen
Super sneller geleverd dan toet toet overtoom
Snelle levering Goede service Vriendelijk
Stonden me netjes te woord voor informatie over m’n bestelling en hebben het netjes afgehandeld. Was goed op de hoogte gehouden door de e-mails en de bestelling (nieuwe koplampen) is netjes binnengekomen. Vandaag erop gezet en werkt helemaal goed! Geen storingen!!
Levering was korekt en supper snel
Zoals gezegd, pas perfect en snel geïnstalleerd. Vind dat deze gasveer beter werkt dan de originele die stuk gegaan is na jaar.
Vorige week een grill,led zijknipperlichten gekocht voor mijn VW Passat B5 3BG. Bij het openen van het pakket bleken de led knipperlichten en H7 lampjes er niet in te zitten. Tegelijk contact opgenomen en foto's door gestuurd met de factuur. Maar deze hebben het tegelijk opgelost en andere verzonden zonder extra kosten. Dat is pas service. Ben tevreden met Carfantasy.
Goede rape service naar belgie
Er waren wat onduidelijkheden over de bezorging , er stond bij dat het op voorraad was ,maar duurde alsnog lang , het contact daarover was netjes en gerustellend.. Goed verpakt en n blijvertje voor mij
Ik had iets besteld maar niet meer leverbaar ze hebben mij gemaild om dat te melden en heb direct een ander kunnen bestellen en ze zijn goed toegekomen
Snelle levering, alles na wens, heb mijn vriend er heel erg blij mee gemaakt dus ik ben ook heel erg blij en voornamelijk de auto Mooie nieuwe grill!
Goed en snel contact gehad. Waren geduldig met mijn achteraf domme Vragen.
Voor mijn auto had ik (via de dealer waar ik de auto kocht) andere koplampen gekocht. Volgens de website waren deze plug en play voor mijn auto. Eenmaal aangeleverd, bleek dat er adapterkabels nodig waren, die eigenlijk alleen maar nodig waren vanaf een later model. Dus gebeld. Antwoord: Ja, dat is uw probleem. Die kabels kunt u alsnog bestellen. Echter, die kabels kosten 20% van de koplampen. Niet bepaald gratis dus. Als ik dat vantevoren geweten had, zou ik een andere beslissing hebben genomen. Enige coulance in de vorm van korting was onbespreekbaar. Pas na een slechte review werd de situatie serieus bekeken door Carfantasy en hebben ze excuses aangeboden en een kleine coulance korting gegeven. Beetje laat, maar beter laat dan nooit.
Beste Bas, Bedankt voor je review. Wij hebben dit reeds telefonisch met elkaar besproken. Er was geen mail wisseling, je verstelde dat dit per telefoon was besproken met een medewerker. De verwarring is hier ontstaan omdat beide orders op verschillende namen waren besteld. Inmiddels hebben we u een tegemoetkoming aangeboden. We wensen u veel plezier van uw bestelde koplampen! Graag tot ziens bij Car Fantasy
Original anmeldelse
Voor mijn auto had ik andere koplampen gekocht. Volgens de website waren deze plug en play voor mijn auto. Eenmaal aangeleverd, bleek dat er adapterkabels nodig waren, die eigenlijk alleen maar nodig waren vanaf een later model. Dus gebeld. Antwoord: Ja, dat is uw probleem. Die kabels kunt u alsnog bestellen. Echter, die kabels kosten 20% van de koplampen. Niet bepaald gratis dus. Als ik dat vantevoren geweten had, zou ik een andere beslissing hebben genomen. Enige coulance in de vorm van korting was onbespreekbaar. Dit bedrijf is zo klantonvriendelijk, dat ik me afvraag waarom ze bestaansrecht hebben.
Topservice van Carfantasy! Product zoals omschreven, snelle levering en daarnaast ook als voordeligste aangeboden.
Prima service ook als je vragen hebt snel antwoord .
8 Archimedesweg
Elst 6662 PS