Voldoende

Op de site staat dat de pasvorm helemaal klopt en staat er niet bij dat het een 2e hands product is. Zelf met een hamer en tang bezig geweest om bevestigingspunten van de lichten recht te buigen zodat ze enigszins zouden passen. Ook het afdichtingsrubber viel er vanaf en moest dit dus ook regelen. Ophangpunten waren opnieuw vastgelijmd en dit stond allemaal niet op de site beschreven. Voorderest wel mooi lampen en ze werken goed.

De mensen zijn vriendelijk en zeer behulpzaam als er problemen zijn word het altijd opgelost ik raad het zeker iedereen aan op hier te bestelen

Overzichtelijk en snelle levering

Hadden een tuning grille nodig wegens ongeval. Klant had wagen tweedehands gekocht en wist niet waar deze vandaan kwam. Vlotte opzoeking en levering van gewenste grille. Kortom een aanrader

Mag wel neer uitleg bij de koplampen die ik besteld had.

Prima prijs/ kwaliteit verhouding

Prima product, vlotte levering via de webshop voor een goede prijs. Echter de indruk wordt gewekt op de site dat de spullen op voorraad zijn en je ze kan ophalen in de fysieke shop. Nu was ik in de buurt, maar dit bleek dus niet het geval te zijn. Jammer.. Het is gewoon een dropshop. Wees transparant zou ik zeggen!

Snelle, transparante service

Antwoorden heel snel op vragen, helpen bij de zoektocht naar de juiste artikelen en geven voldoende info. Ik bestelde verlangingsveren van Eibach met bijhorend Goca attest. Veren passen perfect en attest bevond de juiste info, top!!

Ronduit slecht

Spoiler was van een zeer slechte kwaliteit en vol met krassen Daarna na telefonisch contact de spoiler terug gestuurd en de kosten zelf moeten betalen Naderhand zeiden dat ze hier labels voor hebben maar is mij niets van verteld Dus slechte communicatie en slechte materialen

Niet oke

Heb booskijkers gekocht voor mijn golf 7, een kant kwam al na een paar dagen al terug los. Dit terwijl ik de ondergrond goed heb school gemaakt met ontvetter. Ben er niet tevreden over.

Pakketje was mooi op tijd geleverd alles zat goed verpakt geen rare dingen en bestelling was precies zoals ik verwacht had

Zoals beloofd en goede communicatie

Kreeg goede informatie over mijn bezorging ook mijn vraag werd de dag erop direct netjes Beantwoord erg fijn!

Top snel bezorgd

Snel bezorgd goed ingepakt

Vlot en correct.

M'n eerste bestelling met een goed gevoel. Vlugge levering en goederen goed ingepakt.

Tevreden

Goedendag. Ik heb heel wat bestellingen bij u gedaan en ben zeer tevreden over het product en de manier waarop je op de hoogte word gehouden over de verzending ervan. Ik zie toekomstige bestellingen graag tegemoet. Mvg Tim

Moet veel geduld hebben

Bestelling pas na een week verstuurd. Na navragen werd duidelijk dat ze nog op een artikel aan het wachten waren. Handiger was als dit via een email gecommuniceerd was. Na levering blijken 2 artikelen al beschadigd te zijn. Direct contact opgenomen met de klantenservice maar ben tot op heden (1 week nalevering) nog steeds aan het wachten op een oplossing. Heb twee keer telefonisch contact opgenomen maar er wordt doodleuk gezegd dat ik maar moet wachten op de mail.

Geweldig service

Producten op tijd geleverd en netjes ingepakt.

perfect!

Snelle levering en een top product.

Waardeloos

Telefonisch gebeld,en moest de onderlip voor mijn Volkswagen Golf maar bestellen om te zien of deze zou passen. Dus besteld,niet goed en nu zelf €19,95 verzendkosten moeten betalen om product te ontvangen en vervolgens weer terug te sturen

Zeer tevreden van snel verstuurd toffe mensen

Verkeerde product 2x ontvangen

Eerste bestelling 4x centreerring verkeerde maat ontvangen, hebben opnieuw verzonden blijkt dat ze er maar 1 hebben verstuurd en die is niet eens rond

Een supersnel en kwalitatieven levering

Snel in huis en top kwaliteit een echte aanrader

Duurde vrij lang. Pasvorm waardeloos

Ik had een diffuser besteld voor de Audi S6. Het duurde vrij lang tot hij binnen was. Ik moest de bevestiging zelf nog bewerken door stukken kunststof weg te knippen en zagen voor hij er op kon. Echt passen was voor de aanpassing niet mogelijk omdat hij er gewoon niet in paste. Nadat ik m had aangepast sloten de zijkanten niet mooi aan omdat hij eigenlijk wat aan de smalle kant was. 319€ voor iets wat zelfs na aanpassen niet lekker aansluit is ronduit slecht. Eerdere bestellingen warme een stuk aangenamer.

Gewoon hoe de foto's zijn en laten zien en de verzending ging vlot.

Stapje extra service

Bestelling geplaatst en gekozen voor ophalen. Later bleek mijn bestelling verzonden te zijn! Scheelt mij weer een ritje. Helaas was DHL niet heel duidelijk in afspraken, dus bestelling was een dag later dan verwacht.

Leuke grill voor mijn bmw f30

Mooie grill van outlet voor een leuke meeneem prijsje

8 Archimedesweg

Elst 6662 PS