Laden reviews...
58 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunder opplever rask levering og god kundeservice. Produktkvaliteten blir ofte nevnt som høy, og informasjonen er tydelig. Noen opplever forsinkelser eller returproblemer, men den generelle opplevelsen er positiv. Verdien av pengene blir gjerne sett på som god.
Snelle levering en een top product.
Darryl
Den Helder
Telefonisch gebeld,en moest de onderlip voor mijn Volkswagen Golf maar bestellen om te zien of deze zou passen. Dus besteld,niet goed en nu zelf €19,95 verzendkosten moeten betalen om product te ontvangen en vervolgens weer terug te sturen
Michel Hack
Pannerden
Beste Michel,
Bedankt voor je review.
Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Wij kunnen telefonisch niet zien wat voor een auto je hebt. Als je ons een mail had gestuurd met je kenteken dan kunnen wij voor je kijken of een artikel wel of niet past.
Je hebt zelf de foutieve spoiler besteld van ongeveer 12 euro. Helaas zitten er dan wel verzendkosten bij. We hebben nog geen pakketdienst gevonden welke iets gratis verstuurd helaas.
Je had de spoiler ook af kunnen halen en retour kunnen brengen. Maar dat zal ook wel iets kosten denk ik.
Volgende keer iets beter informeren of iets past als je het zelf niet weet. Dan kun je deze teleurstelling voorkomen.
Car Fantasy
Zeer tevreden van snel verstuurd toffe mensen
Nikolay
Gent
Eerste bestelling 4x centreerring verkeerde maat ontvangen, hebben opnieuw verzonden blijkt dat ze er maar 1 hebben verstuurd en die is niet eens rond
dwayne Tuinier
Veendam
Beste Dwayne,
Bedankt voor je review.
Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.
Mijn collega had begrepen dat je 1 foutieve centrering had ontvangen. Na je melding gaf je aan dat je de overige 3 niet meer wilde ontvangen omdat je teleurgesteld was.
Je mag de foutief geleverde houden. Wij zullen het geld aan je retour storten.
Car Fantasy
Snel in huis en top kwaliteit een echte aanrader
Dennis
Noordwijk
Ik had een diffuser besteld voor de Audi S6. Het duurde vrij lang tot hij binnen was. Ik moest de bevestiging zelf nog bewerken door stukken kunststof weg te knippen en zagen voor hij er op kon. Echt passen was voor de aanpassing niet mogelijk omdat hij er gewoon niet in paste. Nadat ik m had aangepast sloten de zijkanten niet mooi aan omdat hij eigenlijk wat aan de smalle kant was. 319€ voor iets wat zelfs na aanpassen niet lekker aansluit is ronduit slecht. Eerdere bestellingen warme een stuk aangenamer.
27 September 2021
Arne
Biervliet
Beste Arne,
Bedankt voor je review.
Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.
Je hebt een diffusor besteld voor een Audi A6 S-Line. Zo staat het op onze website omschreven. Deze past niet op een S6, die heeft een andere achterbumper.
Snijden of zagen in een bumper is nooit nodig. Sterker nog, we kunnen daarna een product niet meer terug nemen. Had het gewoon even bij ons gemeld dan hadden we je kunnen vertellen dat je de verkeerde diffusor had besteld.
Jammer, gemiste kans. We hopen je de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn. En tip, als je niet weet of iets past vraag het ons dan even vooraf per mail. Dan heb je het ook zwart op wit.
Car Fantasy
Gewoon hoe de foto's zijn en laten zien en de verzending ging vlot.
22 September 2021
John
Almelo
Bestelling geplaatst en gekozen voor ophalen. Later bleek mijn bestelling verzonden te zijn! Scheelt mij weer een ritje. Helaas was DHL niet heel duidelijk in afspraken, dus bestelling was een dag later dan verwacht.
Marco Cooiman
Zwolle
Mooie grill van outlet voor een leuke meeneem prijsje
Joris
Antwerpen
Salvatore
Den Haag
Op zaterdagmiddag bestelt en op woensdag al in huis,en het product precies zo als ik het bestelt had.
Bjorn
Horst
Wat een verademing alles overzichtelijk online te vinden. Eenvoudig te bestellen. Geweldige afhandeling en betaling. Snelle reactie in de mail, order in de mail, en snelle levering aan het gekozen adres. Zeker een aanrader en de leverancier van mijn volgende bestellingen. Bedankt!
Martijn
Alkmaar
Mooi optijd geleverd en snelle service
Peter Meijer
TIEL
Snelle levering en product is zoals in de omschrijving staat en is netjes verzonden.
Arne
Sliedrecht
Na levering van de bestelling bleek deze niet compleet te zijn. Gebeld en gemaild. Geen excuses maar wel beloofd dat artikel alsnog geleverd wordt. Nu weer een week verder en nog niets in huis.
18 September 2021
Matthijs
Wognum
top
10 September 2021
polax autos
LEFDAAL
alles is gelopen gelijk het moet. pakket is zeer snel aangekomen en het is het juiste onderdeel zoals beschreven op de website. doe zo verder zou ik zeggen!
Roman
Zonhoven
Zeer goede service
Peter
Nieuw vossenmeer
Heel gemakkelijk te bestellen, ook is het product van goed kwaliteit! Dit betreft achterlichten voor Golf 7.
Rahul
Nieuwegein
Minden megrendelt termék idöben megérkezett és a minösége kifogástalan!
Danguly Arnold
Yerseke
Kon het artikel snel vinden, faire prijs, snelle verzending en zoals omschreven!! Er zullen nog veel meer bestellingen gaan volgen op carfantasy! Top top top. :)
Sarah
Echt
Na wat nare recensies over levertijden gelezen te hebben toch de gok genomen, ben op de hoogte gehouden over de status van bestelling en de volgende dag al in huis! Goed verpakt en niets aan de hand.
Jort
Capelle aan den Ijssel
Alles is op tijd, netjes
30 August 2021
Adik Mirzojan
DEVENTER
Goed product niet te duur snel geleverd
30 August 2021
Wendy
Venray
Super snelle service, volgende dag lag alles al klaar om op te halen. Volgende keer bestel ik hier weer!
28 August 2021
Dylan