Filter

50/50

Na het plaatsen van een bestelling vroeg ik per telefoon of er nog iets bijgevoegd kon worden om 1x verzendkosten te besparen. De ene telefonist zei beslist nee, maar toen ik nog een keer belde en iemand anders te spreken kreeg was het wèl mogelijk!

Zoals een bestelling bijna hoort te gaan.

Na de slechte reviews gelezen op google, nadat ik besteld had, dacht ik dat ik mijn bestelling niet zou krijgen of heel lang zou moeten wachten. 1-3 dagen in huis vermeld op de website. Gelukkig had ik het binnen de bezorg termijn die gesteld wordt. Mooi product de injen intake voor mijn bmw. Track&trace kreeg ik de volgende dag pas, nadat gesteld werd in een eerdere mail, dat ik die op dezelfde dag nog zou krijgen. Enige minpuntje.

Niet ontvangen, lag op dhl depot ver weg welke alleen tijdens kantooruren geopend is.

Leverancier vraagt vervolgens of ik nogmaals verzending wil betalen of ophalen. Beide voorstellen niet acceptabel al te veel tijd aan moeten besteden is het product niet waard ga wel opzoek naar andere Leverancier die wel voldoet aan mijn wensen..

Vraiment très bien

Pièce qui se mets parfaitement en place

Parfait

Très bons conseils, envoi très rapide, pièces conformes. Rien à redire. Très très bien. Je recommande.

super heb geen andere woorden

Super snel en netjes geleverd voor een mooie prijs. Alleen jammer dat de bezorgdienst een foutje gemaakt had waardoor ik het 3 dagen later ontvangen heb.

Communicatie wad duidelijk, snelle levering

Past perfect en zie er mooi uit

Bestelling kwam snel , was goed verpakt en is heel degelijk. Gelijk gemonteerd wat super makkelijk ging

Optijd binnen en goed verpakt

Snel en goed geleverd

Absolute bedriegers!!!!

Ik heb zwart op wit bewijs dat ze bedriegelijke informatie geven en de naservice is er enkel en alleen om mensen bezig te houden maar zonder enige intentie om een oplossing te zoeken!! Erg veel spijt van mijn 584 euro!!! Dit soort van webshops moet er dringend tussen uit!!!

Super geregeld. Bestelde spullen in 1 dag in huis. Top!

Ik heb koplampen en achterlichten besteld voor mijn T6 transporter. Prachtig spul en super snel geleverd. Ik ga er zeker meer bestellen

Prima levering netjes begeleid door mailberichten

Mijn verwachting overtroffen met een snelle levering tijdens de kerstdagen.

Top bedrijf veel keuze

Veel keuze aan diverse onderdelen Verzending duurt meestal langer dan gezegd

Snelle levering, goede aftermarket bumpers

Voor ik de bumper (een aftermarket achter m-bumper voor een BMW F31) kocht, had ik Car Fantasy gemaild. Dit om zeker te zijn dat ik kocht wat ik nodig had. Ze hebben dit bevestigd en bestelde de bumper aan een goede promotie. Deze kwam snel toe en was goed ingepakt. Ik heb deze bumper gepast op mijn auto en deze past heel goed. Ik ben dus tevreden. Bij mijn vorig order met Car Fantasy was ik jammer genoeg teleurgesteld (een aftermarket voor m-bumper voor mijn BMW F31). De foto had geen PDC gaten terwijl de bumper die toekwam wel PDC gaten had. Ik heb toen contact gehad met hen en ze vertelde me dat ze die met PDC gaten gewoonweg niet meer konden leveren. Aangezien ik de bumper in een goede promotie had gekocht, was het voor mij niet de moeite om hem te ruilen. Ik kocht aftermarket sensoren en kon zo de gaten opvullen. Car Fantasy heeft toen de informatie van de bumper op de website aangepast. Ik kan hun aanbevelen. Ook al was de ervaring met de voorbumper wat minder, waren ze erg behulpzaam, was de levering goed (goed ingepakt, snel thuis) en was de pasvorm goed ! Hun website geeft ook aan dat wanneer je enige twijfel hebt, dat je hun mag mailen. Ik raad dit aan, wanneer je ietwat twijfelt is het beter om hen even te mailen zodanig je zeker niet teleurgesteld bent wanneer je pakket toekomt!

Helemaal blij met mijn nieuwe achterlichten!

Bestelling was snel binnen Alles klopte en paste precies zoals het hoort

gewoon prima

snelle afhandeling en producten zoals gevraagd

Snelle, goede service!

Kreeg geen bevestiging na mijn bestelling. Ik had toen de klantenservice gemaild en kreeg snel een antwoord. Daarna werd het binnen enkele dagen bezorgd. Top!

Zeer goede bedrijf met absoluut beste service

Geweldige service erg vriendelijk en zeer snelle levering

Gewoon goed. Normaal, en toch super.

Had verkeerde lampen besteld, even over hoofd gezien. Een mailtje, en dag erop een belletje. Zodat ze alvorens verzenden konden aanpassen. Dit is super opgepakt. En paar dagen later kwamen de goede lampen binnen die had moeten bestellen. Ik ben gewoon super tevreden. Volle vertrouwen in.

Gewoon goed. Normaal, en toch super.

Snel geleverd en product als omschreven

Prima service. Producten gevonden via Google. Product als omschreven en past. Helaas geen handleiding maar via YouTube stappen gevonden.

Zeer snel geleverd en uitstekende kwaliteit!

Heel erg bedankt voor de goede service! Perfect verpakt en goede uitleg over mijn grill voor mijn audi a3! Ik kom hier zeker terug!

Geen geld terug ontvangen

Parkeer sensoren besteld niet ontvangen. Blijkbaar niet op voorraad stond niet op de site (bijbetaald ) voor andere set ( op voorraad) ontvangen. Verschillende sensoren in de set twee zelfde en twee andere sensoren ( diameter en vorm anders). Sensoren teruggestuurd en nog geen geld ontvangen ! Geen aanrader

fijne communicatie en snelle levering

tijdens de bestelling mailverkeer gehad over de mogelijkheden . goed geholpen en snel geleverd . prima kwaliteit tegen een redelijke prijs

Helemaal niets te klagen.. haha mag ook wel eens gezegd worden.

8 Archimedesweg

Elst 6662 PS