Filter

snell en goede kwaliteit

ik heb twee keer gebrukt carfantasy. als ik iets nodig heb voor mijn bmw ik kijken eerste carfantasy.. bedankt voor alles

Leveren 2de hands producten tegen nieuw prijs.

Hun mening is dat zij alle producten testen. Daardoor komt er open, dichtgeplakte producten bij de klant. Klopt natuurlijk niets van. Ze geven gewoon niet de prijs van twedehands producten.

Prima Service

Verkeerde stekkers besteld, retour geen probleem en informatie gekregen welke ik moest bestellen. Direct weer verzonden. Service met hoofletter S..........

Prima materiaal en voldoet precies aan mijn verwachtingen

Ben super tevreden

Prima zoals het ook hoort

Ik word zelf een beetje moe van deze revieuws.. Als alle bedrijven nou eens zouden doen wat ze beloven en leveren wat op een afbeelding stond dan zou de consument deze reviews niet hoeven te schrijven , want dan zou iedereen 5 sterren krikgen.. Maar ff over dit bedrijf. Het product was correct alleen zou ik zwarte bouten krijgen en bij open maken waren ze toch zilverkleurig . ik heb zwarte wielen dus daarom ook voor jullie geen 5 sterren. Lever nou gewoon wat je zelf beschrijf in je advertentie.. Dat zou veeeeel meer goede revieuws opleveren.

snel en correct geleverd

duidelijke pagina waar ik mijn wielbouten op maat kon bestellen. en deze werden snel geleverd ondanks deze drukke tijd.

Helemaal top

Lampen waren zoals foto, en het kwam op de juiste levertijd aan!

Heel gaaf

Dit is de 3e keer dat ik donkere led achterlichten besteld heb bij jullie En deze laatste zijn wel heel erg gaaf Heb een Black Edition audi en nu is hij helemaal compleet met een set smoke ledlampen Super

Goede website !

Besteld en volgende dag in huis. Top. Ook werd ik goed geholpen, want ik had wat vragen over een product.

Zeer tevreden over de snelle levering. En de perfecte pasvorm van het product.

Great! Strongly Recommend

Got in touch with Car Fantasy and they've helped me with every single question i've asked. After having figured out what the proper parts were, i've purchased and everything went very smooth. Strongly recommend to everyone.

Duidelijk en snelle afhandeling

Prima spul voor weinig geld

Matten zien goed uit en voelen goed aan

Hier mijn koplampen gehaald voor mijn bmw f30 sedan pas vorm is perfect plug en play en het zijn hele heldere koplampen

Zeer snelle levering

Handige en leuke accessoires voor elke auto. Voor mij: windgeleiders op elke auto

Prima en snel

Snel en een goede kwalitijd

Mijn product is nooit afgeleverd

Het product wat ik had besteld is nooit geleverd. Beide DHL en CarFantasy zeggen onderzoek te hebben gedaan maar hebben uiteindelijk nooit meer iets van zich laten horen.

Snelle levering en precies goed

Wat men belooft wordt ook geleverd.

Goed bedrijf netjes een track and trace gekregen en bestelling was binnen 3 dagen bij mij thuis

Voldoet aan de omschrijving en verwachting.

Helemaal prima

Leuke site

Ik had een mercedes c300e grill besteld maar helaas de verkeerde kleur... na 1 telefoontje terug gestuurd en de juiste ontvangen! Geweldig!

Goed product, snel geleverd!

Vrijdag middag laat besteld, zaterdag ochtend al een postbode voor de deur. Top geregeld!

Goed product

Alleen jammer dat het en dag is blijven liggen voor het versturen

Snel en correct geleverd

Had nieuwe xenon lampen nodig. Makkelijk besteld en binnen de aangegeven tijd ontvangen. Duidelijk op de hoogte gebleven van de bestelling.

Bestelling [nog] niet compleet

OP 23-11-2020 twee luchtfilters besteld voor €15 per stuk totaal dus €30 ex verzendkosten. Helaas heb ik er maar 1 binnen gekregen, hierover heb ik gebeld en ze vroegen mij om een foto te maken van de doos waar dit in was verpakt, doordat ik {bijna} nooit thuis ben laat ik de post altijd aankomen bij mijn dochter deze had de verpakking inmiddels bij het oude papier gedaan. Hierover heb ik weer gebeld en dit was volgens hen geen probleem. Er werd mij gezegd dat ik maar een email moest sturen en dit kenbaar moest maken, dit heb ik uiteraard gedaan. wat de reactie hier op is weet ik nu nog niet omdat er een weekend tussen zit. Hoop wel dat ze mij geloven en het tweede filter alsnog na sturen dan heb ik tenminste twee gelijken, ik moet ze immers hebben voor mijn boot met twee motoren. Het is trouwens wel een heel mooi degelijk luchtfilter en zeker niet duur vergeleken de kwaliteit, wanneer dit goedkomt zou ik zeker niet twijfelen in de toekomst hier weer iets te bestellen.

8 Archimedesweg

Elst 6662 PS