Filter

Geen service

Mtech Powertec SuperWhite H11 tijdens eerste rit al defect een van de twee. Car Fantacy gaf aan dat het een piekspanning moest zijn. Zeer bijzonder, alle andere lampen gaan al 5jaar mee. Geen vervangend lampje alleen deze slappe smoes.

Onderdeel binnen anderhalve week binnen past precies en is een meerwaarde voor mijn auto

Professioneel bedrijf

Alles is goed overzichtelijk online! Goede klantenservice! En zeer goed producten!

Snel verzonden en goed product

Product is zoals omschreven. De bestemming werd dezelfde dag al met DHL meegegeven! Snelle service.

snelle levering en correcte producten

De producten die ik heb gekocht lijken van goede kwaliteit voor hun prijs en ze vervullen hun functies, ik raad ze aan. en ze nemen onmiddellijk contact met u op

Goede service met technische ondersteuning. Correcte en duidelijke procedure tbv retour.

Universeel die niet past

Expres opgezocht of dit type zou passen op mijn auto maar helaas.. Ik moest zelfs het rubber insnijden om het te laten passen op mijn passaat. Echter paste het nog steeds niet. Dus voordat je erop zet op welke auto's ze passen, probeer het ook echt te testen voordat je toezegt dat het past. Nu zit ik met een luchtfilter en kapotte rubbers wat ik dus niet kan retourneren en mijn geld kwijt ben. Zonde! Bezorging was wel snel.

Mooi product maar te grote pasmaat...

Ik heb chromen uiteinde besteld voor op mijn Porsche. De uitlaat uiteinden hadden een diameter van 62 mm ipv de 58mm zoals de originele uiteinden... De meegeleverde bevestigingsbouten heb ik volledig vastgedraaid en kon ik de uiteinden er zo uittrekken... Ik heb dan andere bouten gebruikt en zelf een plaatje er tussengestoken zodat het kwam vast te zitten.. Ik ben er zeker van dat mensen die niet handig zijn, dit niet voor mekaar krijgen en dit aan een garagist moeten overlaten.

Top service wow en heel snel moeilijk zo iets te vinden;););)

Goed verpakt en snel ontvangen

Heb 7 paar lampen besteld. Het was binnen paar dagen binnen en toen ik de verpakking open maakte was het goed verpakt en niet beschadigt zou hier zo weer bestellen me vrienden aanbevelen!!

topservice.

goed product en snelle levering

Netjes en snel bezorgd

Lampen werden keurig en snel bezorgd. Ziet er allemaal netjes uit.

Service is top , alleen lampen retour

Snel geleverd en mooi kwaliteit lampen met rdw goedkeuring. Jammer genoeg zat er een fabrieks foutje in de lamp en heb ik deze retour gestuurd. Na wat heen en weer gemail waar netjes en snel op geantwoord werd, ben ik nu aan het wachten op andere , en als deze wel naar verwachting is . Dan kan ik niks anders zeggen dan top service met goeie kwaliteit lampen .

Perfect!!

Snel geleverd goed ingepakt makkelijke instructies er bij

Kennis, vriendelijk en super snelle service!!

Contact opgenomen, snel antwoordt en geholpen met juiste advies en nog eens super snelle verzending naar België!! TOP!!

Goede levering. Pasvorm goed.

had een onderdeel nodig voor mijn polo.

Op de site een centrale deur vergrendeling gezocht besteld en ging zonder problemen verder . Ga zo door

Snel geregeld goede service

Bumper en toebehoren besteld, snel verstuur en ontvangen. Ook de telefonische service is goed en duidelijk. Bedankt voor de service

Prima bedrijf

heel tevreden

iI had persoonlijk een beetje moeite met de track and tracs, heb hiervoor Car Fantasy gecontacteerd en zij hebben meteen geholpen. mijn koplampen zijn ondertussen gemonteert en ik ben er heel blij mee ik zal zejer bog eens terug bestellen. Bedankt☺️

Product kwam ontzettend snel binnen en werkte naar behoren. Erg tevreden

Product kwam ontzettend snel binnen en werkte naar behoren. Erg tevreden

Goede service en snel.

Binnen afgesproken tijd mij bestelling ontvangen. De lampen waren zoals je ze op de internetsite ziet. Ze waren goed ingepakt en snel bezorgd.

Goede spullen snel bezorgd

Goede spullen snel bezorgd zoals het hoort.

Super geregeld , goed bedrijf !

goed bedrijf en wordt altijd netjes geregeld

Helemaal tevreden met mijn nieuwe wielbouten

Pakketje netjes geleverd.

8 Archimedesweg