Filter

Pluspunten

Snel bezorgd en een goed product. Erg tevreden hiermee!

Bij het opsturen krijg je boekjes etc erbij, teveel reclame. Juist een kortingscode of iets dergelijks.

Pluspunten

Verzending vrij duur Had ee in grill besteld voor een golf 2 en heb eentje toegekregen voor een golf 1. Hopelijk past ze wel met wat kleine aanpassingen.

Pluspunten

Snelle levering Goeie communicatie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

ik heb nog niks gekregen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Had koplamp spoilers besteld op 13/06. Op 14/06 kreeg ik bericht dat ze verzonden waren en 2 tot 5 werkdagen onderweg zouden zijn. (Dit kwam overeen met de beloofde levertijd bij het bestellen zelf.) Vervolgens een afspraak gemaakt bij mijn spray painter voor 24/06. Maandag 19/06 even uit nieuwsgierigheid gebeld hoe het met mijn bestelling stond. Er werd mij beloofd dat ik z.s.m gecontacteerd zou worden. Op 22/06 zelf nog maar eens gebeld omdat ze hun belofte niet na kwamen. Nu schijnt dat ze ze helemaal niet op voorraad hadden, nog niet besteld hadden bij de leverancier en laat staan dat ze naar mij verstuurd hadden. Als hij het die dag ik gang zou zetten zouden de spoilers ten vroegste bij mij zijn op 27/06. Gelijk maar mijn bestelling geannuleerd. Dit is geen manier van zaken doen!

Pluspunten

Pluspunten

De artikelen waren bij Car Fantasy het goedkoopst. Verzending en afhandeling ging verder prima!

2 sterren: slechter dan verwacht

Track and trace niet werkend. Slecht contact na bestelling

Pluspunten

Snelle levering, goei beschrijving over beschikbare producten.

Pluspunten

Ben tevreden, Goed geholpen en een snelle levering

Momenteel geen

Pluspunten

Nu 2x iets besteld. Bij de 2de een verkeerde wielbout ontvangen. Ik had een mailtje gestuurd dat ik de verkeerde ontvangen had en kreeg de zelfde dag gratis de juiste toegestuurd! Goede service!

Pluspunten

Heel goede service Super tevreden van bestelde items echt een aanrader levering was binnen opgegeven termijn

Pluspunten

Snelle afhandeling en levering - amper 2 dagen voor België

Pluspunten

Snelle verzending en netjes verpakt in een doosje en bubbelplastic

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en goede service ! Uitstekend bereikbaar via telefoon/mail... Zeer goede garantie / coulance !

Pluspunten

Snelle levering Mooie rim ringz

Pluspunten

Snel bezorgd en goed verpakt.en een mooi product.erg blij mee

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Op tijd verzonden, zonder problemen aangekomen

Kwaliteit van de geleverde lampjes viel erg tegen. Sommige lampjes vielen uit elkaar bij montage en de lichtopbrengst van de leds is veel minder dan van een gloeilampje

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prijzen zijn laag

Meerdere bestellingen in het verleden geplaatst. Van alle drie de bestellingen zijn de levertijden verplaatst naar bijna een maand later, of zelfs veel langer. Terwijl wordt aangegeven "ruime voorraad" wordt het niet gerealiseerd.

Pluspunten

Snelle levering, goede verpakking en het belangrijkste; kwaliteit is super!

Pluspunten

Zeer slecht bedrijf. Absoluut niks kopen. Het artikel dat ik had besteld met een levertijd van 2 dagen is een week (!!!) te laat geleverd. Ik heb bij mijn bestelling aangegeven me op de hoogte te stellen van een latere levering. Hier is geen gehoor aan gegeven. Aangezien het artikel ondertussen niet meer benodigd was (het zou ruim voor mijn vakantie binnen zijn, maar kwam dus tijdens mijn vakantie binnen en ik was ondertussen genoodzaakt een alternatief te kopen), wilde ik het terugsturen. Uiteraard als service waarbij zij zowel de verzendkosten als de kosten voor het retour sturen op zich namen, maar dienstverlening heeft het bedrijf nog nooit van gehoord blijkbaar! Wat een slecht bedrijf. Kort samengevat: Houdt zich niet aan de vermelde levertijd Heeft nog nooit gehoord van service verlenen

Pluspunten

snelle levering en goede verpakking zeer tevreden over het product

Pluspunten

Prima site, scherpe prijs, snelle levering precies zoals belooft.

8 Archimedesweg

Elst 6662 PS