Snelle levering Jammer dat wij het moeten omruilen Is te klein meteen een maat groter besteld

Snelle goede levering, genoeg keus op de website

Goed!

Snelle levering, artikel zoals omschreven & ik had geluk dat het in the SALE ook nog eens was

Lange levering

Er blijkt 1 item iets langer te duren, maar daar kwam ik pas achter toen ik er zelf achteraan ging. Ik heb de bestelling nog niet binnen.. ik wil best even wachten, alleen had ik het wel fijn gevonden als iemand van de webshop even laat weten dat er een vertraging is…

Snel geleverd, netjes verpakt goede kwaliteit. Voldoet helemaal aan de verwachting

Snel en makkelijk

Goeden en snelle service, vriendelijk personeel

SUPER!

Ik winkel online en haal het op in Leiden. Prima geregeld en geen verzendkosten!

Prettig

Super goed Ook de bestelling duidelijk en overzichtelijk

2 super leuke zwembroekjes gekocht voor mijn kleinzoons!

Snelle levering en super leuke kleding

Fijne webshop

Leuke kleding, prettige communicatie, snelle levering.

Netjes en snelle levering

Netjes en snelle levering

Altijd tevreden

Uitstekend!

Super leuk en voordelig!

Heel leuk jurkje met 50% korting. Dat is leuk winkelen!

Leuke winkel en snelle levering

Een leuke winkel om te winkelen zowel online als in de echte winkel. Online snelle levering van de kleding

Goed met snelle verzending!

Snel geleverd en leuk ingepakt!

Prima service en levering

Aanrader om hier te bestellen

Niet de goede maat gekregen

Beste, Calvin Klein trui wit was 164 besteld, 176 binnen gekregen. We houden hem want m’n zoon vindt het fijn zo groot, maar eigenlijk klopt het niet. Bij de zwarte Calvin Klein trui zit al een naad los, bij de eerste keer dragen… beetje slechte kwaliteit maar dat moet natuurlijk naar het merk. Vriendelijke groet, Janneke Meerkerk

Prima geregeld , volgens afspraak

Alles keurig op tijd, en keurig ingepakt bij afhaalpunt. Alleen geen 5 sterren gegeven omdat het bestelde licht afweek van het plaatje

Snel en correct geleverd

Het enige is dat ik iets wilde ruilen en er dan geadviseerd werd om via de webshop een maat groter te bestellen. Dus twee keer betaald maar in de winkel waar ik de jurkjes naartoe liet sturen krijg je geen geld terug. Dus ik heb nu een jurkje maar twee keer betaald en ik moet maar afwachten of ik via de webshop nu mijn geld terug krijg.

Prima, wel wat langere levertijd

Goede ervaring met dit bedrijf. Communicatie per mail is netjes en voldoende. Producten worden altijd netjes verpakt en verzonden. Enige kanttekening is dat je rekening moet houden met wat langere levertijd. Dus geen vandaag besteld = morgen in huis. Kan soms een paar dagen duren.

Kwaliteit en snel

Nauwkeurig en snelle levering

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!