Helaas....

Ik heb twee artikelen gekocht in de sale. Helaas kreeg ik een mail waarin aangegeven werd dat een van de twee artikelen per ongeluk in de sale terecht was gekomen en daar niet hoorde. Het andere product is wel toegezonden, zonder dat ik verzending hoefde te betalen. Dat is op zich een nette compensatie. Ik had het echter het op zijn plaats gevonden dat ik een mail had ontvangen met de vraag wat ik verder wilde met de bestelling, zeker gezien het feit dat het hier om een verjaardagscadeau ging. Jammer!

Fantástisch mooie kleding, zeer vriendelijk geholpen en een super snelle levering. Echt een aanrader. Plus een overzichtelijke website met ontzettend veel keuze.

super

De bestelling was snel binnen, de kwaliteit erg goed! en als kraam cadeau werden de kleertjes enthousiast ontvangen

Super service

Fijn contact!

Kon het ophalen Katwijk netjes verpakt keuri

Kledingstukken wederom in goede staat ontvangen

Kledingstukken wederom in goede staat ontvangen. Zeer tevreden over de webshop voor de 2de keer.

Snelle levering, superleuke kleding

Bestelling is supersnel en helemaal in orde binnengekomen De kleding is mooi van kwaliteit. Heel leuk om dit kado te kunnen geven!

Goed product. Snelle levering.

Als je iets in de uitverkoop koopt wordt je net zo vriendelijk en deskundig geholpen als wanneer het geen uitverkoop is. Prettige sfeer. Goede kwaliteit kleding

Levering binnen 3 dagen top!

Mooie kleding. Leuke aanbiedingen.

Mooie kleding en snelle levering!

Ondanks dat het uitverkoop kleding was. Keurig en snel bezorgd!

Snelle levering, leuk assortiment

Leuke en stoere kinder kleren

Mooie spullen heel blij mee

Goed ervaring-altijd

Trage levering en verzendkosten

Het duurde best lang voor mijn bestelling er was en moest verzendkosten betalen, ondanks ik boven de 50 euro besteld heb

Helemaal volgens planning

Had nog nooit van Humpy gehoord dus blijft dan altijd spannend vind ik. Wij wonen in het noorden en de winkels zaten na controle in het westen dus moest goed komen. Ga zeker vaker bestellen bij Humpy

Mooie kleren

Mooie kleren en goede snelle service

Mooi assortiment kleertjes

Het is echt een feest om iets voor je kleinkinderen op deze site uit te zoeken, je krijgt er een ‘winkelgevoel’ bij!

Leuke kleding, aardige medewerkers en goede service!

Alles top!

Zowel in de winkel als ook online is Humpy heel professioneel!

Waanzinnig goede service

Groot aanbod en snel verstuurd. En een super snelle reactie van de klantenservice bij vragen.

Ge-wel-dig!

Super snelle service en goede kwaliteit! Mijn dochter is heel blij met haar jas! Echt een aanrader ;)

Goede service!

Besteld in tijden van corona via internet. 1 trui was te groot maar kon ik heel gemakkelijk bij de winkel retourneren!

Super leuke winkel met hele leuke kleding en goede service

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!