snelle levering,super product

alles prima,snelle le vering in deze extreem drukke tijd

Ik heb een zeer fijne ervaring met kopen via de website. Ondanks dat er 1 artikel niet op voorraad bleek te zijn werd ik gebeld met een passende suggestie. Dat werd netjes afgehandeld omdat het een iets goedkoper artikel was. Ik ben zeer tevreden over de website, de service en de bezorging.

Snel en netjes geleverd en prima kwaliteit

Prima ervaring, bestel zeker vaker

In goede orde alles snel ontvangen.

Bestelling gedaan maar 1 artikel was de verkeerde kleur geleverd. Gebeld en het artikel werd dezelfde dag verzonden en de dag erna bezorgd. En super opgelost met het verkeerde artikel!

Perfecte 1e ervaring

Meerdere keren wat besteld deze maand , wat achteraf beter in 1 bestelling had gekund , maar ja dat is dom van mij. Alles op tijd bezorgd , zeer tevreden !!

Goed produkt

Snelle levering, vriendelijk personeel prima product.

Er wordt snel gereageerd op 'n mail dat je stuurd

Gelukkig en super goede service.

Goede snelle levering

Goeie snelle levering ondanks de feestdagen periode

Slecht

Bestel een Twin set feetje Pyama zodat ik samen met mijn dochter dezelfde Pyama wilde hebben. Blijkt de Pyama van mijn dochter niet leverbaar en dan is de oplossing je krijgt korting op je volgende aankoop! Terwijl even bellen en vragen of ik de hele bestelling wil annuleren of korting op de Pyama die ik wel krijg is veel logischer!

Snelle service en mijn dochter is helemaal blij met haar nik & nik jurkje, top

Goede ervaringen

Prima geholpen

Online besteld en in de winkel in eigen woonplaats opgehaald

Mooie, overzichtelijke webwinkel, snel geleverd.

Volop keuze

Leuke website, veel keuze en betaalbaar. Snelle levering!

Echt top

Wat een super klantenservice! Voor ons geen andere webshop meer maar gewoon humpy!

Prima, netjes afgeleverd. Niet lang hoeven wachten.

SUPER

Ik vind het heel handig om te bestellen en af te halen in Leiden.

Al jarenlang mijn favoriete kinderkledingwinkel!

Zowel online alsook in de winkel is Humpy mijn favoriet! Leuk personeel, mooie kleertjes, nette winkel. Online is het ook top! Snelle levering.

Super mooi

Heel mooie pyjamakes mooie kleur en passen perfect en een hele fijne kwaliteit ze zijn zalig.

Goede service!

Met het bezorgen was er iets fout gegaan vanuit de bezorgservice DPD. Ik heb contact opgenomen met Humpy en ben uitstekend en snel geholpen! Top service!

Super goed en heel vlotjes geleverd

Super goed en heel vlotjes geleverd

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!