snelle en fijne levering

ik heb voor de eerste keer bij u besteld.. ik had nog geen ervaring met het merk Feetje. via mijn schoondochter dit advies gekregen voor mijn kleinkinderen.. super bezorging..fijn verpakt..en snelle levering.. ze krijgen deze pyamas met de sinterklaas..

Snel bezorgd en mooie kleren!

Fijne service

Mijn pakket was door DHL retour naar Humpy Kids gestuurd zonder dat ze überhaupt geprobeerd hebben het aan de deur te leveren. Na een mailtje naar Humpy hierover meteen een fijne mail terug dat ze dit gaan oppakken en het pakket opnieuw naar mij opsturen. Ondertussen het pakket ontvangen en heel blij met de Feetje Pyjama's!

Snelle verzending

Snelle verzending, helaas is de broek te lang.

Mooie kleren, goede service

Je spullen worden gewoon geleverd. Top

Prima winkel

Goede klantenservice, kortingen en website!

Hele goede ervaring bij dit bedrijf. Ze hebben heel veel leuke kleding en ook nog eens met veel korting. De website is ook heel duidelijk. En bij de klantenservice krijg je gelijk de zelfde dag al antwoord.

Super snelle levering.Top

's avonds besteld, de volgende dag geleverd

Zeer leuke en goede service

In mijn 2 e bestelling had ik een verkeerde maat gekregen. Snelle reactie op de mail gehad met een goede oplossing. Dezelfde dag nog de juiste maat toegezonden gekregen. En andersom.

Erg tevreden

Snelle levering! Telefonisch goed bereikbaar. Wanneer je wat wil retourneren verloopt dit ook erg gemakkelijk.

Heel goed!

Super fijn dat ik het af kan halen! Online iets uitzoeken en dan afhalen in Leiden. Het staat altijd netjes klaar als ik kom.

mooie spullen

alles verlopen vlgs afspraak

Erg Klant vriendelijk

Fijn personeel mooie kleding goede kwaliteit

Snelle levering en vriendelijk bij vragen!

Super slechte levering

Op 4 juli besteld en een week later op 11 juli nog steeds niets binnen. Meerdere malen contact met cycloon, sorteerfout mw. Uw pakket komt eraan, nog steeds niets ontvangen en niet te traceren.

Goede service en snelle levering!

Al veel besteld hier, goede service, altijd mooie kwaliteit en snelle levering! Alleen de standaard verzendkosten vind ik jammer, gezien de afstand kan ik het niet zelf ophalen.

Ik heb nog geen bestelling

De website van Humpy is prima. Bestellen gaat ook makkelijk. Maar na een week heb ik nog niets binnen. De communicatie is niet zo goed. Het zou fijn zijn als ik na een paar dagen te horen krijg dat het langer kan duren. Hoe lang het nog kan duren, is ook prettige informatie, maar ik kan me voorstellen dat dit niet altijd bekend is. Mijn advies aan Humpy is om de communicatie naar de klant te verbeteren. Waarom loopt de bestelling vertraging op en hoe compenseren jullie een langere wachttijd? Misschien kunnen jullie iets met dit advies.

Goede snelle service

Tevreden je word goed op de hoogte gehouden met je bezorging snelle service

goede service

Pakket lastig om terug te sturen

Geweldige keuze en super hulpvaardig

Humpy heeft een zeer uitgebreide collectie kinderkleding. Vaak net even anders en heel gevarieerd qua keuze. In de winkel wordt je altijd heel goed geholpen met heel veel geduld. Vaak komen ze met hele aparte combinaties en met leuke ideeën.

Super snel geleverd.

Super makkelijk en snel

Het was een fijne snelle netjes verstuurde zending

Mooie producten, snelle service

Netjes verpakte producten, snel geleverd

onduidelijk

Het is wel onduidelijk hoe ver en waar je bestelling is. Ook duurt het zeer lang voor dat die aankomt.

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!