Snele levering, goed verpakt . Mooije jas❤

Veel keus en Goede voorraad , en snelle bezorging

Prima snel en netjes

Wordt snel gereageerd netjes verpakt verstuurd.

Vriendelijke medewerkers Reageren snel Leuke kinderkleding

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Fijne en overzichtelijke website om te bestellen en snel geleverd zowel thuis als in de winkel!

Prima service. Op tijd geleverd

Snel en netjes bezorgd

Je wordt goed op de hoogte gehouden. Snelle service. Goede verzending

Leuke webshop

Leuke webshop met op dit moment goede aanbiedingen.

Netjes volgens afspraak bezorgd.

Duidelijke web-site.

Veel op voorraad, snelle verzending en altijd goede service! Nu ook voor het eerst in de winkel geweest (toevallig) is een absolute aanrader. Kraamcadeau gekocht wat met veel aandacht werd ingepakt. Leuk om te geven :-)

Snel en fijne service!

Binnen 2 dagen kon ik de bestelling afhalen. Ook heb ik daarbij nog 2 items in de winkel gekocht waar ik heel goed geadviseerd werd...

Helemaal top!

Een jurkje bleek helaas uitverkocht nadat ik het gekocht in de webshop. Ik kreeg de keuze om iets anders uit te zoeken of mijn geld terug. Ik zocht iets anders uit wat ze hebben genoeg leuks. Het andere item was een stuk duurder en zij namen het verschil voor hun rekening. Dat is echt super aardig! Ja en dan de altijd snelle service! ♥️

Mijn bestelling lag dezelfde dag nog klaar

Snel en prima geregeld.

Betrouwbaar. Duidelijk.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Super service

Vandaag besteld en korte tijd erna al in huis. Super

Vlotte correcte levering, top!!!

Gewoon top

Super !! Mooie kwaliteit snelle levering

Fijne winkel waar ik makkelijk online heb kunnen shoppen! Service top!!! Snelle levering. Er zat ook een retour formulier bij de bestelling maar die was niet nodig

Goede communicatie en goed en op tijd bezorgd.

Bedankt!

Bedankt

Leuke kleding en goed prijs

Leuke collectie en snelle levering

Super leuke kledingcollectie. Z8 is onze favoriet en de Feetje pyjama’s. Snelle levering!

Snelle levering goed product

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!