Goed service

Leuke webshop. Goede service. Er wordt met je meegedacht

Fijne webshop en winkels.

Bestellen bij Humpy.nl is altijd een feestje, een winkelbezoek is ook zeker de moeite waard. Groot assortiment, gezellige winkels en vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Snelle levering, netjes verpakt

Zeer tevreden over service

Top service.

Snel verzonden, gekregen wat ik had verwacht

Leuke winkel

Leuke kleding. Veel keus Alleen het verzenden duurt te lang. Dat is niet van deze tijd 3 tot 5 dagen wachten.

Tevreden

Heel tevreden, alleen iets beter verpakken. Doosjes van de inhoud waren iets beschadigd.

Fijne en snelle service

Leuke kleding en een snelle levering!

Leuke kleding en een snelle levering!

Snelle verzending, goede communicatie. Super leuke kleding!

Prima product

Nette en snelle levering van de regenjas. Prima product

Snelle levering! Top!!

Snelle levering! Top!!

Fijne nette levering

Top, snelle service

Overzichtelijke webshop, snelle service.

Bedtelling is naar wens verlopen en ontving het artikel binnen de genoemde tijd

Makkelijke en snel

Makkelijke en snel

Perfect super goede service en heel vriendelijk personeel

Super goede service en heel vriendelijk personeel

Echt super

Onwijze mooie kleding . En super snelle bezorging.

Altijd goede service en heel fijn winkelen

Ik word altijd heel goed geholpen en ze zijn er mega vriendelijk. Ze denken graag met je mee en zoeken altijd mee naar een oplossing bij problemen.

Goeie service

Overzichtelijke website , leuke merken , snelle levering, achteraf betalen kortom echt het kijken waard ik ga hier zeker vaker bestellen

Zeer snel en vriendelijk geholpen.

Helaas moest ik mijn bestelling annuleren (cadeautje dubbel) ik stuurde snel een mail om te vragen of ze de bestelling wilden annuleren, dat werd snel en goed afgerond. Het bedrag is ook snel weer op mijn rekening gestort. Ik kom zeker nog eens (echt) shoppen bij Humpy.

Snelle levering en altijd top kwaliteit kleding

Zowel in de winkel als online is Humpy altijd een superkeuze. Mooie spullen!

Altijd goed

De kleertjes zien er heel goed uit. Mooie degelijke kwaliteit. Snelle bezorging. Niets op aan te merken. Volgend seizoen weer.

Goed en snel geleverd

Bestelling werd snel geleverd

Goede snelle levering

Mooie producten, snelle levering

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!