Snelle levering en netjes ingepakt.

Altijd snelle verzending dit keer een artikel in de verkeerde maat. Na 1 telefoontje perfect opgrlost!

Vlotte levering en artikelen als verwacht

Blij met de bestelde Feetje pyjama’s en levering ging vlot!

Super vriendelijk

Het is een top bedrijf, erg vriendelijk en ook oplossing gericht! Raad dit bedrijf zeker aan.

Uitstekende service

Makkelijk bestellen, prompte levering

Prima is het

Dit was de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb ziet er goed uit

Super fijne kleding Snelle levering

Leuke webshop, snelle levering

Leuke webshop met groot assortiment kinderkleding. Snel bezorgd.

Snelle levering van mooie kwaliteit producten

In de winkel kocht ik wat setjes voor onze tweeling maar niet alles was in Katwijk op voorraad. De dame van de winkel bestelde in Noordwijk de gevraagde artikelen en deze werden zeer vlot thuis bezorgd.

SUPER

Hartstikke mooi pyamatje. Áls verassing bij mijn kleinzoon laten bezorgen. Die was blij verrast

De levering (van de nieuwe collectie, waar volop voor geadverteerd werd) duurde erg lang.

De levering (van de nieuwe collectie van z8 waar volop voor geadverteerd werd) duurde erg lang. Jammer!

Heel goed!

Altijd prima!

Super website je kunt er lekker rond neuzen. snel besteld en snel in huis.

Snelle levering en artikel goed omschreven

Artikel staat duidelijk omschreven . Snelle levering

Ik raad het iedereen aan om hier kleding te bestellen. Ze zijn heel duidelijk wanneer het pakketje komt.

Prima tevreden

Alles prima geregeld en netjes aan de deur gebracht!

Top, snel geleverd en een leuke tas

Heel goed. Ik bestel zeker weer hier

Te slecht voor woorden

Bestelling is geannuleerd omdat voorraad niet op orde was

Mijn schoondochter was super blij met de babykleertjes. De levering was snel en keurig verpakt.

Prima, duidelijke site en snelle levering

Goede en snelle service en nog een supermooie tas erbij gehad, leuk!

Levering duurt lang en niet compleet

Op zaterdag morgen vroeg besteld en betaald. Op woensdag middag geleverd ! Dat vind ik echt te lang duren voor een plaatselijke levering. Bovendien klopte de webiste voorraad niet met de echte voorraad waardoor niet alles is geleverd. Wel keurig meteen terugbetaald.

Snelle, goede service.

Tweede keer dat ik bij Humpy bestel. Deze keer duurde de verzending een dagje langer en bleek een broekje toch niet leverbaar. Ik werd hierover gemaild en vervolgens heeft de winkel snel geregeld dat het nieuwe setje dat ik uitkoos alsnog diezelfde dag mee kon met DHL. Super fijn, mijn cadeau setje was op tijd binnen.

Snel en netjes

Een fijne site. De pakketjes komen netjes en op tijd binnen.

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!