Super maar levertijd kan misschien korter

Super verpakt voor mij geen probleem maar als je wilt verbeteren is het misschien een idee om iets aan de levertijd te doen.

Fijne webshop

Fijne duidelijke webshop. Spullen worden snel en netjes geleverd

Hele goede service

Fijne webshop en ook telefonisch contact gehad na bestelling en werd heel prettig en snel geholpen!

Geweldig service!!!!!

Goede service en snel. En kwalitatieve kleding.

Top service!

Goede oplossing nadat het item verkocht was die ik gekocht had. Heel erg bedankt!

Ik koop bijna alle kleding bij Humpy en wordt altijd leuk en goed geholpen!

Fijne site, bestellen gaat gemakkelijk en de verzending was super snel. Ik was laatst ook in de winkel in Noordwijk en dat was ook top. Mooie winkel, vriendelijke personeel en zulke leuke kleren.

snelle levering!

Zeer tevreden!

De kleding is zeer snel geleverd. Heel fijn!

Bij vragen, snel aantwoord helpen je top..

Goeie service

Bestelling gedaan en dezelfde week nog ontvangen!!

Slecht

Nog steeds geen antwoord op mijn mail. Heb een klacht over een artikel.

Snelle verzending

Zeer snelle levering

Mooie feetje pyama’s en mijn kindje slaapt stukken beter ineens ;)

Mooie kwailteit kleding en snelle, corecte levering.

In een woord SUPER!

Super service. Aardig personeel bij afhalen en netjes ingepakt.

Leuke webshop, veel keuze!

Er is altijd wel wat te vinden op de site van Humpy, ik kijk dan ook graag op de site.

top!

al vaker besteld! Snelle levering, goede service.

Goede service!

Vriendelijk en behulpzaam in klantcontact.

Leuke collecties zoals altijd

Humpy is geweldig qua collecties en vind het erg fijn om voor beide jongens te kunnen slagen. Er zit 7 jaar tussen dus dat is echt een verschil qua maat. Ik zou persoonlijk niet voor dpd kiezen als koerier. Ik vind de levering erg lang duren. Niet vanuit humpy, maar vanuit dpd ligt mijn pakket al 5/6 dagen op het depot. En zou 4 dagen geleden al bezorgd zijn maar nog steeds niks.

Aanrader

Leuke kleding en overzichtelijke site. Kleding snel verzonden.

Tevreden

Netjes verpakt en snel in huis ondanks de drukte bij de sale. Ik ben tevreden!

Super, duidelijke en overzichtelijke site! Snelle verzending!

Ik ga hier zeker vaker bestellen. Een super snelle levering en een overzichtelijke website.

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!