Altijd goed! :)

Leuke merken, prettige verkopers

mooie kleding

Netjes en snel bezorgd

fijne website en heel klantvriendelijk

leuke website om te winkelen voor me kleine man en snel in huis goede service

Snelle verzending, goede service

Snelle verzending, goede service

Fijn geholpen

Een bestelling geplaatst en door dpd naar een afleverpunt laten bezorgen. Helaas, ondanks ik een mail kreeg van dpd dat het pakketje geleverd zou zijn, is het in de desbetreffende zaak niet vindbaar. Daarna Humpy gemaild waarna ze meteen contact met mij op hebben genomen. Ze sturen meteen nogmaals mijn gehele bestelling op waardoor ik niet hoef te wachten tot het pakketje weer terecht is. Dat vind ik dus klasse aangezien Humpy hier helemaal niks aan kan doen!!

Mooie kleding

Mooie kleding en werd ook snel bezorgd.

Leuke kinderkleding, goed werkbare website en geweldige persoonlijke bezorgservice welke gratis is! (leiden)

I love Humpy!

Top service, snelle levering

Fijn

Snelle verzending.

Prachtige jurkjes

Prachtige jurkjes gekocht voor de kleinkinderen. Snelle levering

Shop graag kinderkleding. Nette en vlotte verzending. Goede service. Echt top

mooie kleren, prima service, goed contact

snelle en nette levering van de bestelling, leuk briefje erbij. Er zat een vlekje op de trui, goede afhandeling hiervan!

Uitstekende webwinkel met klantenservice.

Ik bestel de laatste tijd geregeld bij Humpy en ben altijd tevreden. Toevallig laatst een weeffout in een t-shirt, maar van de oplossing die werd aangeboden was ik onder de indruk. Zo zorgen ze wel dat je blijft terugkomen!

Super tevreden

Personeel is super vriendelijk, denken mee. Snelle verzending. Ik hoop dat ze ooit in Dordrecht nog een winkel openen. We missen hier nog een leuke winkel waar ik o.a. z8 kan shoppen.

Leuke kleding & goede kwaliteit

Bij humpy vind je altijd wel iets leuks voor je kindje. En snel geleverd!

super

Super snelle levering

Snelle en fijne service. Voor herhaling vatbaar!

De site is duidelijk.Je kan makkelijk wat bestellen en ophalen.Goed geregeld.

Fijne webwinkel

Altijd fijn en snel verzonden. Tijd voor een winkel in de buurt van Utrecht!

Vlugge correcte levering

Snelle correcte levering

Perfecte service. Niets op aan te merken.

Super goede en snelle levering

Humpy: prima goed tot nu toe , Dpd : niet goed tot slecht ! ;-)

Humpy: bestellen en betalen ok en gemakkelijk. dienstverlening na melding van vertraging bij dpd ook goed ! Dpd : meer dan 1 week vertraging ! ..... pffftttt ... pasen is al lang door, was voor een cadeau ;-( Pak zit dagenlang vast zonder beweging in Veenendal ! ;-( ==> pakketnummer : 05212033613209

Snel maar veel te duur. verzendkosten+1.50 extra voor bestelling boven 35 euro wel veel.

zie bovenste regels

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!