Supersnelle levering!

mooie,leuke kleertjes, goede kwaliteit. Snel bezorgd

Prima geholpen !

Ben zeer goed geholpen door Marjolein dank je wel!

Snelle verzending en leuke merken

Makkelijk besteld en snel binnen. 1 product was niet voor voorraad en is verrekend.

Picco Bello

Vlugge gratis levering.Goed verpakt. Goede kwaliteit.

Makkelijke site en goede service

Veel keuze, makkelijk bestellen en snel in huis. Ging iets mis met kortingscode en dat was ook zo gefixed. Prima webshop dus!

Heel fijn & goede service.

Het liep vast met bestellen en per mail, webshop bestelling ging fijn. Leuke, hippe kleding.

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

Fijne overzichtelijk website. Netjes en snel geleverd.

Thuisbezorgd door humpy zelf, de volgende dag na de bestelling!

Perfekt

Fijne webshop. Ruime keus, snelle levering en mailtjes wanneer bezorgd wordt. Zal hier zeker vaker kopen.

Jammer van de retour verzendkosten

Jammer dat je verzendkosten zelf moet betalen bij retouren. Dit zou mij tegenhouden een volgende keer te bestellen.

Perfect geleverd en optijd. Enigste nadeel was dat de plakstrip van het zakje niet was verwijderd en bij bezorging alles op de grond viel

Leuke kleertjes, goed verpakt voor verzending

Mooie kleertjes, netjes ingepakt, in prima staat

Top service!

Z8 tuinbroek besteld bleek drukknoop stuk te zijn gelijk gebeld foto's gestuurd en gelijk een nieuwe broek op de post terug echt super geregeld!

Fijne en snelle service

Mijn bestelling snel thuis geleverd gekregen, broek was helaas te groot. Gebeld met de winkel in Noordwijk, zij hebben de juiste maat laten komen en de volgende dag heb ik de broek al om kunnen ruilen. Hele fijne en snelle service! Dank hiervoor!

Heel erg goed en snel geleverd. Top

Goede en snelle service

Cadeaukaarten inwisselen voor tegoedcode gebeurde snel. Zelfde dag nog levering aan huis!

Snel en goede prijs

Makkelijk zoeken naar producten, snelle levering en goede prijs en service

Altijd super

Altijd snelle levering Onze hele z8 collectie bestellen we altijd hier

Netjes en snel

Snelle levering, leuke kleertjes gekocht met goede korting

Snelle levering en goede service.

Vriendelijk beleefd en behulpzaam

Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Duidelijke uitleg. Goede service.

Vlot contact klantenservice. Prima bestelling

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!