Geweldige service!

Fijne webshop. En geweldige service!

Leuke kinderkleding!

Zeer ruime winkel groot assortiment trendy kinderkleding. Vriendelijke verkopers.

Zeer goede service!

Zeer goede service en leuke kleding!

Jammer van onnodige kosten

Twee maal verzendkosten en geen kleding. Niet meer van deze tijd om verzendkosten en retourverzendkosten te berekenen. Eens maar nooit meer hier!

Altijd snelle levering. Smorgens om 9 uur besteld en om 1 uur zelfde dag al geleverd in Zoeterwoude.

Lekker warm!

Mooie pyjama's! Goede kwaliteit en lekker warm.

Leuke winkel. Snel en netjes bezorgt

Snelle levering!!!

Ben ook vaker in de winkel geweest. Er word met je mee gedacht over wat bij elkaar past,Vriendelijk personeel. Ook wel besteld. Hele mooie collectie. Mooie merken !!! Snelle levering. Goede service!!! Super tevreden!!!

Topservice!

Snelle levering via de webshop en altiid vriendelijke en snelle service! Top geregeld!

Super fijne (web)winkel, mooie spullen en vriendelijk en behulpzaam personeel!

Slechte retour dpd zit bijna nergens

Ik heb het broekje gehouden om dat er nergens bekend is waar een dpd punt in de buurt zit. Bestel liever de volgende keer bij een webshop die met dhl of post nl verstuurd

Goed geregeld dit! Snelle levering, achteraf betalen. Ik kom snel weer kleding uitzoeken!

Prima !

Het pakje kon door de brievenbus. Blij dat de bezorger het pakje door de brievenbus heeft gedaan. Bestelling ziet er prima uit.

Goed, snelle service!

Leuke kleding en snel geleverd, een aanrader dus!

Prima ervaring met Humpy, artikelen waren zoals omschreven. Verzending was snel en goed volgbaar. Via mail ook perfect op de hoogte gehouden.

Bestelling was snel binnen, klantenservice Gebeld en ze laten het weten als het jurkje wat ik wil van z8 binnen komt. Super goede service!

Prachtig ingepakt

Een cadeaubon besteld bij deze winkel. De ontvingen we en waren perplex. Wat was hier veel werk van gemaakt, het was een prachtig cadeau om te geven. Echt niet verwacht....TOP

Super fijne winkel met mooie merken, goede service en snelle levering!

Leuke kleding en accessoires voor baby’s tot aan grotere kinderen. Onze meiden zijn helemaal weg van Jubel, Loff en Z8. Bij twijfel goed bereikbaar voor advies en snelle levering. Ook voor kraamcadeautjes kan je hier naar hartelust shoppen. Absolute aanrader!

Prima 10

Prima goede service

Super snelle service

Super snelle service!

Vrijdagmiddag een paar t-shirts besteld, de volgende dag al geleverd! :)

Uitstekend!

T shirt online besteld, snel geleverd en ziet er goed uit. Broekje was niet te vinden op de site. Gechat met Marjolein, bleek nog niet op voorraad te zijn maar, zij zou mij op de hoogte houden als er meer bekend was wanneer het er zou zijn. Vandaag kreeg ik appje van Marjolein dat het nog ff kon duren. Ik wacht rustig af. In ieder geval goede communicatie.

Vriendelijke klantenservice, maar geen fijne webshop.

Via de webshop wilde ik gebruik maken van een kado bon. Dit lukte steeds niet, af en aan gebeld met de klantenservice. Werd steeds erg vriendelijk te woord gestaan, maar code bleef niet werken. Vervolgens afgesproken dat ik mijn bestelling gewoon zou afrekenen met ideal en het bedrag van de kadobon zou terug gestort worden. Na aantal dagen gebeld, omdat ik nog niets had ontvangen. Weer vriendelijk te woord gestaan, maar helaas nog steeds niet het bedrag ontvangen (50 euro). Nogmaals, hele vriendelijke klantenservice en zonder het gedoe met de kadobon is het gewoon een prima webshop. Levering was trouwens erg vlot! Ik zou het prettig vinden als jullie nog contact met mij opnemen over het terugstorten van het bedrag.

Op tijd geleverd en het product ziet er ook zo uit als op de site!

Bij bestelling toch 2 dingen niet op voorraad

Laatst een bestelling gedaan van meerdere kleertjes van de nieuwe feetje collectie. Het duurde even voordat het verzonden werd. Paar dagen laten kreeg ik een mail dat er toch 1 onderdeel niet op voorraad was. En de vraag of ik iets anders wilde of mijn geld terug. Kan gebeuren en er wordt gecommuniceerd. 2 dagen later kreeg ik een mail met het bericht dat mijn bestelling wordt verzonden en dat het geld van de 2 missende artikelen wordt terug gestort. Was er blijkbaar nog iets ineens niet meer op voorraad. Jammer want inmiddels is het bij andere winkels ook uitverkocht. Maar goed het is wel netjes opgelost en er is wel altijd veel keuze.

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!