Goede snelle service

Via Google kwam ik op uw website terecht. Ik was op zoek naar een specifiek broekje in een bepaalde maat. Ik was nog niet bekend met uw website. Ik vond wat ik zocht. Het was op voorraad. Ik hoefde geen verzendkosten te betalen en het werd nog snel verzonden ook. Helemaal top!

Mooie webshop met mooie merken

Bestel al een paar kleding bij humpy iedere keer weer goede service / snelle levering. Als er wat mis is met een geleverd kledingstuk lossen ze dit direct op . Altijd prachtige merken.

Goede service mooie kleding

Snel bezorgd, mooie kleding

Goed geregelf

Prima bestelproces, op elk moment op de hoogte gehouden van de voortgang. Snel geleverd!

Prima en netjes verstuurd.

Prima en netjes verstuurd.

Leuke winkel en goede service.

Superleuke winkel en kan ook alles via de site bestellen. En bestelling super snel in huis.

Fijn!

Mooie spullen en goede service!

Super leuke shop met geweldige, behulpzame en vrolijke medewerkers.

Breed assortiment, snelle levering👍🏻

Supersnelle levering, top producten

Bestelling via Internet, binnen 2 uur bezorgd😄

Geweldige en snelle service

Toen ik de bestelling uit ging pakken bleek dat er een haarbandje miste. Ik heb een mailtje gestuurd en kreeg vrijwel direct een mailtje terug met excuses en dat ze het haarbandje gingen versturen. Dit lag 2 dagen later op de mat. Geweldige service, ga hier zeker vaker bestellen!

Super service, top! Erg blij

Gaat super snel! Erg blij ermee!

Snelle service!

Alles ging goed! Als enige verbeterpunt zou ik nog opgeven dat ik zag dat hetzelfde artikel bij meerder andere winkels afgeprijsd was. Daarom was het hier aan de dure kant. Wel de enige winkel die het nog op voorraad had, dus daarom hier besteld en zou ik zo nog eens doen!

Product helemaal naar wens. Snelle levering en goede service.

Tevreden!

Goede kwaliteit en prijs. Snel geleverd.

goede kwaliteit

Goede snelle levering

Mooie aankoop kunnen doen die ook snel geleverd is, zelfs in deze enorm drukke periode. Niets dan lof!

Snel en goed ontvangen

Artikel besteld en de volgende dag in huis

Prima tevreden!

Item is snel bezorgd en bevalt goed.

Geweldig service

Wij zijn super tevreden

Altijd top service & snelle levering!

Geweldige service!

Super leuke winkel, aardig personeel en snelle levering.

Super.

Snelle levering, geen bezorgkosten. Blij met het leuke pakje, en een leuk kaartje erbij. Top.

geweldig snelle levering

ze leveren snel netjes en een vriendelijk kaartje erbij top bedrijf

Leuke site en makkelijk te bestellen vooral in deze tijd

Ik vind het altijd erg leuk om in de winkel te shoppen. Helaas gaat dat nu niet meer zo gemakkelijk, dan maak ik graag gebruik van de overzichtelijke site.

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!