Prima afgehandeld!

Snel de bestelling er miste wat, toevallig nog wat besteld. Werd het meteen bij mijn andere levering geregeld.

Prima service en snelheid

Top! Snelle levering, in winkel ophalen. Goede service en klantgericht.

Leuke kleding. Duidelijke website. Snelle service. Met recht Super!

Onwijs!

Echt een onwijs goede service, snel en topkwaliteit. Ik bestel hier graag!

Heel goede service

Heel goed en zeer tevreden

Goeie service correct behandeld Mooie kleding veel merk keuze . Ik had een melding super opgelost Thanks

Perfect snel en prima verzorging qua service

Tot heden geen verkeerd woord erover.

Snelle service en veel leuke kleren

Ik ben zeer tevreden over de ruime keuze aan kleding, de snelle service en de levering

Mooie kleren prima webshop

Zeer tevreden over deze webshop

Topservice snelle levering en netjes ingepakt

Topservice snelle levering en netjes ingepakt

Alles perfect!

Leuke artikelen, vlotte levering!

Super geregeld allemaal

Alles zeer correct ene dag besteld andere dag in huis . Zeer tevreden bestel zeker nog eens bij jullie

Slecht

Ik vind het zeer belachelijk dat ik zelf pakketje retour wat 4.50 kost.Dat ik ook nog 6.95 moet betalen terwijl ik niets hou.Echt van de zotte

Uitstekende service

Snelle levering, kwaliteit en goede en snelle afhandeling retour.

Niets op aan te merken! Super:)

Voor herhaling vatbaar!

Goed!

Duidelijke site, mooie merken, snelle levering!

Mooie producten, onvoldoende communicatie

Wauw, wat een mooie pyjama's heb ik voor mijn zoontje en nichtje binnengekregen - alleen wacht ik twee weken later nog steeds op de andere helft van mijn bestelling. Volgens de website op voorraad, bij het eerste deel van de bestelling een briefje dat een van de pyjama’s niet op voorraad was. Als ze voor elkaar kunnen krijgen dat dit ook goed gecommuniceerd wordt, dan is het een dikke 10. Jammer, want ze leveren wel hele mooie spullen waar ik heel erg blij mee ben. Goede kwaliteit, mooie pasvorm.

Nog geen levering van goederen gehad

Slechte levertermijn, ook geen communicatie waarom een en ander langer duurt dan gewenst. We vragen ons af of er wel geleverd gaat worden, betaling is wel gedaan..,,

Zeer fijne afhandeling van mijn bestelling.

Zeer fijne afhandeling van mijn bestelling, communiceren zeer goed en duidelijk met de klant zodra je je bestelling geplaatst hebt. Je weet precies hoe en wat. Ik zou de webshop zeker aanbevelen!

Zeer goed en snel

Bedankt zijn er heel blij mee

Goed en snel thuis

Bestelling was vertraagd. Ik werd netjes gebeld en ik krijg ter compensatie de verzendkosten terug gestort. Super service.

Snelle verzending

Schoenen online besteld, waren in filiaal Noordwijk aanwezig, na 1 telefoontje kon ik ze ophalen, stonden keurig netjes klaar. Leuke winkel, behulpzaam personeel, ik kom hier graag!

Goede service, snel geleverd

Op zoek naar een gaaf jasje, hier gevonden. Overleg gehad met een medewerker over het verzenden, dat is bij mij nogal problematisch. Zij heeft het uitgezocht en het jasje werd al snel geleverd. Heel blij mee!

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!