Snel geleverd. Goede kwaliteit

Netjes geholpen. Ik ben vergeten om kortingscode in te voeren. Na een mailtje is het alsnog verwerkt. Bedankt!

Is goed

Snelle levering goede kwaliteit

Goed geregeld

Goede service en snelle levering

Kan Humpy iedereen aanraden!

Makkelijke website en bestelproces. Snel geleverd en kwalitatieve producten.

Snelle levering, alleen slechte levering door DPD Mag iets aan gedaan worden !

Snelle levering 👍 leuke site

super snelle levering

bestelling gedaan namens opa en oma als kado voor onze zoon..volgende dag al in huis..super

Snelle levering Mooie merken Leuke korting

Bestelling na 2 weken nog steeds niet ontvangen

Inmiddels na lang wachten is het pakket bezorgd door DPD. Ben niet te spreken over DPD maar Humpy heeft dit heel goed opgelost.

Altijd goed

Ik heb al vaker besteld. Altijd vlot en goed geleverd. Bij gezocht contact altijd netjes geholpen.

Wisselend

Een bestelling online gedaan en naar mijn huis laten sturen. Het werd snel geleverd! Alleen was het niet wat ik besteld had. Het was rood in plaats van spijker. Retour gestuurd, binnen 4 dagen geld retour op rekening.

Geluk bij ongeluk

Bestelling gedaan op de webshop, via de e-mail kreeg ik te horen dat hij klaar lag in de winkel in noordwijk. 1,5 dag later was ik in de winkel en helaas mijn bestelling was er niet. De winkelmedewerker heeft gebeld met filiaal katwijk, daar was hij helaas ook niet. De webshop gebeld en die gaf aan dat het pech was. Gelukkig lag hetzelfde kledingstuk op de balie, in de kleur die ik eigenlijk wilde en die op de website niet meer voorradig was. De super behulpzame medewerkster heeft mij die zonder problemen meegegeven. Dus voor mij een geluk bij een ongeluk. Maar vind dat het personeel van de webshop wel iets actiever mag zijn in het probleem oplossen van de medewerkster. Zij deed heel goed haar best (echt alle lof voor haar!!!), maar de webshop een dikke onvoldoende!

Goede produkten, redelijke prijs

Service

Snelle levering, perfecte kwaliteit

Na bestelling kwamen de kleren snel binnen. Alles was super goed verpakt! De kleding is super mooi en netjes. Tevens hebben ze een mooi spaarsysteem waarbij je kunt sparen voor kortingsbonnen. Ik zeg volgende x bestel ik weer via Humpy!

snelle levering vriendelijk personeel

Schoenen voor mijn zoon besteld, ik werd al gemaild dat waarschijnlijk de verkeerde maat was opgestuurd. kleine maat terug gestuurd en juiste ontvangen, verzendkosten worden nog vergoed.

Super snel en goede service!

Vlotte levering! De bestelling lag op dezelfde dag al klaar in de winkel. Makkelijk retouren door het terug te brengen naar de winkel. Goede acties en leuke kleding. Jammer dat je geen punten kunt sparen op afgeprijsde artikelen. Merkkleding is al prijzig genoeg, ook in de sale.

Niets te klagen, altijd een gok of iets past, maar dat was gelukkig goed!

Ik vond het een telleurstelling

De trui die ik had besteld daar zat een vlekje op, zodanig dat ik echt een andere wilde. Ik heb de trui teruggestuurd en moest 6, 50 verzendkosten betalen, dat vond ik wel jammer omdat ik de trui ook nog in de winkel moest kopen omdat ik hem echt voor 5 december wilde hebben (wat duurder was dan via Humpy). Het heeft me dus meer geld gekost dan ik wilde. De communicatie was wel goed, ik mailde ze dat ik de trui terug zou sturen en kreeg meteen een mailtje terug.

Snelle levering in deze drukke tijden. Vindt zelf persoonlijk voor 1 blouse de verzendkosten wel hoog.

Goed!!

Fijne en overzichtelijke website! 😃 Snelle levering in deze drukke december maand.

Was een klacht met het jurkje maar was snel opgelost. Super tevreden

Fijne winkel, goede service

Bestelling kon ik dezelfde dag nog in de winkel ophalen. Altijd vriendelijk geholpen

Mooi product, snel geleverd

Een heel mooi setje slofjes, snel geleverd. Hier gaat mijn kleindochter veel plezier van hebben.

Zeer snelle levering, goed telefonisch bereikbaar, klantvriendelijk

Snelle levering en goede prijs

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!