3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede veel keus in babykleding klant vriendelijk is heel goed !

mag iets sneller besteldde product vervoeren en voor mij persoonlijk met andere verzendings mogelijkheden !

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt

Jammer dat de shopper er niet bij zat kan natuurlijk zijn dat ze op waren maar had het dan even op de bon gezet. Erg jammer

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nadat ik mijn bestelling geplaatst en betaald had, kreeg ik niets opgestuurd. Na 11 dagen hen ik zelf contact met ze opgenomen. Na wat zoekwerk vertelde de medewerkster dat meer klanten “mijn” items hadden afgerekend sn dat ze alle klanten een beticht hadden gestuurd of er iemand iets anders uit wilde zoeken. Heel raar verhaal. Uiteindelijk bleek dat “mijn” items er niet meer waren. Ik ben zeer ontevreden en vind het niet correct hoe Humpy dit afgehandeld heeft. Ik geloof niet dat ik hier nog ooit iets koop. Ik heb een slechte ervaring met dit bedrijf en kan het helaas niet aanbevelen.

Pluspunten

Snelle levering mooie kleding

Pluspunten

Alles super snel geregeld en mooi verpakt

Geen zo door gaan

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Ik vind het een heel fijn bedrijf om bij te bestellen. Vriendelijk personeel en behulpzaam bij vragen.

Pluspunten

Snelle levering In goede orde ontvangem

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette klantenservice, goed te woord gestaan. Klacht moet nog verholpen worden maar ik ga er vanuit dat dit goed komt

Verpakking kan netter. Zeer slordig aangeleverd product. Komt niet professioneel over. Geen idee of dit toevallig een keer zo was of niet want dit was mijn eerste bestelling hier. Ben wel netjes te woord gestaan dus ik ga er vanuit dat de verdere afwikkeling ook probleemloos/netjes zal gaan

Wat sneller verzenden. Duurd enorm lang voordat ik het thuis had.

2 sterren: slechter dan verwacht

Wat mij voornamelijk teleurstelde was dat bij het invullen van mijn cadeaubon code in mijn winkelwagen, bij een totaal bedrag van 81 euro, de 20 euro van mijn totaalbedrag af werd gehaald waardoor er dus weer verzendkosten bij mijn bestelling kwamen. Hier was ik echt niet blij mee omdat ik dus al bewust voor boven de €79,- aan producten had uitgekozen.

Pluspunten

Helemaal tevreden

Pluspunten

Zeer nette service!

Pluspunten

Leuke kleding en een goede klantenservice die je netjes te woord staat.

Extra controle uitvoeren door een ander persoon dan de inpakker alvorens men de zending verzendklaar en dicht heeft gemaakt. Dit kan fouten tegen gaan als zijnde een item naar een andere klant verstuurd wordt zoals bij mij helaas is gebeurd.

Pluspunten

Snelle goede service

Pluspunten

Goede website, snelle kevering

Pluspunten

Snelle zending goed product

Pluspunten

Pluspunten

Reageren snel, netjes en beleeft! Snelle levering, zelfs op zaterdag.

Kan het me niet bedenken.

Pluspunten

Super klantenservice Snelle verzending

Pluspunten

Nam zelf telefonisch contact op nadat ik een vraag had! Super netjes

Geen!

Pluspunten

Het artikel wat ik bestelde was niet meer voorradig. Humpy benaderde mij zeer snel hierover.

Website iets beter bijwerken

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!