2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik weet niet welk bedrijf dit is? Bij humpy heb ik nooit iets besteld in ieder geval

Pluspunten

Ik heb achter de bestelling aan moeten bellen, toen werd deze pas verstuurd. In plaats van maat L hebben we XL ontvangen.

Pluspunten

Vlotte communicatie, snelle levering super toffe merkjes

Pluspunten

Top service!

Pluspunten

Leuke kleding, divers. Aanbiedingen, die ook echt aanbiedingen zijn. Klantenservice vriendelijk en behulpzaam.

Alle retouren gratis. Niet alleen bij omruilen.

Pluspunten

Snelle levering, leuke collectie

Hele leuke broek van noppies gekocht, maar is nu na 1 keer wassen (volgens de instructie in het label) al lelijk met pilletjes.

Pluspunten

Super leuk, en snelle levering.

Zou een ander pakketservice nemen, komen veel te laat met de pakketjes

Pluspunten

Duidelijke site

Pluspunten

Klantenservice zeer toegankelijk. Kreeg na mijn bestelling gelijk telefoontje over een jurkje dat nog niet geleverd kon worden. Ik ben zeer tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Artikel voldoet aan de verwachtingen. Bestellen ging gemakkelijk.

Artikelen laten verzenden door een andere vervoerder. DPD heeft de zending op een verkeerd adres afgeleverd. Op onze klacht heeft DPD niet gereageerd.

Pluspunten

Makkelijke website snelle levering goed verpakt Zal.vaker bij uw gaan bestellen voor de kleinkinderen

als het door de brievenbus past kan het misschien ook met de postbode komen inplaats van dpd met een bus maar ik weet natuurlijk niet hoe uw verzending regelen hè

Pluspunten

Snelle reactie met mail contact

Pluspunten

Snelle verzending, goed verpakt en erg mooie kleding!

Pluspunten

Goede service, vriendelijk personeel, leuke collectie. Fijn dat het al boven de 19,- gratis verzending is

Tijdig laten weten wanneer het pakket verzonden wordt. Voor DPD niet direct na 1x niet thuis je pakket naar een dorp verderop brengen. Als je hoogzwanger bent, en dringend op de kleertjes zit te wachten en net even niet thuis bent, ben je daar echt niet blij mee.

Pluspunten

Humpy katwijk is een ontzettend vriendelijke winkel.

Soms wat overzichtelijker de maten aangeven

Pluspunten

Bestel er vaak kleren. Leuk puntensysteem. Klachten worden altijd serieus genomen en proberen altijd een passende oplossing te bieden.

Wellicht kleding nakijken voor verzending. Ipv uit de doos of schap te pakken en in verpakking toe te sturen zonder te kijken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede, uitgebreide collectie. Goed bereikbaar per telefoon. Reageren redelijk snel via Facebook. Ik had kleding op maandag besteld voor de verjaardag van mijn dochter op woensdag. Ze wekten bij mij de indruk dat het dezelfde dag nog zou worden verzonden. Ik had overigens pas om 16 uur de bestelling geplaatst. Volgende dag gebeld maar kreeg te horen dat het pas die dag verzonden zou worden (blijkbaar is 16 uur te laat voor verzending diezelfde dag omdat de pakketbezorger dan al is geweest). Dinsdag verzonden maar helaas pas vrijdag (!!!!!!) ontvangen. Dus geen leuke nieuwe kleren voor mijn dochter op haar grote dag. Bijzonder teleurstellend. Uiteraard op donderdag al navraag gedaan en veel service bieden ze dan niet (meer) behalve het annuleren van de order. DPD heeft een zeer slechte track en trace, totaal onduidelijk. Jammer...weet niet of ik nog snel weer hier zou bestellen maar de kleding op zich, toen het er eindelijk was, is prima. Daarom beveel ik het, ondanks alles, toch aan dit bedrijf.

Duidelijker zijn over de levertermijn (nu lijkt het alsof het heel snel geleverd is). Geen gebruik meer maken van DPD of klanten zelf laten kiezen met wie ze willen verzenden (Postnl of DPD) Misschien kleine attentie voor de kids bij in het pakketje (doet het altijd zo leuk ;-) al is het maar een ballon)

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!