Pluspunten

Alles is netjes en snel, zoals verwacht aangekomen

Minder plastic gebruiken bij verpakken

Pluspunten

snelle levering en product was zoals verwacht.

2 sterren: slechter dan verwacht

Als je iets hebt besteld wat op voorraad zou zijn, is het handig dat dit dan wel ook op voorraad is..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik krijg geen reacties op mijn opmerkingen die ik via de mail heb verzonden.

Reageren op de mail

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mijn pakket kwam totaal gescheurd aan. De schoentjes waren overuidelijk gebruikt en niet netjes in de doos gestopt. De doos zelf was open. De bijpassende muts was uit de verpakking gehaald. Ik heb de artikelen netjes in de doos moeten stoppen en zelfs de doos moeten dichtplakken met plakband omdat deze was gescheurd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering mooie acties

Heb een manco, 3 dagen geleden meteen gemeld maar nog steeds niks gehoord, beetje vreemd

Pluspunten

Ik heb gewoon snel gekregen wat ik besteld heb, ben ook op tijd geinformeerd dat de bestelling verzonden was. Geen negatieve ervaringen dus.

Pluspunten

Service oke!

De kleding mag wat beter (apart)verpakt worden! Zat Rommelig in de verpakking.

2 sterren: slechter dan verwacht

Bij bestelling werd er geen bevestiging gestuurd. Daarna kwam de bestelling niet juist aan. Na reclameren zou de track en tracé dezelfde dag verstuurd worden. Dit gebeurde niet. Pakketje kwam daarna wel aan. Wel aardige dame die de herstel werkzaamheden uitvoerde.

Pluspunten

snel in communicatie vriendelijk staan ze je te woord zoeken naar oplossingen met problemen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle verzending

Verzendkosten betalen. En ook retourkosten, kleertjes vielen erg klein waardoor het retour moest. Bij elkaar bijna 11 euro kwijt en je hebt niks. Waardeloos vind ik. Voor mij reden om niet weer te bestellen

Pluspunten

Top service. Nette klantenservice. Levert snel en communiceert goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke site

Sneller leveren, duurde een aantal dagen Boven €25,- gratis verzenden

Pluspunten

Goede aanbieding van de opruiming.

Verzending door DHL duurt erg lang. Ik denk dat het met postnl sneller gaat. Nu heb ik 2,5 dag geweest op bezorging door DHL.

Pluspunten

Alles in orde. Zoals het hoort.

Pluspunten

Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Contact met humpy verloopt prima Producten zijn goed

Bestelling na een week niet gehad, gemaild / gebeld en toen werd het gestuurd. Was bij een andere klant gestuurd. Kan gebeuren.

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!