Set was heel mooi en zeer snel verzonden zo vlak voor de feest dagen ik heb de gok genomen en was ruim op tijd binnen

Late order

I ordered a pijama before going on holidays because it was fast delivery. However, the delivery was delayed and i am already away on holidays. The package is in a dhl punt and will be returned in 5 days to the shop, as i am not back until next week.

Goede levering en goed verpakt

Enige minpuntje is dat het artikel gewoon los in de zaal zat een niet in een extra zakje. Als de buitenste zak was beschadigd zat het artikel er lid zonder bescherming in. Maar verder goede en snelle service

Fijne duidelijke website, snelle levering !

Goede prijs Snelle levering Mooie jas

Perfect!

Vriendelijke en behulpzame klantenservice, mooie items!

Snel en perfect

Snel en perfect

Altijd mooie hippe producten van goede kwaliteit met een topservice!

Elke keer weer blij met mijn bestelling bij Humpy. Mooie producten, goede kwaliteit en een fijne service!

na een klein foutje toch goed opgelost!

Na mijn bestelling duurde het lang voor mijn bestelling binnen kwam. Na mailcontact hierover bleek mijn pakketje ergens anders te zijn afgeleverd. Nog dezelfde dag is er weer een pakketje verzonden en de volgende dag had ik mijn bestelling alsnog binnen. Goed geregeld!

Mooie uitverkoop

Mooie uitverkoop waar je iets mee kunt deze tijd. De levering had iets sneller gekund maar ook afhankelijk van vervoerders. Mooie kwaliteit kleding.

Goede en snelle service

Nog afwachten

Nog steeds niets ontvangen…misschien vandaag

Zoals beloofd afgeleverd

Was gewoon goed

Zoals beloofd afgeleverd

Was gewoon goed

Slecht

Sokjes besteld. Bericht gekregen dat ze onderweg waren met de fietskoerier. Een dag later zijn ze onvindbaar en wordt mijn order geannuleerd. Nog steeds geen geld terug.

Snelle levering! Super tevreden.

Goede omschrijving en snel geleverd!

Snelle levering! Super tevreden.

Goede omschrijving en snel geleverd!

Snelle levering en netjes verpakt.

Snel en netjes

Erg leuke winkel die snel levert en ruime keus heeft.

Slecht

Sokjes besteld, bericht gekregen dat ze onderweg waren met de fietskoerier. Een dag later waren ze zoek en de dag erna is mijn order geannuleerd. Verzocht om teruggave geld. Nog niets ontvangen.

Erg slecht

Heb sokjes besteld die onderweg zouden zijn met de fietskoerier. Een dag later zijn ze onvindbaar en krijg ik een annulering van mijn order. Verzocht om geld terug te storten, maar nog niets ontvangen.

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!