Pluspunten

Goede service en snelle bezorging

Pluspunten

Tevreden over de kleding, kwaliteit en levering.

N.v.t

Pluspunten

Votte service

Pluspunten

Super service

Pluspunten

Duidelijk, snelle levering, keurige retourzending

Pluspunten

Reageren snel. Betalen snel retour. Super winkel met gave kleding.

Niks

Pluspunten

nette en snelle levering

nvt

Pluspunten

Ze waren de enige wijk online die het door mij gezochte item nog hadden. Dag na bestellen had ik het in huis, echt super!

Pluspunten

Leuke producten! goed verpakt!

verzending duurde best lang. Bedrijf had het wel spoedig verzonden echter bleef het pakket enkele dagen op het “depot” van het postcentrum liggen volgens track and trace. was wel jammer. verder top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Humpy is super!

Alleen de bezorgdienst die zij gebruiken, is voor ons de minst klantvriendelijkste. Ze komen bijv. 1 keer langs, bezorgen het niet bij de buren (waarschijnlijk doordat ik moest tekenen terwijl ik dit niet vooraf wist!) en het ophaalpunt ligt ruim 10 km verder (en dit vind ik ver vanuit Delft). En dit voor een bikini die dus prima door de brievenbus paste.....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op E mail

Weten wat, hoe verzonden word, een artikel ontvangen dat niet in orde was. Wacht nog op terug betaling.

Pluspunten

Snelle levering Overzichtelijke website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Normaliter goede ervaringen

Ik krijg de vraag of ik een beoordeling wol invullen over een bestelling die ik nog niet eens heb ontvangen en hierbij wordt ook niet gereageerd op mijn mail.

Pluspunten

Snelle levering. Keurig is leuke verpakking.

Pluspunten

Leuk ingepakt was een kadootje om uit te pakken. Netjes en snel geleverd ,super!

Pluspunten

Wunderschönen Anziehensachen, top Qualität. Das war jetzt meine erste online Bestellung bei humpy.nl. Es lief alles reibungslos. Kann ich nur weiter empfehlen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Complete levering, alles netjes verpakt geleverd

Levering duurde maar liefst een week... terwijl aangegeven was dat het de volgende dag verstuurd zou worden.

Pluspunten

Snel en fijne service

Pluspunten

Snelle levering en fijn dat bestelling (zonder verzendkosten) kan worden afgehaald op diverse locaties. Mijn bestelling heb ik afgehaald aan de Rooseveltstraat in Leiden. Daar werd ik vriendelijk en snel geholpen.

Geen.

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!