Erg slecht

Heb sokjes besteld die onderweg zouden zijn met de fietskoerier. Een dag later zijn ze onvindbaar en krijg ik een annulering van mijn order. Verzocht om geld terug te storten, maar nog niets ontvangen.

Erg slecht

Leuke kleding voor kinderen

Leuk aanbod in merken, snelle verzending.

Matig

Trui voor mijn dochter van 8 maanden is na 1x dragen kapot (een heel groot gat erin). Mailtje gestuurd naar de klantenservice, maar 2 dagen later nog geen enkele reactie..

Matig

Snelle levering en goed contact!

Netjes verpakt goede service en exact op afgesproken datum geleverd

Netjes verpakt goede service en exact op afgesproken datum geleverd

Keurig verpakt en goede service bovendien op tijd geleverd

Keurig verpakt en goede service bovendien op tijd geleverd

Snelle verzending

Snel verzonden en prima communicatie

Bestelling niet compleet door verkeerde voorraad!

Met korting besteld uit de z8 collectie. Vaak snel al op dus was er meteen op tijd bij om te bestellen. Na een paar dagen ineens mail dat ze het niet meer op voorraad hebben. Vind dit erg vervelend en krijg na twee,dagen reactie... en helaas!! Een excuses gehad met 5 euro koring dat dan wel.

Humpy was weer super geregeld snel de winterjas in huis en een issue met de betaling was ook zo geregeld goede webshop! Bestel al vaker

Snelle verzending

Mooie aanbieding en een snelle verzending! Top! Het jasje is ook mooi!

Mooie site en snelle levering

Top ga zo door

Humpy had precies wat ik zocht voor top prijs

Voor mijn kleindochters was ik op zoek naar een jasje van indian Blue Ik zocht op Google Search en kwam bij Humpy terecht het jasje was daar ook nog eens afgeprijsd !! De twee jasjes zitten nu in de Sint zak Ze zullen super blij zijn En oma ook !! Ik houd jullie in de gaten !!!

Vlot bezorgd door fietskoerier.

Mooi pyamaatje!

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!