Pluspunten

Allesprima geregeld

Pluspunten

Mooie kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

Goede service, mooie producten, snelle levertijd. Voldoet aan de verwachtingen.

Meer acties

Pluspunten

Goede kwaliteit, netjes verpakt afgeleverd.

Pluspunten

Goede communicatie en afhandeling over niet leverbare artikelen

Pluspunten

Snelle levering en top kleding

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

wat ik nodig had was op voorraad

snelle levering zoals beloofd is niet nagekomen. Verwachting bij snelle levering is: vandaag besteld, morgen bezorgd. Er zat minimaal 1 dag meer tussen, voor ons 1 dag teveel.

Pluspunten

Super service....supersnelle verzending

Heb geen verbeterpunten

Pluspunten

Levering netjes op tijd zoals verwacht

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie site

Webshop op orde hebben. Bestelling van 3 artikelen gedaan en al betaald, krijg ik 4 dagen later te horen dat alle 3!!! de artikelen niet op voorraad zijn. Had de artikelen met een korting van 70% gekocht. Krijg ik als compensatie een korting van 5% op mijn volgende bestelling.!!!!!! Wat een zeer karige compensatie is!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Na 4 dagen kreeg ik een mailtje met daarin het bericht dat beide producten die ik besteld had niet meer leverbaar waren. Vervelend, maar kan gebeuren. Kijk ik een week later op de site, staat het product nog steeds erop. Dit heb ik gemeld, maar staat nu nog op de site. Erg slordig!

Pluspunten

Leuke kleding en snelle bezorging!

2 sterren: slechter dan verwacht

Helaas miste een deel van de bestelling bij levering. En nu uitverkocht. Erg balen.....

Pluspunten

Snelle en nette leverin

Pluspunten

Altijd leuke kleding, snelle service en 2 fysieke winkels waar je kunt voelen en passen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

heb helaas iets negatiefs te melden. Kreeg een jurkje binnen die ik niet had besteld. Zelf moeten terug sturen op eigen kosten en dat terwijl het mijn fout niet is. Kreeg ook geen excuses er voor!! De eerste keer iets bij hun besteld en dit zal ook het laatste zijn ook.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle nette levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding; vooral het merk Vingino. Zou Gaastra teens kleding ook super graag online willen op de site.

Verzending naar Aruba mogelijk maken indien vooraf de kleding is betaald. Ben een goede klant en concurrent Amazing kids doet niet moeilijk over verzending naar Aruba. Ik betaal gewoon via Ideal inclusief verzendkosten naar Aruba en dan wordt het voor mij opgestuurd. Jammer dat het hier niet kan of nog niet kan. Dan zou ik een nog veel meer bestellen.

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Noppies en Petit Bateau. Voor de grotere kids hebben we o.a. Tommy Hilfiger, Airforce, Z8, Jubel, Sturdy, Geisha, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!