Week verder pakket nog niet verstuurd

Hoop dat ik mijn pakket nog krijg. Achteraan gemaild en zou eergisteren echt verzonden worden, helaas nog steeds niet.

geen ervaring want heb nog steeds niets binnen

Goedemiddag, Ik had bij u 3 kinderpyama's besteld order nummer 05212086179657. Deze heb ik nog steeds niet ontvangen en heb ook al bij DPD melding gemaakt.

Mijn 1e keus in kinderkleding!

Fijne (web)shop met precies de merken die ik tof vind voor mijn 2 boys! Goede service snelle afhandeling en met dhl for you of fiets ook nu snelle bezorging. Pakjes altijd goed verpakt. En met een een extra pakje in de zomer ( z8 magazine) was ik erg blij! Kort om top!!

Fijne winkel

Ik koop regelmatig online, voor me zoontje van 1,5 en onze New born bij Humpy. Fijne winkel goed advies en snelle levering.

Zeer goede en snelle levering

Snelle en fijne service.

Weer een gaaf item besteld. Fijne optie deze op te halen op de afhaallocatie in Leiden. Hier staat het vaak al binnen 24u klaar. Top!

Zaterdagmiddag besteld en maandag lag mijn bestelling al in de winkel.

Duurt erg lang voor je de bestelling in huis hebt

Dinsdag besteld en pas zaterdag kon ik mijn bestelling ophalen, in vergelijking met andere webshops is dat erg lang.

Super snelle levering!

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending van mijn pakket. Een dag na bestelling kwam het al binnen!

tevreden

Mooie keuze en snel gemeverdt

Snelle levering en goede service.

Snel geleverd, netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden wat betreft de bestelling. Dankjewel!

snelle levering. groot assortiment

ik heb enkel ervaring met levering en die is goed. Maar geen ervaring met retourneren

Top! Snel geleverd.

Super snelle service. Dezelfde dag nog in huis!

Altijd goed

Zowel in de winkel als de webshop is het goed slagen bij Humpy. Snelle levering bij online bestellen.

Super goed!

Ik vind het heel fijn om op de website te winkelen en het gratis af te halen in Leiden. Prima geregelt!

Bestelling was prima geregeld!!

Wachten op antwoord duurt lang

Ik vroeg om advies bij het merk Gymp. De maattabel leek niet te kloppen. Het duurt erg lang voordat ik dan reactie krijg. Dus de bestelling maar vast gedaan. Ik had kleding nodig vd 1e verjaardag van mijn zoontje, maar het broekje is nog veel te groot. Vind een heel gedoe om dat ruilen voor een andere maat, gaat zoveel tijd over heen. Heb ik dan op tijd het juiste setje compleet denk ik dan?

Top snelle levering

Mooie site feetje pyama’s waren super mooi

Ruim keus, snelle levering

Snel geleverd, bij omruilen van product werkt het duidelijk en is het snel geregeld. Erg blij mee!

Keurig en super netjes

Fijn om bij jullie te bestellen

Snelle en goeie levering

Goeie snelle service

Producten snel in huis. Retour snel verwerkt!

Feetje pyjama’s besteld voor 5 kleinkinderen. De volgende dag al geleverd. Echt top.

Mooie en duidelijke site en snelle en goed verpakte levering van de bestelde spullen.

Heel te vreden.

Sneller levering

Lief kaartje erbij! Bedankt

Rooseveltstraat 18 D

2321BM Leiden

071-36 199 91

Over Humpy Kids & Teens

Humpy Kids & Teens verkoopt de leukste en hipste baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. De winkels vind je in de Noordwijk en Katwijk en het kantoor/magazijn in Leiden. Combineer het shoppen met een dagje strand en geniet van de andere winkels in het leuke dorp. Wij verkopen exclusieve, bekende en hippe merken! Denk voor de liefste babykleding aan merken als Z8 Newborn, Feetje, GYMP, Quapi Newborn, Noppies, Petit Bateau en Emile et Rose. Voor de grotere kids hebben we o.a. NIK&NIK, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger schoenen, Z8, B.Nosy, Calvin Klein, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Geisha, Levi's, The North Face, Quapi, Tumble 'n Dry, Vingino en Indian Blue Jeans. Daarnaast verkopen we ook de leukste accessoires en kinderschoenen. Kom snel kijken!