Duidelijke website en correcte levering

Ik ben tevreden over het hele proces; vanaf bestelling tot en met levering.

Mooi product, goede prijs, goede communicatie

Mooi product, goede prijs, goede communicatie, vlotte levering

Levering zoals het hoort.

Prima.

Fantastische klantenservice

Mijn betaling was niet goed gegaan en ik kreeg netjes een email of ze mij hierbij konden helpen. Commercieel en klantvriendelijk. Top

Helemaal prima

Vriendelijk, ter zake kundig

goeie materialen,niet echt klantvriendelijk

ondergetekende had een mail met een vraag gestuurd over bepaalde kruk met rozet.....kreeg geen reactie...da's niet goed... bestelling gedaan....1e keer ging goed.....week later 2e keer...ging mis...moest ik foto's opsturen wat ik had gekregen.....je weet toch wat je verstuurd naar wie ??? niet handig ...... heb wel een opmerking....op de bon staat 1x kruk...begrijpelijk dat je dan 1 krukje pakt....maar check wel even de bestelnummer....niet naar gekeken blijkbaar.....miss. is het duidelijker als betreffende bon word aangepast ,zodat het aantal erachter staat , in een aparte kolom ,..lijkt het iets overzichtelijker........

vlotte levering

minder tussentijdse meldingen dan bij andere leveringsdiensten, dus je hebt geen idee over wanneer de levering zal gebeuren, maar voor het overige alles in orde

Mooi deurbeslag en zeer snel geleverd

Het deurbeslag ziet er nog mooier uit dan op de site en de bestelling is snel geleverd.

Mooie deco schuifdeur kommetjes geleverd

Prima service, mooi schuifdeur beslag gekocht, passend bij de rest van het beslag in ons art deco huis.

Prima product snelle levering goede communicatie

Uitstekend bedrijf absolute aanrader

Snelle service en bezorging

Vooraf had ik wat vragen. Hierop kreeg ik snel antwoord. Bestelling snel in huis. Product van hoge kwaliteit.

Snelle verzending, prima product

Ik ben tevreden

Snelle levering van de producten die ik had besteld

Snelle levering van de producten die ik had besteld

Goede communicatie

Toen bleek dat de fabrikant vertraging had in zijn productie, was de proactieve communicatie vanuit Decodeurbeslag snel en prettig.

Breed assortiment en goede service

De verzending was snel, en bij het retourneren van sommige items (wij hadden verkeerd besteld) kreeg ik een snelle, duidelijke, helpende reactie.

Snelle levering - beste kwaliteit

Snelle levering, beste prijs en kwaliteit (Artitec-Wallebroek)

Prima correctie bestelling ontvangen. Vriendelijke mensen aan de telefoon

Mooie brievenbus

De brievenbus ziet er heel mooi en degelijk uit. Een minpunt: geen bevestigingsmaterialen meegeleverd

Snelle correcte levering

Duidelijke website, snelle levering, alles ok

snelle en correcte levering

Bij het openen van de verpakking was ik zeer tevreden, degelijk, mooi en volledig naar wens! De plaatsing liet wat op zich wachten maar gebeurde dan toch. Was zeer moeilijk en ingewikkeld en daarbij sprong het mechanisch deel dat eerst moet geplaatst worden uit de hand en viel geheel uit een. We hebben het niet correct in elkaar gekregen. Nu is mijn vraag of dat deel kan geruild worden en wat ik hier moet voor doen.

Snel en correct

Bestellen evenals bezorgen verliep snel en correct.

Snelle levering, goed verpakt verzonden

Snelle levering. Goed verpakt verzonden. Goede kwaliteit brievenbus besteld

Levertijd langer dan beloofd

Ik heb een Bobi brievenbus besteld. De levertijd zou twee tot drie dagen zijn, maar die dagen zijn inmiddels verstreken en mijn brievenbus is nog niet bezorgd. Nu kan ik me voorstellen, dat het in deze kersttijd wat langer duurt, maar dan zou ik daarover wel graag een berichtje ontvangen. Er staat bij op mijn account nog steeds processing. Iets meer info zou prettig zijn!

Zeer snelle levering, goede kwaliteit!

Bestelling voor deurstickers werd snel geleverd; zeer degelijke kwaliteit; enkel spijtig dat er een deel op backorder was dat niet gemeld was; foutje blijkbaar bij hun leverancier.

Topzaak

Snelle levering engoede service

Binnendelta 9 D

1261 WZ Blaricum

Over DecoDeurbeslag

DecoDeurbeslag is de online deurbeslag specialist en gevestigd in Blaricum. Naast deuren tevens aanbieder van hoogwaardig deurbeslag. Wij bieden een uitgebreid assortiment deuren en deurbeslag van mooie merken, leveren maatwerk en deskundig advies.