Een product gezien online Hier had ik een vraag over deze was netjes beantwoord En via de webshop besteld

De bestelling is heel snel afgeleverd

Voordat ik heb besteld vroeg ik me af of er ook een montageset bestaat om de Bobi Back Classic in een hekwerk te monteren. Die montageset blijkt niet te bestaan. Kennelijk had de fabrikant laten weten dat de Bobi met tie wraps aan het hek kon worden bevestigd. Dat is een vreemd advies, gelet op de aanschafprijs van de Bobi Box en de aanbeveling dat deze Bobi Box erg geschikt is om in een hekwerk te bevestigen. Gelukkig is de man die het hekwerk gaat plaatsen superhandig, en heeft hij aangegeven de Bobi Box keurig te kunnen monteren IN het hekwerk en ZONDER tie wraps maar gewoon netjes en degelijk

Er was een type beslag niet op voorraad. er werd netjes over gemaild en mee gekeken naar alternatieven.

Klassiek en tijdloze handgrepen

Klassiek en tijdloze handgrepen. Kan helaas geen foto bijvoegen.

Goede ervaring!

Kwalitatieve producten en snelle levering.

Beloofde snelle levering wordt niet waargemaakt

Ik bestel bij jullie omdat ik snel (na storm) een product nodig heb. Jullie innen het geld en sturen dan doodleuk een mailtje dat ik nog weken moet wachten. Volgende keer ga ik ergens heen waar ze wel hun woord houden

Brievenbus besteld in goed verpakt thuis bezorgd. Iets later dan verwacht maar dat lag aan DHP.

Goed advies, snel geleverd

Prima !

Weet ik nog niet

Nog niets ontvangen

Snelle levering van de bestelde spullen

Snelle leverjng van bestelde spullen

Service is zeer goed

Niet echt goed

Weet ik niet, jullie verkopen dingen die jullie niet op voorraad hebben en waar ik dan bijna 3 weken op moet wachten , heb het nog steeds niet binnen

Prima,

Goed geleverd. Voldoet aan de kwaliteit in we in gedachte hadden. Zijn er blij mee.

Netjes verzonden. Goede gebruiksaanwijzing erbij.

Ik heb een mat chromen veiligheidsrozet besteld dat bij mijn huidige deurbeslag paste van Mi Satori. (Stijl Bau-stil) Mooi setje. De bouten die bij de veiligheidsrozet werden geleverd waren glanzend ipv mat chroom. Het bedrijf heeft zelf contact met ons opgenomen naar aanleiding van onze review en meteen de juiste bouten opgestuurd. We hadden ze de volgende dag in huis. Erg netjes opgelost. Vriendelijk bedrijf en goede service. Met vriendelijke groet, Jeroen.

Door het telefonisch contact was er meteen vertrouwen.

Door het telefonisch contact was er meteen vertrouwen zodat ik een grote bestelling kon plaatsen.

Wij hadden een Allux 7000 brievenbus gekocht. Wij ontvingen deze heel snel in een keurige verpakking. Ontzettend mooie brievenbus. Toen wij deze hadden bevestigd bleek helaas dat er een scharnierpinnetje ontbrak, hierdoor was de klep niet stabiel. Ontzettend jammer, ik trok mijn stoute schoenen aan en besloot e-mail te sturen met verzoek om een scharnierpin. Hierdoor was het zo opgelost. Enkele uren later kreeg ik bericht, er zou een nieuwe brievenbus verzonden worden en de verzendkosten kwamen voor hun rekening! Als dat geen goede service is!!! Erg blij mee!!!

Snel en gebruiksvriendelijk

Zie boven.

Fijne website, duidelijke telefonische uuitleg over producten, vlotte levering

Prima website, fijn in gebruik. Telefonische uitleg over producten door medewerkster was prima en vergemakkelijkte een goede aankoop. Levering was heel vlot, producten zeer goed verpakt./

Mijn bestelling werd snel bezorgd.

Ruim voldoende

Na een bestelling geplaatst te hebben hoorden we niks over de levering. Na enkele dagen gebeld om te vragen hoe het zat. Er bleek iets mis te zijn gegaan bij de verwerking van de order. Prima opgelost en alsnog snel verzonden! Foutje kan gebeuren! De excuses en het snelle opsturen nadien verdient alsnog een prima aanbeveling. Mvg (en tot een volgende bestelling want de geleverde producten vallen in de smaak)

Goede communicatie over bestelling

Helaas bleek het artikel niet meer op voorraad en zou pas eind maart geleverd kunnen worden. Goed contact gehad over de mogelijkheden. Uiteindelijk de order geannuleerd. Echter tot op heden het bedrag nog niet retour gehad. Dat kan mi wel sneller.

Snel geleverd. Mooi product

Snelle levering. Helaas verkeerde brievenbus geleverd maar binnen een dag was dat supersnel hersteld. Zeer tevreden. Ook over product ! Degelijk, Stoere uitstraling, mooi materiaal. Brievenbus Bobi classic B(ack) met statief. Mat zwart.

duidelijke site, goede producten

Had haaksloten nodig. DecoDeurbeslag bleek de gewenste artikelen te hebben voor n nette prijs.

Veel keuze, goed en vlot advies en snelle levering

Ik heb al twee keer Formani deurklinken bij hen besteld en altijd snelle service en duidelijke website. Ook een keer iets geretourneerd wat ik niet nodig had en ook snel afgewikkeld met terugbetaling.

Vlotte verzending

De brievenbus plaat was zeer snel verzonden. Vlotte service. Wel jammer dat er geen sjabloon bij zat om de schroefgaten af te tekenen op de deur.

Binnendelta 9 D

1261 WZ Blaricum

Over DecoDeurbeslag

DecoDeurbeslag is de online deurbeslag specialist en gevestigd in Blaricum. Naast deuren tevens aanbieder van hoogwaardig deurbeslag. Wij bieden een uitgebreid assortiment deuren en deurbeslag van mooie merken, leveren maatwerk en deskundig advies.