Zeer goede kwaliteit

Helaas hadden we wat dingen die verkeerd of nie beschikbaar zijn maar wordt altijd vriendelijk en correct op gereageerd

Snelle levering , scherp geprijsd

Zodra de bestelling is geplaatst, merk je dmv mails, dat het gelijk in werking wordt gezet en ook spoedig is verlopen.

Prima contact en snelle levering.

Compleet en duidelijk

Compleet assortiment en duidelijk weergegeven.

Super bedrijf

Zeer snelle levering en artikelen heel goed verpakt.

Top advies en snelle levering

Positieve ervaring

Topservice.

Service is top.

Een prima firma.

Overigens als particulier voorlopig eenmalig... Mijn bestelling werd gewoon heel goed afgewerkt.

Alles was perfect

Alles was perfect

TOP Service TOP product

Duidelijke website, snelle levering, mooi product. We zijn een Belgisch bedrijf, via de site kon ik geen btw nr ingeven, gemaild, meteen reactie, oplossing, factuur met btw nr gekregen en btw bedrag binnen enkele dagen netjes terug gestort! Dik tevreden!!

Vlotte reactie

Deurkrukken verkeerd bezorgd tot 1x toe maar kreeg vlot reactie ; weg fijn

Zeer goede webshop

Bij mijn bestelling had ik wat vragen waaruit n aanvulling op onze bestelling volgde. De communicatie verliep vlot en uitstekend. Kan t iedereen aanbevelen!

Na vergissing van onze zijde toch de juiste grepen

De leverancier van de deurgrepen heeft per type deurgreep helaas maar één afbeelding ter beschikking gesteld. Let daarom zelf heel goed op het juiste materiaal en de juiste maat. Een vergissing is gauw gemaakt. Dat overkwam ons ook. De mensen van DecoDeurbeslag reageerden echter heel snel en vriendelijk op onze vraag om de deurgrepen te ruilen en we kunnen de goede grepen gauw tegemoet zien. Compliment!

Parfait

Excellent. Merci.

Prima niks op aan te merken

Goed advies en meedenken voor maatwerk

Goede snelle levering

Goede service, prima aflevering

Vraag gesteld over product en heel snel antwoord ontvangen. De verzending correct ontvangen. Volledig naar verwachten.

goede producten en prima service

goede producten en prima service

Slechte levering!

Moet nog steeds geleverd worden.

Snelle levering en snelle reactie op mijn mail

We hebben een messing set besteld en een messing brievenbus en hoewel het best veel geld was, bleek na ontvangst dat de prijs en kwaliteit zeer in verhouding was. Alles was heel netjes ingepakt en loodzwaar (dus stevig beslag!) Mijn vriend grapte nog dat we "de Apple van de deurbeslag" hadden gekocht! Zeer tevreden! Ik kan niet wachten tot onze voordeur geverfd is en ons nieuw deurbeslag helemaal kan stralen!

Vlotte service , mooi product

Deurbeslag snel ontvangen en degelijle kwaliteit (voor het gekozen product) volgende bestelling zal zeker volgen

Mijn fout bij bestelling attent door DecoDeurbeslag opgelost!

Prima. Online gekocht maar met de service van een "stenen" winkel.

voortreffelijke service

Uitstekend professioneel geholpen, ook toen ik een onderdeel bij het monteren stuk gemaakt heb door eigen fout, het betreffende onderdeel gratis opnieuw geleverd kreeg. Dat is klantvriendelijkheid zoals je nog maar zelden meemaakt.

Binnendelta 9 D

1261 WZ Blaricum

Over DecoDeurbeslag

DecoDeurbeslag is de online deurbeslag specialist en gevestigd in Blaricum. Naast deuren tevens aanbieder van hoogwaardig deurbeslag. Wij bieden een uitgebreid assortiment deuren en deurbeslag van mooie merken, leveren maatwerk en deskundig advies.