Prima, bijna perfecte service van Mevrouw Baas van Decodeurbeslag en de fabrikant van de brievenbus
Geachte medewerker van Decodeurbeslag.
Sinds begin april van dit jaar staat de door u geleverde brievenbus keurig op onze oprit aan de straat ten behoeve van postbode en krantenbezorger.
Bij droog weer functioneert de bus perfect! Wanneer het echter regent – en dat behoeft geen stortbui te zijn – maar wel een typisch Hollandse gewoonte – is de krant binnen een uur na bezorging onleesbaar geworden omdat het krantenpapier doorweekt is. Voor de overige post geldt hetzelfde: brieven en dergelijke zijn kletsnat.
De gaatjes, die standaard in de bodem zijn aangebracht bieden geen oplossing, zodat ik het idee om er zelf een paar extra te boren heb laten varen. Graag zie ik uw uw oplossing tegemoet.
Met vriendelijke groet,
Aad van Poppel
Goedemiddag heer van Poppel,
Ik heb overleg gehad met de fabrikant en in enkele uitzonderingsgevallen komt dat wel eens voor bij deze bussen.
Zij willen u kosteloos een nieuw exemplaar aanbieden als deze die uit voorraad leverbaar is.
Geachte Mevrouw Baas
Uw reactie op mijn emailbericht en het voorstel van de betreffende fabrikant vind ik prima.
Allereerst uw reactie: meestal word ik , als ik een klacht indien(en dat gebeurt heus niet zo vaak) na lange tijd, met een kluitje in het riet gestuurd.
U reageert gelukkig snel en adequaat; dat stel ik zeer op prijs.
Dat uw fabrikant datzelfde doet en met een genereus aanbod komt is echt uitzonderlijk.
Voor u beiden geldt: prima reclame!
Met vriendelijke groet,
Aad van Poppel