Concurrerende prijs en keurig op tijd geleverd

Ik zocht een specifieke deurklink van Wallebroek. Deze was eenvoudig te vinden bij DecoDeurbeslag. Het bestellen was eenvoudig, de prijs was concurrerend en er is netjes binnen 2 werkdagen geleverd.

Uitstekend geholpen

Klantgericht, korte levertijd. Nette prijs voor mooie spullen.

Perfect verzorgd !

Deco deurbeslag heeft nu twee orders voor mij perfect afgehandeld. Ik had telefonisch advies nodig, en ontving naar aanleiding van mijn vraag ook nog extra documentatie. De afrekening en levering van beide bestellingen liep voorbeeldig.

Mijn bestelling werd prima begeleid en snel geleverd!

Het deurbeslag dat ik bestelde werd voorzien van commentaar -de verschillende onderdelen pasten niet helemaal goed bij elkaar- en daardoor heb ik de juiste onderdelen kunnen bestellen. Daar ben ik dik tevreden over, zeker ook omdat er snel werd geleverd.

netjes

Offerte snel ontvangen, duidelijk alles inzichtelijk. Helaas moesten we, maar dat ligt aan aanlevering naar Decodeur toe, een halfjaar wachten i.p.v. de afgesproken tijd. Monteur (externe) is een prima man die netjes werkt. Wat mij tegenviel (en valt) is de montageprijs. Had een prijs voor een dag doorgekregen maar monteur was met 3 uur klaar. Jammer dat hier niet iets aan coulance/tegemoetkoming wordt gedaan. Lijkt mij dat monteur ook niet een hele dag aan Deco deur factureert. Maar goed, tevreden al met al

Prima service en snelle levering

Goede overzichtelijke website, snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Goed bedrijf dat snel levert. Ik had 1 set deurbeslag verkeerd besteld en kon die zonder moeite terug sturen.

Correct bedrijf

Zocht een speciaal slot, reageert snel op vragen en levert accuraat tegen scherpe prijs

snelle levering, goede aftersales en produktkennis

snelle levering, goede aftersales en produktkennis

Goed.

Afbeelding kunnen beter omschreven worden. Onduidelijk wat links of rechts is.

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Goede service, meedenkend, zeer correcte afhandeling, ruilen geen probleem.

Goede service!

Ik ben telefonisch zeer goed en naar tevredenheid geholpen, erg fijn!

Beschrijving bij het deurbeslag zou iets beter mogen. Verder heel tevreden of de kwaliteit vd deurkrukken en het contact per mail en telefonisch.

Zeer netjes

ga zo door het keigoed

Zonder problemen

Snelle levering en alles perfect in orde

Net en betrouwbaar bedrijf

Bestelde brievenbus kwam snel en netjes verpakt binnen (direct van fabrikant). Op de site staan geen levertijden, maar na bellen met klantenservice (ben netjes te woord gestaan) konden ze mij vertellen wanneer het ontvangen zou worden. De fabrikant levert geen track en trace bij/na verzending. Verder heeft DecoDeurbeslag een groot assortiment met goede omschrijvingen.

Heldere website, snelle service en een origineel product

Wij hebben goeie ervaring met deurkloppers, dus was het logisch dat wij voor ons nieuwe huis ook weer een deurklopper kochten van DecoDeurbeslag.

Een nieuwe brievenbus werd keurig op tijd geleverd.

Ik kon gemakkelijk de juiste brievenbus vinden op de site. Na het bestellen is deze keurig op tijd geleverd.

Top bedrijf

In alles klopt het wat deze jongens doen. Kom je helaas te weinig nog tegen. Zitten er boven op, perfecte klantenservice en het belangrijkste, ze verkopen een eerste klas produkt.

Uitstekend opgelost

Had een deurkruk op schild besteld en kreeg een deurkruk met los schild. Met Deco gebeld over dat ik op basis van hun website iets anders had verwacht. Na overleg over wat ik precies nodig had en waarom kwam deco spoedig bij mij terug met een oplossing die ik zelf niet kende en heeft deco kostenloos het opgelost.

Graag wil ik u mijn complimenten geven voor de goede service!

10 stuks deurkrukken Riva Entra RVS besteld bij Decodeurbeslag. Bij uitpakken van de bestelde klinken bleek dat er met 2 van de 10 iets niet helemaal in orde was. Na mailcontact met DecoDeurbeslag hierover kon ik de beschadigde kostenloos terugsturen en 2 nieuwe klinken waren snel weer binnen. Er werd elke keer snel en vriendelijk gereageerd op mijn mail en het werd netjes opgelost. Klinken waren netjes verpakt en zien er super uit. Helaas moeten we nog wachten tot januari 2021. We kunnen niet wachten tot we ze eindelijk kunnen plaatsen. DecoDeurbeslag heeft mooie producten voor een prima prijs en goede service!

Prettig

Goede communicatie.

Attent, en zeer goed advies gehad.

Zeer goed telefonisch advies gehad. En de bestelling de volgende dag al in huis. Wij zijn heel tevreden.

Klantvriendelijk, oplossingsgericht, snelle reactie.

Geweldige service

Op zoek naar onderdelen voor onze deurklinken (die inmiddels niet meer in de handel zijn), werden we uitstekend geholpen bij het zoeken naar het beste alternatief. Prima, persoonlijke en zeer vriendelijke communicatie.

Binnendelta 9 D

1261 WZ Blaricum

Over DecoDeurbeslag

DecoDeurbeslag is de online deurbeslag specialist en gevestigd in Blaricum. Naast deuren tevens aanbieder van hoogwaardig deurbeslag. Wij bieden een uitgebreid assortiment deuren en deurbeslag van mooie merken, leveren maatwerk en deskundig advies.