na levering bleek mijn bestelling niet te passen. Keurig opgelost zonder problemen. Super blij mee!!

Hele goede, persoonlijke service en mooie producten

Miranda van deco deurbeslag heeft echt de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Hierdoor had ik meteen een goed gevoel bij dit bedrijf. Uiteindelijk heel veel spullen bij hen afgenomen. Helaas waren een paar deurkrukken de verkeerde maat en die had de aannemer er al opgezet. Deze deurkrukken hadden we later nog snel aan de bestelling toegevoegd omdat ik deze toch nog op meerdere deuren wilde, hier heb ik ook weer persoonlijk contact gehad. Hier kwam ik zelf pas na 2 weken achter. Gelukkig hebben ze alle goede opnieuw opgestuurd en mochten we daarna de verkeerde eraf halen en retourneren.

Betrokken en meedenkend

Met behulp van Miranda tot een goed eind resultaat gekomen! Heel veel dank....

GOED.

goede services en snel..

Duidelijke website met mooie producten, info over levering kan beter

Mooie producten, duidelijke site. Mooie aanbieding. Levering binnen gestelde termijn. Echter informatie over de levering was wel wenselijk geweest. Pakketje kwam nu totaal onverwacht. Gelukkig was er wel iemand thuis.

Prima geadviseerd met mooi resultaat.

Prima geadviseerd met mooi resultaat

aardig, maar kan beter

Overleg over alternatief is prima, info over afleveren is knudde. Staat er opeens een koerier voor je deur, je weet van niks en je bent ook nog niet eens totaal gekleed. Dit is 2x voorgevallen, terwijl ik eerste keer hier over telefonisch contact heb opgenomen, dat heeft niets uitgemaakt.

Pro-actieve houding !

Door mij is een zeer hoogwaardige brievenbus besteld. Door diverse oorzaken, buiten DecoDeurbeslg, liep levering vertraging op. Door DecoDeurbeslag is heel actief opgetreden om de vertraging te minimaliseren ! Ouderwetse Service !

Geweldig!

We wilden graag alleen de binnenzijde van een Piet Boon One veiligheidsbeslag. Mailtje gestuurd, geen probleem, was zo geregeld voor een goede prijs, binnen 2 dagen in huis. Nu matcht de binnenzijde van de voordeur perfect met de andere deuren in de gang. Bedankt voor de geweldige service!

Houden zich uitstekend aan de afspraken

Snel, zeer vriendelijk en erg hulpvaardig

Snel, zeer vriendelijk en erg hulpvaardig

Servicegerichte organisatie

DecoDeur is een bedrijf dat - ook als dingen anders lopen dan verwacht - mee blijft denken en servicegericht is. Het eindresultaat is mooi, de installatiepartner betrouwbaar en vriendelijk en het geheel komt professioneel over.

zeer vlotte afhandeling

hele vlotte samenwerking!

Top goede after sale

Topservice

Goed geholpen, snel geschakeld en klantvriendelijk

Geweldige service, vriendelijk en zeer snel

Wij hadden best veel nodig voor ons nieuwe huis: deuren, deurbeslag, grepen etc. We hebben op een avond alles uitgezocht in de webshop en een overzicht gemaild. We wisten niet precies wat we allemaal nodig hadden, omdat we dit natuurlijk niet regelmatig kopen. Direct de volgende dag ontvingen we een goed advies en offerte per e-mail. Ook toen we later nog iets wilden ruilen, was de service perfect

Uitstekende service.

Uitstekende service.

Decodeur krijgt een dikke 10!

Bij Decodeur een aantal mooie Formani Piet Boon handvatten aangeschaft. Zeer goed geholpen.

Na slechte advies, is het probleem toch nog goed opgelost.

Omdat ik twijfelde of het product zou passen heb ik advies gevraagd. Dit advies bleek na aankoop onjuist. Na retourzending heb ik het geld terug ontvangen.

De bestelling werd vlot afgeleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Perfecte service, goede professionele communicatie

Zie boven

Ruime keuze, goede service

Een groot aanbod voor een scherpe prijs! Snelle levering en heldere communicatie.

Uitstekende service !

Ik had de verkerde besteld, dit was snel opgelossd en de verschil gecrediteerd.

Goede winkel, beroerde trage levering

Zie hierboven

Prachtige Produkten

Prachtige produkten, zeer ruim assortiment, snelle levering, perfect verpakt

Binnendelta 9 D

1261 WZ Blaricum

Over DecoDeurbeslag

DecoDeurbeslag is de online deurbeslag specialist en gevestigd in Blaricum. Naast deuren tevens aanbieder van hoogwaardig deurbeslag. Wij bieden een uitgebreid assortiment deuren en deurbeslag van mooie merken, leveren maatwerk en deskundig advies.