Pluspunten

correcte levering

geen

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelle afhandeling, goed advies.

Pluspunten

Snelle vlotte en keurig levering

Pluspunten

Snelle levering, goede telefonische informatie.

Pluspunten

Goed geholpen met vragen die ik had!

Pluspunten

Goed geholpen met waardevol advies. Er wordt toch op afstand gekocht, maar er wordt goed meegedacht en geholpen. Mooi assortiment.

Bereikbaarheid in het weekend (zaterdag): wel bereikbaar, maar dat was het dan ook. Het advies gekregen om maandag even terug te bellen. Dat vond ik jammer.

Pluspunten

Miranda Baas heeft mij tijdens het process van kiezen en bestellen keurig geinformeerd per email. De bestelling had klein beetje vertraging ,maar dit werd netjes gemeld. Prima bedrijf, duidelijke website. Service staat hoog in het vaandel.

kan weinig bedenken, behalve dat de showroom alleen tijdens kantooruren geopend is. Zou misschien fijn zijn om bijv. op een koopavond of op een zaterdag een paar uur open te zijn.

Pluspunten

Snelle levering, goed assortiment

Best prijzig die PB artikelen....

Pluspunten

Prima spullen voor een goede prijs, snel geleverd. Heldere website.

Bezorg punt in de buurt? Pakket werd nu bij de buren afgeleverd, maar die waren vervolgens enkele dagen niet aanwezig (kan Decodeurbeslag niets aan doen natuurlijk, maar toch een verbeterpuntje?)

Pluspunten

Alles is naar wens verlopen.

Pluspunten

Snelle levering. Vooraf telefonisch controle van de bestelling (draairichting ed) Prima service

Binnendelta 9 D

1261 WZ Blaricum

Over DecoDeurbeslag

DecoDeurbeslag is de online deurbeslag specialist en gevestigd in Blaricum. Naast deuren tevens aanbieder van hoogwaardig deurbeslag. Wij bieden een uitgebreid assortiment deuren en deurbeslag van mooie merken, leveren maatwerk en deskundig advies.