Snelle correcte levering

Zoals verwacht werd mijn bestelling snelnen correct geleverd.

Mooi deurbeslag.

Deurbeslag besteld en prima op tijd geleverd. Bij monteren tot de conclusie gekomen dat de 2 bijgeleverde lengtes van pennen om de schild plaat te monteren niet de goeie lengte hebben. Deze heb ik, om de hoek, los bijgekocht. De 3 bijgeleverde pennen (waarvan 2 dezelfde lengte) om de klink enkelzijdig te bevestigen passen niet goed. De inbus bout om de klink te bevestigen ontbrak. Bovenstaande maakt dat het een matige score is voor mij. Over het materiaal en uitstraling ben ik tevreden.

Goede kwaliteit

1 dag te laat geleverd.

Snelle levering en prima prijs!

Snelle levering en prima prijs!

Kwaliteit

Makkelijk bestellen, snelle levering. Mooie sluiting voor tussendeur.

Prima kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Goede klantenservice die netjes en snel antwoord geeft op vragen.

Super aandacht, advies en een snelle levering!

Persoonlijke aandacht en goed advies bij uitzoeken en aanschaf van deurbeslag, vind ik voor een onlinebedrijf heel bijzonder! Het kontakt met Miranda was echt top! Je gaf net dat beetje extra waar een klant echt iets aan heeft! Hartelijk dank en ga zo door!

Super service!

Super geholpen en snel geleverd!

Snelle levering van spullen. En fijne hulp van medewerker bij samenstellen van de benodigde onderdelen.

Opt tijd en correct geleverd.

Perfecte services en levering. Mooie Producten die te koop staan

Meedere keren besteld via DecoDeurbeslag. ook om advies gevraagd en daarbij goed geholpen zowel telefonisch als via email.

Prima service en alles netjes geleverd

Prima service en alles netjes geleverd

Snelle levering voor prima prijs

Snelle levering voor prima prijs

Prima bedrijf met mooie producten

DecoDeurbeslag heeft mooie producten in het assortiment. Het uitzoeken, bestellen en de levering verliepen prima.

FANTASTISCH

Hefschuifdeurklink is echt zeer mooi ! We hebben deze snel ontvangen. Communicatie via mail gaat ook zeer snel. Dus wij zijn alvast zeer tevreden en zullen hier nog kopen.

een betere af handeling kan je niet hebben.

snelle levering en duidelijke site

Snelle levering en overzichtelijke site. Mooie producten en zien er ook echt zo uit als op de foto

Goede en vlotte service

Bestelling snel ontvangen, duidelijke communicatie per e-mail. Mogelijkheid om te betalen met Afterpay.

Raamsluiting "Timeless" gekocht, mooi en degelijk.

Raamsluiting "Timeless" gekocht, mooi en degelijk.

Was goed

Alleen bij mijn bestelling van de messing deurbel ontbraken de schroeven !

Perfect produkt

Deurtje van de brievenbus was zoals ik had verwacht

Mooi product, maar het bevestigen van de platen kon beter. Iets waar de leverancier beter over had kunnen nadenken. Zelf maar naar de bouwmarkt gegaan en voor 4 EURO veel mooiere oplossing bedacht.

Snelle levering. Prima produkt

Positief. De info over het aantal te ontvangen pakketjes kan duidelijker.

Vriendelijk en accuraat

Niets dan lof, had enkele vragen over mijn bestelling en heb heel snel op al mijn vragen duidelijk en netjes antwoord gehad. Heb de bestelling geplaatst en binnen enkele dagen was het pakketje in mijn bezit. Keurig ingepakt en in het echt was het nog mooier dan op de foto’s.

Perfect!

Zeer klantvriendelijk. Gingen gelijk met mijn vraag aan de slag. Goed geregeld allemaal.

Binnendelta 9 D

1261 WZ Blaricum

Over DecoDeurbeslag

DecoDeurbeslag is de online deurbeslag specialist en gevestigd in Blaricum. Naast deuren tevens aanbieder van hoogwaardig deurbeslag. Wij bieden een uitgebreid assortiment deuren en deurbeslag van mooie merken, leveren maatwerk en deskundig advies.