Snelle verzending fantastische producten zonder troep.
Ik heb veel besteld, ziet er verzorgd uit. Nog lang niet alles gebruikt dus voordeel van de twijfel met alleen 1 kritiekpuntje: het flesje dat ik mèt pompje had besteld kwam zonder pompje en de 2 die mèt pompje kwamen, daar functioneren de pompjes niet van...onhandig. (Maar ik snap dat jullie niet alle pompjes kunnen testen!) Nalevering goede, werkende pompjes heel welkom!
Er ging wat mis met mijn levering bij de post. Ze hebben het super opgelost.
Wat fijn om te horen dat het goed is opgelost! Bedankt voor je review.
Ik ben heel blij met de essentiële oliën en de blends. De website is heel erg duidelijk en de producten hebben een goede productomschrijving zodat je precies weet bij welke symptomen inzetbaar tijdens energetische massages en Reiki.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je mooie woorden en veel succes met de massages en Reiki.
Goede producten en snel geleverd
Nette uitstraling van de producten.
Leveren goede producten en op afgesproken datum.
producten snel geleverd en goede kwaliteit, voldoet helemaal aan de verwachtingen
Dank je wel voor je review! Goed om te horen dat alles naar verwachting was.
Gemakkelijk om te bestellen, kwalitatieve producten voor een correcte prijs, vlotte levering.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens was.
Gisteren besteld vandaag in huis.
Een hele fijne webshop. Fijne website met veel informatie. Bestelling snel verzonden.
Wat leuk om te horen, dank je wel! Fijn dat je zo tevreden bent over de website en service.
Originele beoordeling
Eerste pakket was kapot gegaan bij post.nl en daarna ontbreekt er 1 artikel, maar gelukkig is het wel gelijk opgepakt dat is wel fijn
Het lukte me niet meteen om een account aan te maken, hierbij geweldig geholpen. Snelle levering. Mooie website met recepten.
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat de receptenpagina ook in de smaak valt. Veel plezier met je producten!
De geur van de mooiste de tahiti is niet zo fel, maar verder wel een goed product of voor deze zomer voor uitgedroogde huid. De lavendelspray vind ik niet zo lekker ruiken hoer had ik meer van verwacht. Niet fris naar naar lavendel. De ylang ylang olie en de honing zijn goed. Verder fijn dat het natuurlijke producten zijn
Dank je wel voor je review. De geur van Monoï de Tahiti is inderdaad subtiel: het is een natuurlijke infusie van kokosolie met tiarébloemen en dus geen sterk parfum. Het heeft juist een zachte en warme geur. De geur van lavendelhydrolaat verschilt ook van etherische lavendelolie: het ruikt wat aardser of grassiger doordat het het waterige product is van stoomdestillatie, niet de geconcentreerde olie. Dat kan even wennen zijn. We waarderen je openheid en zijn blij dat je verder tevreden bent met de kwaliteit van de producten!
Mooie en zuivere producten voor een goede prijs. De kokosolie als massage olie vind ik geweldig. Gebruik het ook als besis voor heilzame essentiële olie mixen.
Mijn pakketje was snel bezorgd. In de avond besteld en volgende middag al aan de deur afgegeven Was goed verpakt en niet in zo'n mega grote doos met veel lucht. Olie's etc. zijn fijn in gebruik en in donker glazen flesjes/ potten. Toppertje dus
Dank je wel voor je uitgebreide review. We doen ons best om snel te leveren en duurzaam te verpakken, dus het is super om te lezen dat dat opvalt. Dank je wel voor je vertrouwen!
Wat ik besteld had werd de volgende dag al bezorgd. Prijzen zijn ook heel goed.
Ik heb al meerdere keren besteld, en nooit klachten gehad :)
Bedankt voor je review!
De site geeft veel uitleg over de producten en hoe het beste te gebruiken. De levering was ook snel.
Mijn bestelling was binnen 1 dag al binnen, echt top! Geweldige kwaliteit van castor olie, ik ben er een fan van, ik ga zeker vaker bestellen hier ook om ander producten uit te proberen. Super bedankt
Wat een fijne review, dank je wel! Super om te horen dat de castorolie zo goed bevalt en dat je enthousiast bent om meer te proberen. We kijken ernaar uit je snel weer terug te zien!
Goede producten en in goede orde ontvangen!
Ben super tevreden! Heel erg bedankt voor de fijne producten.
Wat leuk om te horen, dank je wel! Fijn dat je zo tevreden bent – daar doen we het voor! Veel plezier met de producten!
Supersnelle levering en de producten zitten in glas dat is erg goed.
Besloten om producten toch terug te sturen en dan moet je wachten op een beoordeling van je retouraanvraag. Voor de rest prima service
Hi Miquel, dankjewel voor je feedback. We hebben je zojuist een retourlabel gestuurd en zullen je feedback meenemen! We wensen je een fijne dag!
Originele beoordeling
Snelle levering, netjes verpakt en goede uitleg op de site
Nijverheidsweg 23 H
3534 AM De meern