Reactie van het bedrijf
Bedankt voor het schrijven van een review over de bruisballen! Wat leuk om te lezen dat je het DIY-pakket cadeau hebt gedaan. Ik geef graag wat uitleg over de ingrediënten en waarom ze veilig zijn voor gebruik.
De ingrediënten in de bruisbal zijn 100% natuurlijk. Citroenzuur klinkt misschien wat "agressief," maar in werkelijkheid is het een mild zuur dat van nature voorkomt in citrusvruchten en bovendien volledig biologisch afbreekbaar is. In bruisballen zorgt citroenzuur, samen met baking soda, voor het bruisende effect wanneer het met water in contact komt. In de juiste hoeveelheid, zoals in dit DIY-pakket, blijft het huidvriendelijk.
Daarnaast bevat de bruisbal Etherische oliën, natuurlijke geuren die bestaan uit sterk geconcentreerde plantenextracten. Etherische oliën hebben, naast hun heerlijke geur, bij een lage dosering een positieve werking op de huid. Het is belangrijk om de juiste dosering te hanteren, aangezien deze oliën zo geconcentreerd zijn. In dit DIY-pakket is precies de juiste hoeveelheid verwerkt, zodat het veilig is en een aangename geurervaring geeft zonder overdosering.
Ik hoop dat deze uitleg helpt om de samenstelling van de bruisballen beter te begrijpen. We hebben er ook een blog over geschreven: https://www.naturalheroes.nl/blog/baden-in-luxe-met-100-natuurlijke-bruisballen