Geweldige service

De all purpose balm vanille heeft een prettige geur en werkt goed tegen droge plekjes! Daarnaast was ik wat minder tevreden over de naturel balm & dat hebben ze uitstekend opgelost! Ik beveel het product & het bedrijf aan!

Mooie producten, snelle levering

Super snel geleverd, goede producten en fijne tips. Top in orde.

We hebben al ervaring ervaring met de Castorolie, wel van een ander merk maar die zat in een plastic fles. De Castorolie van NH zit in een glazen fles wat veel beter is. Olie is goed als massagemiddel te gebruiken en trekt snel in.

Goed en snel

Blij met producten

Prima, met een verbeterpuntje

Ik heb goed contact met de support afdeling dus geen enkele opmerking daar. Het enigste is dat er met de levering een foutje is gemaakt maar dat is perfect hersteld.

Geweldig en snel met verzenden

Ik heb mijn zending goed ontvangen en is goed verpakt

Mooi materiaal, snelle levering, kortom prima!

Beste castor oil ooit!

Prima olie.

Net begonnen en hoop dat mijn huid zich gaat verbeteren

Snelle levering, goed verpakt

Zie hierboven

Hele snelle levering

De bestelling kwam goed aan . Maar omdat ik het nog maar 1 week gebruik, kan ik nu nog niet zeggen, of ik er baat bij heb. Maar het voelt goed. En gebruik is ook gemakkelijk.

Goede energie

Mooie producten, goede service en snelle verzending. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Goed producten

Goede producten en snelle levering ( alleen vind ik de leveringskosten wel duur!)

Duidelijke en overzichtelijke website met snelle levering

Duidelijke en overzichtelijke website (alles goed te vinden met m'n visuele beperking). Mooie producten en duidelijke omschrijvingen. Snelle levering!

Snelle verzending en goede kwaliteit

Mijn eerste bestelling en dit zal niet de laatste zijn. Goed verpakt, snelle levering en nog belangrijker.... Goede producten. Bedankt!

Teleurgesteld!

Rozenwater met alcohol heb ik nog nooit meegemaakt. Ging er dus helemaal vanuit en heb niet gekeken. Die ga ik dus niet gebruiken. Zonde. De olie is wel ok maar de pipetjes doen het niet goed. Zuigt olie bijna niet op en bij dunnere olie loopt het er zo uit. Niet fijn en handig. Teleurgesteld!

Heel erg tevreden!

Heel erg tevreden met mijn aankopen! Wil over naar steeds meer natuurlijke ingrediënten en dit is super daarvoor!

Niet puur natuur.

Als cadeau kerstbadballen gegeven DIY. In de oliën zaten toch gevaarlijke stoffen en een oak Citroën zuur , wat ook een agressief middel is, dus gaat mijn dochter denk ik niet maken. Oliën heb ik maar meegenomen, :(, maar wat moet ik ermee?

Mooie producten en snelle levering

Eindelijk overgestapt en bevalt goed! De bestelling ging prima.

Voor de tweede keer squalaanolie gekocht. Zeer goed product. Voor het reinigen van het gezicht. Gebruik het dag en nacht als gezichtsolie. Ik heb een zeer droge huid en dit is erg hydraterend. Als bodylotion en soms ook voor in mijn haar. Een fles van 100 ml gaat lang mee. Snel geleverd.

PRIMA

goede producten

Netjes ingepakt en goede service

Fijne website, met zorg ingepakt met mooie producten. Je ziet dat er aandacht aan is besteed. Heel fijn.

Snelle levering, fijne producten

Fijne producten, snel en netjes geleverd

Hele fijne producten en wordt snel en netjes geleverd.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern