Mooie producten en snelle levering

Mooie, pure producten Ruime assortiment. Zeer snelle levering. Ik ga vaker bestellen bij Naturel Heroes.

Hele fijne producten!

Koop standaard mijn producten hier

Fijne ervaring mee.

Leuke site om te shoppen, je vind er bijna alles wat dat je nodig hebt voor je schoonheidrituelen

Adequaat

Na het zoek raken van mijn eerste bestelling hebben ze gelijk een nieuwe bestelling aangemaakt die ik wel de volgende dag binnen had.

Tevreden over de geurolie

Verschillende soorten geurolie gekocht voor in mijn diffuser. Ze ruiken prima en een ruime keuze. Mijn enigste nadeel is dat ik twee flesjes bestelde van één geur , dat ik een groot flesje kreeg. Deze passen jammer genoeg niet in de bestemde lade voor mijn geuren , en moet ik ze op hun zij leggen. Verder alles netjes verpakt en bezorgd.

Heerlijke olie

Monoi de Tahiti olie is heerlijk voor je lijf en haren. Subtiele geur en weinig nodig om te smeren.

Heel erg blij.

Snelle levering.

Fijne producten

Fijne producten, goed en biologisch, snel geleverd ,

Snel, duidelijk

Snel en goed product!

Besteld en de volgende dag in huis. Super product! Aanrader om hier te bestellen!

Super duidelijk over ingrediënten en gebruik

Goed verpakt, flesjes olie apart in papier. Mooi assortiment. Heel veel aandacht besteed aan goede beschrijvingen.

Snelle levering, mooie verpakking en fijne producten

Uitstekende snelle levering en goede producten.

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd

Uitstekend!

Na een snelle levering, waarbij alles netjes verpakt was en de glazen flesjes netjes ingewikkeld waren, zijn de bestelde producten meteen in gebruik genomen, want ik was wel nieuwsgierig. Fijne producten en zeer tevreden over de qualiteit.

Duidelijk omschrijving producten

Een hele duidelijke omschrijving per product, met name olie. Waar het vandaan komt, waar het goed voor is. Daar was ik naar op zoek. Tip: de olie finder ook op basis van haar-kwaliteit maken.

Verassend

Je merkt dat het goed doet voor je huid en dat er geen chemische ingrediënten inzitten Erg puur en natuurlijk en heerlijk voor huid en haar. Ook de prijs kwaliteitsverhouding vind ik goed Ik ga meer proberen.

Een tien, op alle fronten goed

Een tien, op alle fronten goed!

...

Snel in huis

Heerlijk producten, zoals de see butter

Er was bij levering een artikel beschadigd. Mailtje met foto's gestuurd en heb meteen het artikel nieuw toegestuurd gekregen. Levering is sowieso snel!

Wonderful

Wonderful

Rijke produkten

Aangestoken door mijn dochter, dus net begonnen met gebruik… maaaar ik ervaar de produkten onmiddellijk al als verbeterend,

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern